Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα εμβόλια covid -19 ενεργοποίησαν την ανεμοβλογιά και τον έρπη ζωστήρα

Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται πόσα λάθη έγιναν από τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα ταμεία τους… και όχι προφανώς τον κόσμο… κατασκεύασαν πειραματικά εμβόλια για τον covid 19, εξαπατώντας με ψευδή στοιχεία τις κοινωνίες και κάνοντας πειράματα στους πολίτες του κόσμου…Τα εμβόλια covid -19 ενεργοποίησαν την ανεμοβλογιά και έρπη ζωστήρα

Γιατροί και επιστήμονες βλέπουν μια αύξηση στην επανενεργοποίηση του ιού της ανεμοβλογιάς, γνωστού ως ιός ανεμοβλογιάς – ζωστήρα (VZV), μετά από εμβολιασμό για covid 19.

Ο ιός της ανεμοβλογιάς είναι ένας από τους οκτώ ιούς του έρπητα που είναι γνωστό ότι μολύνει τον άνθρωπο.

Αφού ένα άτομο προσβληθεί και αναρρώσει από την ανεμοβλογιά, ο ιός δεν φεύγει ποτέ από το σώμα, αλλά παραμένει αδρανής στο νευρικό σύστημα χρόνια αργότερα έως ότου επανενεργοποιηθεί με την μορφή του έρπητα ζωστήρα ή έρπη ζωστήρα (HZ).

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και του έρπητα ζωστήρα, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης έρπητα ζωστήρα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.
Τι δείχνουν τα στοιχεία από το Ισραήλ;

Το Ισραήλ ήταν μία από τις χώρες που δημοσίευσε μια σειρά περιπτώσεων έξι γυναικών (από 491 συμμετέχουσες) με αυτοάνοση διαταραχή που εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα 3 έως 14 ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης ή της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19.

Κανένας από τους 99 συμμετέχοντες στην ομάδα ελέγχου δεν εμφάνισε έρπητα ζωστήρα.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Rheumatology τον Απρίλιο του 2021.

Από ό ,τι γνωρίζουμε, δεν υπήρξαν αναφορές για δερματικό εξάνθημα τύπου ανεμευλογιάς ή έρπη ζωστήρα στις κλινικές δοκιμές COVID-19 που βασίζονται σε mRNA και η σειρά περιπτώσεων μας είναι η πρώτη που αναφέρει αυτή την παρατήρηση σε ασθενείς σε σχετικά νεαρή ηλικία: 36 –61, μέση ηλικία 49 ±», τόνισαν οι επιστήμονες.

Ήλπιζαν ότι η δημοσίευση της σειράς περιστατικών θα «αυξήσει την ευαισθητοποίηση για μια πιθανή αιτιώδη σύνδεση μεταξύ του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ως έναυσμα επανενεργοποίησης του έρπη ζωστήρα σε σχετικά νέους ασθενείς με σταθερή AIIRD (αυτοάνοσα φλεγμονώδη ρευματικά νοσήματα)».

Τι δείχνει μελέτη στην Ταϊβάν;

Σε μια άλλη μελέτη από την Ταϊβάν, οι ερευνητές ανέφεραν τρεις υγιείς άνδρες ηλικίας 71, 46 και 42 ετών που εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα δύο έως επτά ημέρες μετά την πρώτη δόση των εμβολίων Moderna ή AstraZeneca για τον COVID-19. «Πιστεύαμε ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ του εμβολίου COVID-19 και της εμφάνισης έρπη ζωστήρα».

Μελέτη σε 2 εκατ ασθενείς

Η μεγαλύτερη μελέτη μέχρι σήμερα, βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα που αφορούσε δύο εκατομμύρια ασθενείς, διαπίστωσε ότι υπήρχε υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης έρπητα ζωστήρα μεταξύ των εμβολιασμένων (που εμβολιάστηκαν για COVID-19 εντός 60 ημερών) από ότι στους μη εμβολιασμένους, οι οποίοι διαγνώστηκαν με έρπητα ζωστήρα εντός 60 ημερών από την επίσκεψη σε ιατρείο για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο κίνδυνος εμφάνισης έρπητα ζωστήρα υπολογίστηκε ως 0,20% για την ομάδα που εμβολιάστηκε και 0,11% για τους μη εμβολιασμένους και η «διαφορά ήταν στατιστικά πολύ σημαντική».

«Η επανενεργοποίηση του ιού της ανεμοβλογιάς – έρπη ζωστήρα φαίνεται να είναι μια πιθανή ADR δηλαδή ανεπιθύμητη αντίδραση φαρμάκου στα εμβόλια για τον COVID-19, τουλάχιστον στα εμβόλια τεχνολογίας mRNA», προσθέτοντας ότι «ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 φαίνεται να αυξάνουν τον κίνδυνο έρπητα ζωστήρα».

Ο Dr. Richard Urso, ειδικός στο σχεδιασμό φαρμάκων και τη θεραπεία, τόνισε ότι από τους τρεις έως πέντε ασθενείς που βλέπει μια εβδομάδα με μακροχρόνιο COVID-19 ή προβλήματα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 «Ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς έχει επανενεργοποιήσει τον Epstein -Barr, τον απλό έρπητα, τον έρπη ζωστήρα».

Ανεξάρτητα από την αύξηση των αναφορών για έρπητα ζωστήρα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ισχυρίζεται ότι δεν έχει εντοπίσει…κάποιο πρόβλημα.

«Ο FDA δεν έχει δει ενδείξεις για έρπητα ζωστήρα μετά τη χορήγηση των εγκεκριμένων εμβολίων για τον COVID-19» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του FDA, προσθέτοντας ότι η υπηρεσία «θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ασφάλεια αυτών των εμβολίων».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ισχυρίζονται επίσης ότι «δεν υπάρχει τρέχουσα σύνδεση» μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και της επανενεργοποίησης του ιού της ανεμοβλογιάς

Ο εκπρόσωπος του CDC, Scott Pauley, δήλωσε ότι τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19 είναι προσωρινές και αποτελούν θετικό σημάδι ότι το εμβόλιο λειτουργεί.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν παρενέργειες από το εμβόλιο, οι οποίες είναι φυσιολογικές ενδείξεις ότι το σώμα τους δημιουργεί προστασία», ανέφερε ο Pauley στους The Epoch Times.

«Αυτές οι παρενέργειες μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητά τους να κάνουν καθημερινές δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να υποχωρήσουν σε λίγες μέρες. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν παρενέργειες και οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες».

Κοινοποιήστε το άρθρο! primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive