Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ο Ηλίας Νικολακόπουλος. Την ώρα που κολυμπούσε στη Σύρο!

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 75 ετών ο γνωστός αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων Ηλίας Νικολακόπουλος πριν λίγο στην Σύρο ενώ κολυμπούσε.  Το όλο σκηνικό έγινε στην παραλία Αχλάδι του κυκλαδίτικου νησιού και ενώ κολυμπούσε σε ύπτια στάση, μετά από λίγο σταμάτησε να κινείται.  Η επί ώρα ακινησία του προκάλεσε την ανησυχία των ανθρώπων που τον γνώριζαν.... και ένα πλωτό έσπευσε να δει τοι συμβαίνει.  Δυστυχώς ο Ηλίας Νικολακόπουλος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή.  Έγινε προσπάθεια να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά. Ποιος ήταν ο Ηλίας Νικολακόπουλος  Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Λωζάννη.  Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη θεωρία των Πιθανότητων στο Πανεπιστήμιο του Παρισίου 6 και το 1984 αναγορεύθηκε διδάκτωρ του τμήματος νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Το 1986 εξελέγη λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2003 τακτικός καθηγητής.  Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό Μega για την παρουσίαση των εκλογικών διαδικασιών. Αρθρογραφούσε τακτικά σε εφημερίδες (“Τα Νέα” κ.λπ.) και διατηρούσε την εκπομπή ιστορικού περιεχομένου “Στο Κόκκινο”.  Μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος των Αρχείων Σύγχρονη

3 σχόλια:

 1. Καλή Ανάπαυση.!
  Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. > Προκλήσεις της εποχής μας καί ευκαιρίες ομολογίας/καλής μαρτυρίας, Ἀρχ. Σάββα Ἁγιορείτου, 26-6-2022

  > https://www.youtube.com/watch?v=6BxXe1bcOec

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένας τεράστιος Άνθρωπος και επιστήμονας, που τίμησε τον όρκο του στον Ιπποκράτη, σώζοντας χιλιάδες ζωές και προστατεύοντας την επιστημονική αλήθεια, έφυγε από την ζωή.
  Αιωνία σου η μνήμη Vladimir Zelenko.
  Σου χρωστάμε όλοι ένα τεράστιο ευχαριστώ για την μάχη που έδωσες.

  https://twitter.com/nobs11111/status/1542612524826329089

  https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Zelenko
  Ο Vladimir (Zev) Zelenko (1973 – 30 Ιουνίου 2022) [1] ήταν ένας Ουκρανοαμερικανός οικογενειακός γιατρός


  ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive