Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΔΕΝ ΤΟ "βουλώνουμε" ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΦΙΜΩΝΟΥΝ- προσπαθούν-! ΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ".ΠΩΣ,ΠΟΙΟΙ & ΓΙΑΤΙ;

Ζούμε μέρες άκρατης φασιστικής δικτατορίας. Απ τη μια ο λαός να υποφέρει τα πάνδεινα, η Ελλάδα να ταπεινώνεται και να ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος, απ την άλλη τα κυβερνητικά στελέχη χωρίς ενδοιασμό, ίχνος ντροπής , τελείως απροκάλυπτα επιδεικνύουν τον παράνομο πλουτισμό τους; 

ΟΛΕΣ οι παράμετροι έλεγχου τους προστατεύουν ΧΩΡΙΣ κανένα κέρδος; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Υπάρχουν κάποιοι που τα βλέπουν και ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ, αυτοί τους χαλάνε τη .. σούπα και αποτελούν τους "εχθρούς" υπο εξαφάνιση. ΕΔΩ βρισκόμαστε εμείς.... και υφιστάμεθα τον απηνή διωγμό τους για να το "βουλώσουμε". Κάνουνε με αρχή το πιο απλό. Σου κόβουνε το ιντερετ για μην γράφεις,  μιλήσαμε κάποιους "αρμόδιους.... Μας είπαν ότι υπάρχει ΦΡΑΓΗ του τηλεφώνου κι έτσι δεν υπαρχει σύνδεση, ρωτήσαμε ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ έκανε τη  φραγή; μας είπαν ΑΓΝΩΣΤΟΣ. Μας είπαν οτι υπάρχει  αίτημα για αλλαγή κατοικίας γι αυτό το έκοψαν. Ρωτήσαμε ΠΟΙΟΣ έκανε το αίτημα γιατί εμείς ΔΕΝ το κάναμε, μας απάντησαν ΑΓΝΩΣΤΟΣ  !! Εντέλει  μας είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ οι  εντολές είναι ... άνωθεν. Ολα αυτά στην COSMOTE. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ αδέλφια, τον κώλο τους κάτω να βαράνε.

ΥΓ. Ο νομικός μας σύμβουλος ήδη εργάζεται πάνω στο θέμα και σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν οι παρανομούντες σε βάρος μας και της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive