Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Στοιχεία ΣΟΚ: Οι πλήρως εμβολιασμένοι νεαροί υποφέρουν από 73% αύξηση καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων και έχουν 92% υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε αύξηση 67% σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο στον αριθμό των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών που υπέστησαν καρδιακές προσβολές, καρδιακή ανακοπή, μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις... από τότε που προσφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την ηλικιακή ομάδα το εμβόλιο κατά του Covid-19 στη Σκωτία.

Περαιτέρω ανάλυση δείχνει ότι το ζήτημα αυτό επιδεινώνεται στην πραγματικότητα, με τους αριθμούς για το 2022 να αποκαλύπτουν μέχρι στιγμής αύξηση 73% σε σχέση με τον ιστορικό μέσο όρο.

Πηγή: THE EXPOSÉ

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία που δημοσίευσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία δείχνουν ότι μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Ιανουαρίου 2022, οι διπλά εμβολιασμένοι 18 έως 39 ετών στην Αγγλία είχαν κατά μέσο όρο 92% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ό,τι οι ανεμβολίαστοι νέοι ενήλικες της ίδιας ηλικίας.

Αυτό είναι είτε μια τρομερή σύμπτωση είτε το καπνιστό όπλο που αποδεικνύει τη ζημιά που έκαναν και κάνουν οι ενέσεις Covid-19 στον πληθυσμό.


Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι μια πιθανή σοβαρή συνέπεια της ένεσης Covid-19 είναι ότι κάποιος μπορεί να αναπτύξει είτε μυοκαρδίτιδα είτε περικαρδίτιδα, ή σε ορισμένες περιπτώσεις και τα δύο. Το γνωρίζουμε αυτό επειδή οι αρχές αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι συμβαίνει, αν και, όπως ήταν αναμενόμενο, το υποβάθμισαν ως εξαιρετικά σπάνιο. Αυτό σημαίνει πιθανώς ότι είναι πολύ πιο συχνή από ό,τι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive