Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου δικάζομαι στην Ηγουμενίτσα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και εσωτερικός χώρος Τσιράκια- προδότες- δωσίλογοι του τόπου μας με μανδύα αντικαπιταλιστικό δήθεν φέρνουν το διαίρει και βασίλευε στον λαό μάς, χέρι χέρι με πολυεθνικές που τσακίζουν τη φύση και το μέλλον των παιδιών μας. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου δικάζομαι στην Ηγουμενίτσα από τον Ιωάννη Χεκίμογλου για δυσφήμιση πρόεδρο ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας, γραμματέα ΕΛΟΠΥ, ιδιοκτήτη μονάδος ιχθυοκαλλιέργειας σε ποσοστό και υποψήφιο σε εκλογές με το κόμμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ....
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονταιΣτη φώτο 2 ο δήθεν αντικαπιταληστής Χεκίμογλου με τον πρόεδρο ΕΛΟΠΥ ιχθυοκαλλιεργειών Απόστολο Τουραλία στέλεχος των πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών Αmerra capital kai mubadala πριν λίγες μέρες στο συνέδριο ιχθυοκαλλιέργειας 2022 στο Μέγαρο μουσικής με χορηγό επικοινωνίας τον σταθμό προπαγάνδας ΣΚΑΙ. Εκεί μίλησαν και βρέθηκαν πολιτικοί μαφιόζοι όπως ο Αδωνης Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πέτρος Κόκκαλης και και και.
Στη φωτο 2 από αριστερά ο Χεκίμογλου και τελευταίος από δεξιά ο Απόστολος Τουραλιας. Βρείτε τον μεσαίο στο ατελείωτο παζλ της μαφιας των ιχθυοκαλλιεργειών.
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "3 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. παρασταθεί κατά την συζήτηση της παρούσης μήνυσης την 11/10/2019 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας και σε κάθε αναβολή αυτής. Μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση. λύεται συνεδρίαση υπογράφεται νόμιμα το παρόν πρακτικό, ως ακολούθως. Παναγιώτης Κολιός ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γεώργιος Φραγκούλης Θεώνη Παναγόπουλου ΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. 子不 Γεώργιος Βλάχος Απόστολοςτουραλιάς ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ TO BÍBΛIO ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ "ANG ΚΑΛΛΙΡΡΓΕΙΚΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ lu"
Στη φωτο 3 η υπογραφή του φίλου αντικαπιταληστή Χεκίμογλου, του Απόστολου Τουραλιά στην αγωγή που μου έστειλαν οι πολυεθνικές και μου ζητούσαν 1.023.000 ευρώ διαφυγόντα κέρδη. Μια αγωγή μαφίας όπου όλοι γνωρίζετε.
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Φωτο 4. Εδώ είναι το πιο πολύ γέλιο. Κάποιος μπορεί να πάει να κάνει καταγγελία στη Θεσπρωτία για τις ιχθυοκαλλιέργειες στο τμήμα περιβάλλοντος της περιφέρειας ηπείρου στην Ηγουμενίτσα. Εκεί προϊσταμένη είναι η κυρία στη φώτο 4 Κασσιανή Ανυφαντάκη και εντελώς τυχαία γυναίκα του κυρίου Χεκίμογλου προέδρου ιχθυοκαλλιέργειων Θεσπρωτίας. Ελεγκτής και ελεγχόμενος για περιβαντολογικά εγκλήματα παντρεμένοι στην Κολομβία της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα.
Το πιο αστείο είναι πως ο Χεκίμογλου σαν καλή αλεπού για να διχάσει έβαλε το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας να βγάλει κείμενο εναντίον μου λέγοντας μου κάτω τα ξερα σας από τον συναγωνιστή μας.
Ρε σεις στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί μαφιόζους και κόμματα τεράστιας παρακρατικής προπαγάνδας, νομίζετε θα φοβηθώ 5 ψευτοεπαναστατές με σφραγίδα κόμματος.
Την Τετάρτη κάνω αλλά 1000χιλιομετρα αγώνα αφού έκανα 1000 χιλ στης 18 Μαΐου και άλλα 500 2 Ιουνίου. Μπροστά στο δίκιο τα χιλιόμετρα σας κύριοι μου φαίνονται χιλιοστά. Σας το έχω πει δικαστέ με στις ΗΠΑ και στο Άμπου Ντάμπι που είναι οι έδρες των πολυεθνικών.
Όλα τα στοιχεία θα βγουν Δευτέρα και θα δείτε όλη τη μαφια εταιρική- δικαστική και πολιτική. Όποιος μπορέσει ας απαντήσει την Τρίτη αν και θα κρύφτηκε πίσω από δικαστικά έδρανα μιλημένα.
Υ/Γ Εσείς εκεί στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ θεωρείτε την αστική δικαιοσύνη εχθρό και σύμμαχο του κεφαλαίου. Γιατί στηρίζετε τον συναγωνιστή σας Χεκίμογλου που τρέχει σε αυτήν για να δεχτώ φυλάκιση. Γιατί απαντάτε εσείς και όχι ο Χεκίμογλου δημόσια. Είστε ντροπή του αγώνα και προδότες μπροστά στα κουμάντα σας που πάνε χέρι χέρι με το χρήμα του καπιταλισμού.

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ. ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive