Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Οι χαζοί μπολιάζονται οι ξύπνιοι ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. Πλεύρη: Πώς τα 4 ακίνητα έγιναν 32 και οι 323 χιλ. ευρώ έγιναν 452 χιλ. ευρώ;

Στην αύξηση των ακινήτων και των τραπεζικών του καταθέσεων που δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης στο Πόθεν Έσχες του 2021 (χρήση 2020) – σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή δήλωση περιουσιακής κατάστασης – στάθηκε, με ανάρτησή του στο facebook... ο Παύλος Πολάκης.  «Θανάση Πλεύρη! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;», έγραψε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας και τις σχετικές εικόνες από το site της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Vouli Watch.  Ο υπουργός υγείας στην τελευταία δήλωση περιουσιακής κατάστασης, η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, μαζί με όλων των πολιτικών, δήλωσε 32 ακίνητα, ενώ στην αντίστοιχη περυσινή μόλις τέσσερα. Ένα διαμέρισμα, μία αποθήκη και 2 θέσεις parking, τα οποία ήταν – και παραμένουν – στην ιδιοκτησία της συζύγου του.  Πλέον τα 4 ακίνητα έγιναν 32.  Τα 28 νέα ακίνητα αποκτήθηκαν εντός του 2020 και όλα ανήκουν στον υπουργό.  Πρόκειται για 3 μονοκατοικίες (2 στην Παιανία και 1 στην Αβδέλα Γρεβενών), 3 διαμερίσματα (2 στον Πλατύκαμπο Λάρισας και 1 στην Παιανία), 4 εκτάσεις χαρακτηρισμένες ως «Βοσκότοπος / Χερσαίες μη καλλιεργήσιμες εκτάσεις», 16 καλλιέργειες, 1 δεντροκαλλιέργεια και 1 οικόπεδο.  Ο Παύλος Πολάκης ρωτά, επίσης, για τις τραπεζικές καταθέσεις του Θάνου Πλεύρη, οι οποίες αυξήθηκαν, σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες που κατέθεσε, από τις 323,8 χιλιάδες ευρώ στις 452,1 χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive