Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ιερέας απειλεί με μηνύσεις το «X-Factor» για το προκλητικό φλογερό γλωσόφιλο μεταξύ Ρόκκου – Γεωργίου

Ιερέας απειλεί με μηνύσεις το «X-Factor» για το προκλητικό στιγμιότυπο  μεταξύ Ρόκκου - Γεωργίου

Ιερέας από τη Λάρισα είναι αποφασισμένος να κηρύξει «ιερό» πόλεμο για το φιλί Ρόκκου – Γεωργίου

X Factor: Ιερέας κινείται νομικά για το φιλί Ρόκκου - Γεωργίου - «Το είδαν  τα παιδιά μου

στο «X-Factor», υποστηρίζοντας πως η σκηνή αυτή προσβάλλει τα ήθη και τα έθιμα της χώρας και μάλιστα προαναγγέλλει πως θα κινηθεί δικαστικά κατά του τηλεοπτικού show....

Ο ιερωμένος κάνει λόγο για «απίστευτες εικόνες που προσβάλλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας» και προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στο ΕΣΡ.

«Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας. Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο; Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν νόμοι. Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για την ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού» ανέφερε ο ιερέας σε επιστολή του στο Εκκλησία online.

ewewe 1

Ο ιερέας αιτιολόγησε τη στάση του με το επιχείρημα ότι ο χριστιανισμός δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια φαινόμενα.

«Ο Απόστολος Παύλος και οι πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους. Αρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου, που είναι το “καθ’ ομοίωσιν”».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει την οργή όχι ενός, αλλά επτά ιερέων, η καμπάνια που κυκλοφόρησε με τη συμμετοχή του Γιώργου Καπουτζίδη υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφύλων. Με αφορμή το βίντεο για την καμπάνια σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη, οι επτά ιερείς έστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, έκαναν λόγο για «σεξουαλική παρέκκλιση» και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «τρίτο φύλο δεν υπάρχει».

3 σχόλια:

  1. Χιλια ευγε στον αξιο Ιερωμενο που - επι τελους - ορθωσε φωνη αγανακτησεως και διαμαρτυριας για τα οσα ανωμαλα, ανηθικα και διαστροφικα δειχνουν (και στηριζουν οπως φαινεται) τα τηλεοπτικα μεσα, με λιγες μονο εξαιρεσεις.

    Οι ταγοι της Εκκλησιας, δεσποταδες, μητροπολιτες και αρχιεπισκοπος, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    Αυτοι δεν βλεπουν αυτο το ΑΙΣΧΟΣ?
    Εχασαν την φωνη τους και κοντα σ' αυτην, και την πιστη τους στις Γραφες?
    Ο Θεος να ευλογει, να προστατευει και να ενδυναμωνει τον δυναμικο αυτο ιερεα που κανει ομολογια πιστεως εναντια στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ που εχουμε μπροστα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟΝ ΚΥΝΙΚΟ..RESPECT...https://www.youtube.com/watch?v=SuIklj5jewk&t=889s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί περιμένεις από ένα "κράτος", άκρως αντίχριστο, χιλιοπροδομένο,πού είναι γεμάτο από ανώμαλους,από πούστ@@ες,ανήθικους,ή δέ που@@@νιά κυριαρχεί παντού, διαφημίζεται κιόλας
    Επικρατεί ένας
    εκχυδα'ι'σμός καί μιά σαπίλα
    πού διαπερνά ΟΛΗ τήν κοινωνική ζωή, σέ όλες τίς εκδηλώσεις,τίς συμπεριφορές, ΠΑΝΤΟΥ....
    Μιά Ελλάδα γιά τά σκουπίδια
    Έχουμε γίνει χειρότεροι κι'απ'τά ζώα.
    Έτσι δικαιολογούνται καί τά μεγάλα δεινά πού θά μάς βρούν απροετοίμαστους συντόμως..!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive