Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Επιστήμονας της NASA : Η Υπερθέρμανση του Πλανήτη Είναι Ανοησία

 

 Άλλος ένας επιστήμονας αντιτάχθηκε στις καταστροφολογικές προβλέψεις για την κλιματική αλλαγή από τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες.Ο Dr. Leslie Woodcock, ομότιμος καθηγητής στη Σχολή Χημικής Μηχανικής και Αναλυτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ...

(Ηνωμένο Βασίλειο), είναι πρώην επιστήμονας της NASA μαζί με άλλα εντυπωσιακά επιτεύγματα στο διακεκριμένο επαγγελματικό βιογραφικό του.

Σε συνέντευξή του, χλεύασε την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή ως ανοησία και ως βιομηχανία παραγωγής χρημάτων για το πράσινο λόμπι, το οποίο προσεγγίζει το θέμα με θρησκευτική θέρμη. Εξήγησε ο Woodcock:

"Ο όρος "κλιματική αλλαγή" δεν έχει νόημα. Το κλίμα της Γης αλλάζει από αμνημονεύτων χρόνων, δηλαδή από τότε που σχηματίστηκε η Γη πριν από 1.000 εκατομμύρια χρόνια. Η θεωρία της "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής" είναι μια ατεκμηρίωτη υπόθεση [για] το κλίμα μας [που λέει ότι] έχει επηρεαστεί αρνητικά από την καύση ορυκτών καυσίμων τα τελευταία 100 χρόνια, με αποτέλεσμα η μέση θερμοκρασία στην επιφάνεια της γης να αυξηθεί πολύ λίγο, αλλά με καταστροφικές περιβαλλοντικές συνέπειες. Η θεωρία είναι ότι το CO2 που εκπέμπεται από την καύση ορυκτών καυσίμων είναι το "αέριο του θερμοκηπίου" που προκαλεί την "υπερθέρμανση του πλανήτη" -- στην πραγματικότητα, το νερό είναι ένα πολύ πιο ισχυρό αέριο του θερμοκηπίου και υπάρχει 20 φορές περισσότερο από αυτό στην ατμόσφαιρά μας (περίπου ένα τοις εκατό της ατμόσφαιρας) ενώ το CO2 είναι μόνο 0,04 τοις εκατό. Δεν υπάρχουν αναπαραγώγιμες επιστημονικές αποδείξεις ότι το CO2 έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 100 χρόνια. Οι ανεπίσημες αποδείξεις δεν σημαίνουν τίποτα στην επιστήμη, δεν είναι σημαντικές...".

Πρόσθεσε ο Woodcock:

Ακόμα και ο όρος "υπερθέρμανση του πλανήτη" δεν σημαίνει τίποτα αν δεν του δώσετε μια χρονική κλίμακα. Η θερμοκρασία της γης ανεβοκατεβαίνει εδώ και εκατομμύρια χρόνια, αν υπάρχουν ακραίες τιμές, αυτό δεν έχει να κάνει με το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, δεν είναι μόνιμο και δεν προκαλείται από εμάς. Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ανοησία".

Ο λεγόμενος γκουρού των πράσινων Dr. James Lovelock αμφισβήτησε επίσης το κίνημα της κλιματικής αλλαγής (που παλαιότερα ονομαζόταν παγκόσμια ψύξη και στη συνέχεια παγκόσμια θέρμανση). Περιέγραψε ότι το περιβαλλοντικό κίνημα γίνεται σαν "θρησκεία, και οι θρησκείες δεν ανησυχούν πολύ για τα γεγονότα". Πρόσθεσε ότι "είναι εξίσου ανόητο να είσαι αρνητής όσο και να είσαι πιστός. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος".

Σε μια ίσως ακόμη αντίθετη εξέλιξη για τους οπαδούς της κλιματικής αλλαγής, αναφέρθηκε ότι το πολικό κάλυμμα πάγου στην πραγματικότητα επεκτείνεται αντί να συρρικνώνεται: "... Στην πραγματικότητα, οι πάγοι της Αρκτικής που υποχωρούν ανακάμπτουν μεταξύ του 2012 και του 2013, αυξάνονται κατά 29% σε ένα αδιάσπαστο κομμάτι με μέγεθος μεγαλύτερο από το μισό της Ευρώπης και σε ποσοστό 5% από αυτό που ήταν πριν από 30 χρόνια, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Δεδομένων Χιονιού και Πάγου. Τον περασμένο μήνα, κοντά στον Νότιο Πόλο, ένα ρωσικό πλοίο που μετέφερε επιστήμονες και τουρίστες ταξίδεψε στον πυθμένα της Γης, ώστε οι επιβάτες να καταγράψουν την υπερθέρμανση του πλανήτη και τη συρρίκνωση των πάγων. Όμως το πλοίο κόλλησε σε πάγο που ήταν πιο παχύς από κάθε άλλη φορά από τότε που άρχισαν να τηρούνται αρχεία το 1978".

Ο Dr. Patrick Moore, συνιδρυτής της Greenpeace, έχει επίσης εκφράσει δημοσίως την άποψη ότι: "δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οι ανθρώπινες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι η κυρίαρχη αιτία της μικρής αύξησης της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας της Γης τα τελευταία 100 χρόνια... δεν υπάρχει καμία πραγματική απόδειξη, όπως την αντιλαμβάνεται η επιστήμη, στην πραγματικότητα".

Όπως ανέφερε πρόσφατα το The Inquisitr, οι Αμερικανοί προφανώς πείθονται όλο και περισσότερο ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη ή/και η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη.

Αποδέχεστε το συστημικό αναπόδεικτο αφήγημα σχετικά με την "κλιματική αλλαγή";

-----------------

Δικτυογραφία :

NASA Scientist: Global Warming Is Nonsense - Inquisitr

https://www.inquisitr.com/1234575/nasa-scientist-global-warming-is-nonsense/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive