Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΟΙ ''ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ'' ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΥ-ΘΟΥ-ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ......Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ.....ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ''ΣΦΑΙΡΙΚΑ'' ΚΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΑ'' ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ......

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά. Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ R SA"

  • "Ολιστικό" είναι που πουλάνε οι απέναντι φέτος "TurkEgeo," "σφαιρικό" που εμείς πουλάμε "Greekends". 
    Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κουστούμι
    Κεριάκο όταν λες να κοιτάζω ολιστικά, εννοείς τον τρόπο που μας κοιτά ο Σταικούρας, ο Πλεύρης, ο Άδωνις, η Παγώνη... ο σουβλατζής και ο βενζινάς της γειτονιάς, στα σουπερ μάρκετς, ο έφορος ο εφκατζής και ο ΔΕΗτζής;
Για κάντο λιανά γιατί όλοι αυτοί τώρα τελευταία έχω την αίσθηση ότι με κοιτούν λίγο πιο ... ολιστικά
Η μακακία δεν χρειάζεται λεφτά, ρέει άφθονη. Κατανοητό τώρα τι είπε πάλι το αστροπελέκι ;; Να δεις που αυτά τα βουδιστικά ολιστικά θα είναι ένα σφαιρικό άνοιγμα στους Καραμανλικούς πριν πέσει.
-Οι κοινωνικές ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο.
-Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία.
-Ξέρω ότι κάποιοι είναι εξαρτημένοι απ' τό μισθό τους.
-Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις.
(Κυριάκος Μητσοτάκης) ΕΙΠΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΡΑΜΑ-ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ......
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΡΑΜΑ-ΠΙΘΗΚΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ.....
Το Πεντάγωνο λέει 20 χώρες συμπεριλαμβανομένων. Η Νορβηγία, η Δανία, η Ιταλία και η Ελλάδα στέλνουν στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία."
Τι ακριβώς στέλνουμε κ. Μητσο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Θέμα Πολιτική Η Αλεξία Μπακογιάννη πήρε αμοιβή από τον Λαυρεντιάδη 800.000 ευρώ 17 Δεκεμβρίου 2018 H Αλεξία Μπακογάννη συνεργαζόταν με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη Ανοιξε o ασκός του Αιόλου. H Αλεξία Μπακογιάννη πήρε από τον Λαυρεντιάδη πάνω από 800.000 ευρώ"
τάκη;;; Μήπως εσείς κ.Δένδια μπορείτε να μας πείτε;; Τον ελληνικό λαό τον έχετε ενημερώσει για το ΤΙ ακριβώς στέλνετε και από ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ άμυνας της πατρίδας μας τα έχετε πάρει ;; Θα μας κάνουν κανένα χουνέρι οι Μπούφοι απο απέναντι, και θα ψάχνουμε και ΔΕΝ θα βρίσκουμε τίποτα για να αμυνθούμε.!!!
ο να μαθαίνεις τι στέλνεις στην Ουκρανία από τους ξένους και όχι από τον Δένδια , τον Μητσοτάκη, τον Παναγιωτόπουλο η έστω τον Φλώρο είναι ξεφτίλα και δείχνει το επίπεδο που δεν έχετε.
Αυτά που στέλνουμε τα πληρώσαμε από τη τσέπη μας και έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε πού πάνε και με τι ανταλλάγματα δίνονται σε εμάς. Τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε, επειδή έχουμε καλή ψυχή.
Όχι μόνο δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος, αλλά έχουμε γίνει ρεζίληδες σε όλη την υφήλιο. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020.....
." Αν δεν το έχετε πάρει γραμμή ακόμη, η αποστρατιωτικοποίηση/αφοπλισμός είναι ήδη γεγονός. Προβλέπεται σημαντική μείωση δυνάμεων και μέσων, στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την νέα δομή των Ε.Δ. Με προφανή σκοπό, στην επόμενη τροποποίηση να φύγουν και τα ρέστα. Φυσικά μην περιμένετε από κανένα πωλητικό λαμόγιο είτε αριστερό είτε δεξιό, είτε βασιλικό, είτε χουντικό κουκλοθέατρο να το παραδεχτεί. Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Ζητω-Νουδούλα, Μπραβο-Ντέντια και Μονο-Κούλι.
Ότι θα φύγει ο στρατός από τα νησιά, δεν είναι απαραίτητο, ούτε να γίνει με γραπτή συμφωνία, ούτε να το ξέρει το πόπολο. Αρκεί να καταργηθούν κάποιες μονάδες στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της δομής των Ε.Δ. και να γίνουν σταδιακά οι μονάδες εθνοφυλακής, αυτό που λέει το όνομά τους. Απλές μονάδες εθνοφυλακής, χωρίς βαρέα όπλα, χωρίς αντιαεροπορικό πυροβολικό, χωρίς "προσκεκολλημένους", χωρίς ομάδες ειδικών δυνάμεων "για εκπαιδευτικούς σκοπούς", χωρίς μόνιμους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς. ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ " από το Κούλι, δεν του ζητάνε, να βγει στο δρόμο με καμμιά ντουντούκα και να φωνάζει "αύριο αποστρατιωτικοποιώ τα νησιά".
Η ΝΕΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ [ΔΟΜΗ] ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ [ΝΔ.- ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ ]ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ......
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ......
α νησιά αφοπλίζονται σιγά σιγά και στα μουλοχτά...όπως ακριβώς αφοπλίστηκε και η Κύπρος. Και μετά όλοι ξέρουμε τι έγινε μόλις αποσύρθηκε η Μεραρχία. Αν και αυτή την φορά με την λαθροεισβολή ο τουρκικός στρατός δεν θα χρειαστεί και πολλά για να κάνει. Οι λαθροεισβολείς είναι οι νεώτεροι βασιβουζούκοι μουσουλμάνοι, που θα αποτελέσουν και την αιχμή της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής εκ δυσμών.

Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες είναι οι πράκτορες του Ερντογάν.
οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΥΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΛΕΟΝ..... Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π. που δεν έχει σχέση με σύγκρουση με τα των Κινέζων, η νεότερων Ατλάντων"…ΌΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΑΛΛΑ Η FAMILIA SAGRADA [ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ] ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ''ΣΦΑΙΡΙΚΑ'' ΚΑΙ ''ΟΛΙΣΤΙΚΑ'' ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ'' ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΥΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.......
Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.....ΣΩΣΤΑ.....? [ ΦΩΤΟ3]
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
ΕΡΡΩΣΘΕ.....ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ .....

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΜΑΣΩΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ. Ο ΒΟΘΡΟΣ. ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ..ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ.ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive