Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Τρολάροντας το Πεντάγωνο.Του Dmitry Orlov

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ακροάσεις του αμερικανικού Κογκρέσου, το Πεντάγωνο έχει συγκεντρώσει μια σειρά από στοιχεία εξωγήινης προέλευσης: αεροσκάφη ή διαστημόπλοια των οποίων η συμπεριφορά αψηφά την τρέχουσα τεχνολογία και, ίσως, τους νόμους της φυσικής.... Τα πράγματα έγιναν πραγματικά ενδιαφέροντα όταν αποδείχθηκε ότι αυτοί οι εξωγήινοι είχαν απενεργοποιήσει έναν αριθμό αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων. Σε εκείνο το σημείο, η συνεδρίαση διακόπηκε εσπευσμένα και αργότερα συγκλήθηκε εκ νέου σε άκρως απόρρητη μορφή.

Το γεγονός ότι οι καλύτεροι και εξυπνότεροι του Πενταγώνου έμειναν άναυδοι από τα συγκεχυμένα στοιχεία είναι άσχετο. Από την άλλη πλευρά, η ιδέα ότι οι εξωγήινοι θα αψηφούσαν την απεραντοσύνη του διαστρικού διαστήματος μόνο και μόνο για να κοροϊδέψουν ένα μάτσο ηλίθιους στο Πεντάγωνο φαίνεται αρκετά τραβηγμένη. Ένα προφανές ερώτημα που πρέπει να θέσουμε είναι: ποιος θα ήθελε να τρολάρει το Πεντάγωνο, παριστάνοντας τους εξωγήινους, ενώ θα αχρηστεύει το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ; Οι Ρώσοι, φυσικά!

Τι στοιχεία μπορώ να παρουσιάσω για να υποστηρίξω αυτόν τον ισχυρισμό; Κανένα, φυσικά. Δεν ξέρω τίποτα, και αν ήξερα, δεν θα σας το έλεγα γιατί αυτό θα ήταν προδοτικό εκ μέρους μου.

Αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σας πω μια ιστορία:

“Μια φορά κι έναν καιρό - για την ακρίβεια, πριν από σχετικά λίγο καιρό - κάποιοι Ρώσοι μηχανικοί έπιναν μπύρα και καυχιόντουσαν για τα διάφορα τεχνολογικά τους επιτεύγματα. Ένας από αυτούς έτυχε να είναι κάποιος άκρως απόρρητος κυβερνητικός διαστημικός επιστήμονας. Τίθεται το ερώτημα: Γιατί γίνονται τόσες πολλές εκτοξεύσεις ρωσικών στρατιωτικών δορυφόρων που θεωρούνται "δοκιμαστικές εκτοξεύσεις" και δεν φαίνεται να καταλήγουν σε κάτι χρήσιμο; Ακούστε την απάντηση: οι δορυφόροι αυτοί φέρουν όπλα ακτίνων γάμμα, δηλαδή όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, αλλά δεν έχουν σχεδιαστεί για να πυροδοτούν κάτι άμεσα. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν ένα πράγμα: να μετατρέπουν πλουτώνιο οπλικού βαθμού σε πλουτώνιο μη οπλικού βαθμού. Αυτά τα όπλα ακτίνων γάμμα είναι μόνο μια εφαρμογή της "νέας φυσικής" για την οποία ο Πούτιν συνεχίζει να καυχιέται δημοσίως. Κατά καιρούς, ένας από αυτούς τους δορυφόρους καταστρέφει μέρος του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά.”

Είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ έχουν χάσει την ικανότητα κατασκευής πλουτωνίου οπλικού βαθμού. Μόλις το υπάρχον πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ μπορεί να στηριχθεί για να κάνει ένα γιγαντιαίο "καμπούμ", αυτό θα βάλει τέλος στους ρωσικούς φόβους για μια αμερικανική πυρηνική επίθεση. Επιπλέον, μόλις περάσει το μήνυμα ότι οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν πλέον αξιόπιστο πυρηνικό οπλοστάσιο, η Ρωσία θα μπορέσει να αναγκάσει τις ΗΠΑ να συμπεριφερθούν σωστά και να σταματήσουν να ενοχλούν τον υπόλοιπο κόσμο. Η Ρωσία θα μπορούσε να μετατρέψει την Ουάσινγκτον και τις γύρω λίγες χιλιάδες τετραγωνικά μίλια σε μια μεγάλη γυάλινη πλάκα με μια μόνο εκτόξευση Sarmat και να μην φοβάται σημαντικά αντίποινα.

Είναι κάτι από αυτά αλήθεια; Φυσικά και όχι! Είναι οι εξωγήινοι, σας λέω!  XA XA XA …..Γιατί να μην πιστέψετε τους ειδικούς του Πενταγώνου, οι οποίοι ξοδεύουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να σας προστατεύσουν... από τους εξωγήινους; Σίγουρα δεν θα πρέπει να πιστεύετε τα λόγια ενός Ρώσου επιστήμονα πυραύλων που ήπιε μερικά ποτά παραπάνω και κατά λάθος αποκάλυψε τα πάντα.

Παρεμπιπτόντως, αυτός ο Ρώσος πυραυλικός επιστήμονας ανέφερε ότι το όλο πρόγραμμα θα πρέπει να σταματήσει μέχρι το τέλος του 2021, διότι μέχρι τότε η αποστολή του θα έχει τελειώσει.

Dmitry Orlov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive