Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ο οίκος μόδας Calvin Klein προωθεί καμπάνια για «εγκύους άντρες». ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ του κερατά

Ο οίκος μόδας Calvin Klein προωθεί καμπάνια για «εγκύους άντρες» 

Ο οίκος μόδας Calvin Klein που ιδρύθηκε το 1968 παραμένει ένας από τους σημαντικότερους στον κόσμο. Από την έδρα τoy στη Νέα Υόρκη, είναι επιφορτισμένος στο να επιδεικνύει τις επόμενες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά....

Μετά από περισσότερο από μισό αιώνα, κατάφερε να παραμείνει στο γούστο του κοινού. Από το 2015 και μετά, οι λιανικές πωλήσεις των προϊόντων του που διανέμονται σε 110 χώρες  ξεπερνούν κάθε χρόνο τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ανέκαθεν ενσάρκωνε τολμηρά και προνοητικά ιδανικά ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένας πολιτιστικός καταλύτης σε όλο τον κόσμο για την υιοθέτηση έξυπνων ιδεών και τη δημιουργία «εκπληκτικών» πραγματικοτήτων.

Μόνο που με βάση τη νέα του καμπάνια, και προσαρμοσμένος απόλυτα στα πρότυπα της δυτικής «ορθότητας», φαίνεται πως ξεπερνάει όλα τα όρια. Αν υπάρχουν όρια φυσικά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχεδιάζουν αυτές τις καμπάνιες.

Υπέρ της «διαφορετικότητας και της ένταξης»

Ως παράδειγμα των παραπάνω, μπορούμε να παρατηρήσουμε τη νέα εκστρατεία της εταιρείας στην οποία επέλεξαν έναν «έγκυο άνδρα» ως πρωταγωνιστή με σύνθημα: «Μπορούμε να αναπαράγουμε βιολογικά ή από την καρδιά… ο ρόλος μας είναι να αγαπάμε και να μας αγαπούν».

Στην περίπτωση αυτή, το πρόσωπο που εμφανίζεται στην διαφημιστική καμπάνια, είναι ο Robert Bete, ένας τρανσέξουαλ άνδρας που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι σόου του Netflix «From Date to Date: Brazil».

Ο ίδιος ανέφερε ότι παρά την κατάστασή του, εξακολουθεί να διατηρεί το γυναικείο αναπαραγωγικό του σύστημα. Η ιστορία του ότι κατάφερε να μείνει έγκυος έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, αν και υπάρχουν ακόμη πολύ λίγα που περιγράφονται στην ιατρική βιβλιογραφία.

Και κάπου εδώ διαλύονται όλα, τα πάντα. Κάθε μέρα διαβάζουμε, μαθαίνουμε και ακούμε ιστορίες που προσπαθούν να τις κανονικοποιήσουν λες και είναι κάτι το φυσιολογικό. Αυτό που βιώνουμε είναι μια συντονισμένη και καταιγιστική προσπάθεια για κανονικοποίηση της ανωμαλίας και της διατροφής. Και ενώ οι περισσότεροι βλέπουν τέτοιες εικόνες και νιώθουν αποστροφή, δεν την εκφράζουν γιατί φοβούνται τον μηχανισμό επίθεσης που έχει στηθεί επί τούτου εδώ και χρόνια. primenews.press

3 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive