Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Η Απάτη με την "Έλλειψη" βρεφικών τροφών : Η Αποδοχή της Σκόπιμης Βλάβης των βρεφών Σημαίνει το Τέλος Αυτής της Αξιοθρήνητης Πλέον Κοινωνίας;

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος."Η ανοχή και η απάθεια είναι οι τελευταίες αρετές μιας κοινωνίας που πεθαίνει". ~ Αριστοτέλης

Πόσες προγραμματισμένες απάτες και φρικαλεότητες πρέπει να λάβουν χώρα σε κοινή θέα, ώστε οι Αμερικανοί να κάνουν πραγματικά κάτι για να τις σταματήσουν;...

Οι ελεγκτές, η πολιτική τάξη και ο διεφθαρμένος συνεργάτης τους στην κεντρική τράπεζα τύπωσαν από το πουθενά τρισεκατομμύρια επί τρισεκατομμυρίων ψεύτικων δολαρίων, βυθίζοντας τη χώρα στην αρχή του υπερπληθωρισμού. Οι τιμές των κατοικιών και τα ενοίκια διπλασιάστηκαν ή και περισσότερο, ενώ οι εγκληματικές θεσμικές και υποστηριζόμενες από την κυβέρνηση κατασχέσεις περιουσιών και οι μαζικές αγορές έγιναν ανεξέλεγκτες. Οι ζωτικής σημασίας προμήθειες πετρελαίου και ενέργειας περιορίστηκαν σκόπιμα λόγω του γεγονότος με την ψεύτικη σημαία που ονομάζεται πόλεμος Ρωσίας/Ουκρανίας, στέλνοντας τις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών. Το ίδιο συνέβη και με τις τιμές της γεωργίας και των αποθεμάτων τροφίμων, προκαλώντας μαζικές ελλείψεις και σε πολλές περιπτώσεις λιμό. Τώρα, η αγορά βρεφικών τροφών έχει καταστραφεί επιθετικά και σκόπιμα στις ΗΠΑ, (όχι στον υπόλοιπο κόσμο), καθώς τα μικροσκοπικά βρέφη στοχοποιούνται από τις ελέγχουσες "ελίτ" και την κυβέρνηση, ενώ οι μολυσμένες, δηλητηριώδεις, χημικά εμπλουτισμένες και βλαβερές ψεύτικες βρεφικές τροφές του Bill Gates θα προωθηθούν στην αγορά ως εναλλακτική λύση.

"Υπάρχει έλλειψη βρεφικής φόρμουλας στις ΗΠΑ που "προκαλείται" από τα λουκέτα "COVID" και την ανάκληση προϊόντων από την εταιρεία παραγωγής φόρμουλας Abbott Nutrition, η οποία παρέχει πάνω από το ήμισυ της φόρμουλας που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ. Οι εταιρείες φόρμουλας επιδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από προγράμματα κουπονιών και οι μεγάλες εταιρείες κυριαρχούν στην αγορά. Επειδή οι βρεφικές φόρμουλες ρυθμίζονται σε μεγάλο βαθμό και η αγορά λειτουργεί για να εξυπηρετεί τους μεγάλους εταιρικούς παραγωγούς στο πλαίσιο πολιτικών προστατευτισμού, οι ΗΠΑ δεν θα εισάγουν τις φόρμουλες, παρά την ανάγκη".

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την Daily Mail στις 19 Ιουνίου 2020, αποκάλυψε ότι ο Bill Gates, ο Mark Zuckerberg, ο Jeff Bezos, ο Richard Branson και άλλοι δισεκατομμυριούχοι έτυχε να επενδύσουν σε μια νεοσύστατη εταιρεία τεχνητού μητρικού γάλακτος που θα παράγει φόρμουλα από καλλιεργημένο ανθρώπινο μαστικό επιθήλιο. Αυτό πρέπει να είναι άλλη μια τυχερή σύμπτωση που θα ωφελήσει τα ίδια τέρατα ευγονικού αποπληθυσμού που εμπλέκονται σε κάθε πτυχή της απάτης με τα "μωρά" και την "κλιματική αλλαγή". Η νέα εταιρεία που ονομάζεται BIOMILQ έλαβε εκατομμύρια δολάρια από ένα επενδυτικό ταμείο που συνιδρύθηκε από αυτά τα τέσσερα άτομα. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή η ψεύτικη φόρμουλα που θα παράγεται χάρη σε αυτούς τους παγκοσμιοποιητές, θα "σώσει επίσης τη γη" αποτρέποντας την "κλιματική αλλαγή" λόγω των υποτιθέμενων αερίων που δημιουργούνται κατά την παραγωγή βρεφικών τροφών. Αυτό σκοτώνει δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο, καθώς τα μωρά βλάπτονται σε μεγάλο βαθμό βοηθώντας στον αποπληθυσμό, αλλά αυτό δεν πρέπει να έχει σημασία, επειδή η γη μπορεί να σωθεί στην πορεία.

Δεν είναι τόσο ευτυχές το γεγονός ότι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί στο μέλλον και επενδύουν στις ίδιες εταιρείες και νέες startups που δημιουργούνται λόγω αυτών των ίδιων προσχηματικών πολιτικών της ελίτ και της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να ελέγχουν το σύστημα και τον κόσμο; Ο Γκέιτς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι, από καθαρή τύχη βέβαια, επένδυσαν σε ψεύτικα "εμβόλια Covid" πριν από την κυκλοφορία τους, σε γεωργικές εκτάσεις και γεωργία λίγο πριν από την έλλειψη τροφίμων, σε τεχνολογίες συστημάτων παρακολούθησης και εντοπισμού που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της "απάτης Covid", σε εταιρείες μοντελοποίησης σε υπολογιστές για την πρόβλεψη "πανδημιών" με σκοπό τη "βελτίωση" της προσφοράς και διανομής προϊόντων, δεκάδες εκατομμύρια για την υποστήριξη παγκόσμιων προσπαθειών σε εταιρείες που έχουν σχεδιαστεί για την εφαρμογή δοκιμών και εντοπισμού "ιών", εκατοντάδες εκατομμύρια για τη διανομή πλαστών εμβολίων "covid", πλαστών θεραπειών και πλαστών διαγνωστικών, εκατοντάδες εκατομμύρια σε εταιρείες που χρηματοδοτούνται από την ίδια την Gate και σε φαρμακευτικούς κολοσσούς, και τώρα βρεφικές φόρμουλες / φόρμουλες κλιματικής αλλαγής ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για μαζική έλλειψη. Αυτός είναι φυσικά ένας σύντομος κατάλογος.

Φαίνεται απολύτως προφανές ότι αυτή η αποκαλούμενη "κρίση" των βρεφικών τροφών είναι μια απάτη και δημιουργήθηκε σκόπιμα για να προωθηθούν άλλες ατζέντες. Υπάρχει έλλειψη βρεφικών τροφών παγκοσμίως ή πρόκειται για φαινόμενο των ΗΠΑ; Υπάρχουν αποδείξεις ότι τα αμερικανικά βρεφικά γάλατα βρίσκονται στα ράφια άλλων χωρών. Είναι επίσης προφανές ότι οι περισσότεροι θα μπορούσαν να θηλάσουν τα μωρά τους με φυσικό τρόπο, γεγονός που θα μπορούσε να αναιρέσει αυτή την απατηλή (ανθρωπογενή) έλλειψη. Αυτή είναι η υγιής επιλογή, αλλά οι φαρμακευτικές εταιρείες λένε στις μητέρες και τους γονείς ότι ο θηλασμός είναι επικίνδυνος και δεν αποτελεί λύση για αυτή την έλλειψη βρεφικών τροφών. Τα βρεφικά γάλατα που προέρχονται από τις λίγες μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ που επιτρέπεται να τα παράγουν και να τα πωλούν, είναι χημικά εμπλουτισμένα και ανθυγιεινά προϊόντα, αλλά σε τόσους πολλούς έχει πουληθεί το ψέμα ότι οι μητέρες μπορούν απλά να χρησιμοποιούν ένα προϊόν που αγοράζουν από το κατάστημα αντί να ταΐζουν με φυσικό τρόπο ή να φτιάχνουν το δικό τους γάλα. Αυτό είναι απλώς περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία και ψέματα που αποσκοπούν στο να βλάψουν τις οικογένειες και να προωθήσουν μια συγκεκριμένη αντίδραση. Άλλωστε, είναι ευκολότερο απλά να αγοράζετε αυτά τα προστατευτικά προϊόντα αντί να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις, και αυτός φαίνεται να είναι ο νέος αμερικανικός τρόπος.

Τα χρήματα, η εξουσία, ο έλεγχος και η κοινωνική εξάρτηση επιδιώκονται από το κράτος, και αυτή η νέα "κρίση" αποσκοπεί απλώς στο να προκαλέσει περισσότερο πανικό στους νέους γονείς που έχουν γαλουχηθεί να κάνουν ό,τι τους λένε. Εξάλλου, δεν είναι ο μόνος πανικός που δημιουργείται από την κυβέρνηση, καθώς όλα όσα συμβαίνουν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν και να υποδαυλίσουν τον φόβο. Οι ελλείψεις σε τρόφιμα είναι πολλές, και αυτό θα επιδεινωθεί, και θα υπάρξουν και άλλες ελλείψεις που θα έρθουν, συμπεριλαμβανομένης της λιγότερης διαθέσιμης ενέργειας για ολόκληρους πληθυσμούς. Χρησιμοποιώντας το επιχείρημα της "κλιματικής αλλαγής" για να πουλήσουν ψεύτικο, γενετικά τροποποιημένο βρεφικό γάλα, θα πρέπει να είναι απλό να διακρίνουμε αυτή την απάτη.

Η προσωπική υπευθυνότητα μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να ξεπεραστεί ο φόβος που επιβάλλουν στην κοινωνία οι εγκληματίες τύραννοι. Αυτό το φιάσκο με τις βρεφικές φόρμουλες είναι μόνο ένα ακόμη σε μια μακρά σειρά καταχρήσεων στα χέρια αυτών των ελεγκτών και των πιόνι τους στην κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Να θυμάστε ότι όλα όσα προέρχονται από τους φερόμενους ως κυβερνήτες πρέπει να μην τα πιστεύετε, όλα πρέπει να τα αμφισβητείτε και τίποτα που προέρχεται από το κράτος και την πολιτική τάξη δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτό χωρίς στέρεα πραγματικά στοιχεία που να υποστηρίζουν οποιονδήποτε ισχυρισμό. Παρεμπιπτόντως, στέρεες πραγματικές αποδείξεις από την κυβέρνηση είναι κάθε άλλο παρά πιθανές και πολύ σπάνια υπάρχουν.

Τα ψέματα όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα ενταθούν στο μέλλον, καθώς αυτό το παγκόσμιο κυβερνητικό πραξικόπημα κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος. Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εν μέσω της μιας κρίσης μετά την άλλη, όλες σχεδιασμένες εκ των προτέρων, οι οποίες προκλήθηκαν για να προωθήσουν συγκεκριμένες αντιδράσεις από τα πρόβατα. Αντί να αντιδράτε σε κάθε φάρσα ή παραποίηση που καθοδηγείται από την ατζέντα, αγνοήστε το πιο εγκληματικό στοιχείο της κοινωνίας, την κυβέρνηση, και βασιστείτε στον εαυτό σας.

"Απλώς κάθεστε εκεί και το ανέχεστε, με τον ίδιο τρόπο που ανέχονται τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Κάθε εξαπάτηση, κάθε ψέμα, κάθε σφαίρα στον εγκέφαλο. Όπως ακριβώς ανέχεστε ήδη τις σφαίρες στους εγκεφάλους που θα εφαρμοστούν μόνο αφού η σφαίρα μπει στον εγκέφαλό σας".

~ Imre Kertész, Εκκαθάριση

Παραπομπές και σύνδεσμοι πηγών:

Ευχαριστούμε τους προστατευτιστές και το FDA για την έλλειψη βρεφικών τροφών

Η ψεύτικη φιλανθρωπική οργάνωση του Γκέιτς έχει ως στόχο το κέρδος και την πολιτική εξουσία

ΠΟΥ εκτεταμένη διαφθορά και μαζική χρηματοδότηση από τον Μπιλ Γκέιτς

Ο "κοροναϊός" και το Ίδρυμα Γκέιτς

Το Ίδρυμα Γκέιτς καταστρέφει την οικονομία των τροφίμων για κέρδος και εξουσία

Η "κρίση" των βρεφικών τροφών είναι μόνο η αρχή

-----------------

Δικτυογραφία :

Baby Formula ‘Shortage’ Fraud: Acceptance of Purposeful Harm to Infants Means the End of This Now Pathetic Society? - garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/baby-formula-shortage-fraud-acceptance-of-purposeful-harm-to-infants-means-the-end-of-this-now-pathetic-society/


1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ,ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    O Dr Levatino, μαιευτήρας, περιγράφει πως γίνεται η αφaiρεση ζωής στο μωρό με την έκτρωση!

    https://twitter.com/stevemad13/status/1529415175639556096?cxt=HHwWgICzofi_ybkqAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive