Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Η κόρη του Klaus Schwab θέλει οι κυβερνήσεις να Xρησιμοποιούν τις Μισάνθρωπες πολιτικές COVID για την Απάτη της "κλιματικής αλλαγής"

 

Η Nicole Schwab, κόρη του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab και νυν συνδιευθύντρια του WEF στην πλατφόρμα για την επιτάχυνση των λύσεων που βασίζονται στη φύση, θέλει οι κυβερνήσεις να αξιοποιήσουν τις υποδομές και τις πολιτικές COVID για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής....

"Είναι σαφές ότι το σύστημα... δεν είναι βιώσιμο", ξεκίνησε η Nicole Schwab, μιλώντας σε στρογγυλό τραπέζι του InTent. "Έτσι, το βλέπω ως μια τεράστια ευκαιρία να έχουμε πραγματικά αυτή τη Μεγάλη Επανεκκίνηση και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τεράστιες ροές χρημάτων, να χρησιμοποιήσουμε τους αυξημένους μοχλούς που έχουν σήμερα οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής με τρόπο που δεν ήταν δυνατός πριν, για να δημιουργήσουμε μια αλλαγή που δεν θα είναι σταδιακή, αλλά που θα μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε: "Αυτή είναι η στιγμή που αρχίσαμε πραγματικά να τοποθετούμε τη φύση στον πυρήνα της οικονομίας"".

Ο Schwab συνεχίζει, λέγοντας ότι οι πολιτικοί και οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να επανασχεδιάσουν τις οικονομίες του κόσμου με γνώμονα τη φύση και την "αναγεννητική γεωργία", προτού περάσει σε μια συζήτηση σχετικά με την "εμπλοκή της νεολαίας" με την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής για τη δημιουργία μιας "γενιάς αποκατάστασης" (δηλαδή την κατήχηση μιας ολόκληρης γενιάς).

"Και ένα από τα βασικά σημεία προβληματισμού εδώ είναι επίσης γύρω από την εμπλοκή της νεολαίας", συνεχίζει ο Schwab. "Και, για μένα, και πάλι, επιστρέφω σε αυτή την αλλαγή νοοτροπίας της γενιάς της αποκατάστασης. Μπορούμε να αντιληφθούμε τους εαυτούς μας ως ανθρώπους - εννοώ, μιλήσατε για μια νέα ανθρωπότητα... Μπορούμε να αντιληφθούμε τους εαυτούς μας ως μια γενιά αποκατάστασης;"
"Νομίζω ότι αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να πάμε. Είμαι επίσης αισιόδοξος ότι αυτό είναι εφικτό, αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί μεγάλη θέληση, τόσο πολιτική θέληση όσο και από την πλευρά των επιχειρηματικών φορέων, για να σπάσουμε με το business as usual... Και αυτό έχει να κάνει με το ρίσκο, και έχει να κάνει με το ρίσκο, και έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα, διότι τα σοκ που έρχονται θα είναι ακόμη χειρότερα αν δεν το κάνουμε τώρα. "

Φαίνεται ότι το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά.

Ο πατέρας της Nicole, Klaus Schwab, έχει επίσης μιλήσει και γράψει για τον επανασχεδιασμό της κοινωνίας με τις πολιτικές για το κλίμα στο προσκήνιο.

Σε ένα άρθρο του WEF με τίτλο "Now is the time for a 'great reset'" (Τώρα είναι η ώρα για μια 'μεγάλη επανεκκίνηση'), ο Schwab senior εκθέτει τα τρία βασικά συστατικά της μεγάλης επανεκκίνηση, το δεύτερο εκ των οποίων είναι η "ισότητα και η βιωσιμότητα".

"Η δεύτερη συνιστώσα της ατζέντας μιας Μεγάλης Επανεκκίνησης θα εξασφάλιζε ότι οι επενδύσεις θα προωθούσαν κοινούς στόχους, όπως η ισότητα και η βιωσιμότητα... Αντί να χρησιμοποιούμε αυτά τα κεφάλαια... για να γεμίσουμε τις ρωγμές στο παλιό σύστημα, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο σύστημα που θα είναι πιο ανθεκτικό, πιο δίκαιο και πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, την οικοδόμηση "πράσινων" αστικών υποδομών και τη δημιουργία κινήτρων για τις βιομηχανίες να βελτιώσουν το ιστορικό τους όσον αφορά τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διοικητικές μετρήσεις (ESG)", γράφει ο Schwab.

Οι περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διακυβέρνησης (ESG) μετρήσεις που αναφέρει ο Schwab ακούγονται καλοπροαίρετες, αλλά είναι πραγματικά ριζοσπαστικές.

Στο πλαίσιο των μετρικών ESG και του διεθνούς διατροφικού πλαισίου τους, τα Ηνωμένα Έθνη συνιστούν τη μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος στα 14 γραμμάρια (μια μπουκιά) την ημέρα ανά άτομο στο όνομα της βιωσιμότητας και της "σωτηρίας του κόσμου".

Η εκπαίδευση σχετικά με την κλιματική αλλαγή, όπως ανέφερε η Nicole Schwab, είναι μια άλλη κρίσιμη μετρική ESG στη συνολική ατζέντα.

Μια άλλη ολοκληρωμένη πολιτική των ESGs του ΟΗΕ που γίνεται όλο και πιο αισθητή και καταστροφική σε χώρες όπως ο Καναδάς είναι ο φόρος διοξειδίου του άνθρακα σχεδόν στα πάντα, από τα τρόφιμα μέχρι το φυσικό αέριο, τη θέρμανση και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δεν συμμορφώνονται με τη νέα κανονικότητα, γεγονός που θα οδηγήσει στην τιμολόγηση του μέσου ανθρώπου χωρίς τη δυνατότητα χρήσης ιδιωτικών μέσων μεταφοράς και κατανάλωσης προϊόντων κρέατος.

------------------

Δικτυογραφία :

Klaus Schwab's daughter wants governments to use COVID policies for climate change - The Counter Signal

https://thecountersignal.com/klaus-schwab-daughter-wants-to-use-covid-policies-for-climate-change/

1 σχόλιο:

  1. Σκατοφατσα σαν τον κιναιδο μπαμπα της ειναι.Τελικα αυτα τακιναιδοδιεστραμμενα υποκειμενα,ποσα ειναι;Ποσο ασφαλεια και φυλαξη εχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive