Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΚΑΤΟΧΗ. Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταστρέφει τη χώρα, ασκείται ΔΙΩΞΗ στον Κασιδιάρη για το «Η Ελλάδα στους Έλληνες». Μήπως τρόμαξε από τα ποσοστά του κόμματος του ο...Πρωθυπουργός; ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Σε παροξυσμό η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, καταλύει κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας.   Ο Ηλίας Κασιδιάρης, καλείται από τον Εισαγγελέα ως ύποπτος για το έγκλημα της προτροπής σε βία και μίσος, γιατί τόλμησε να πει πως η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες!...

Καταγγελίες για τον παράνομο εποικισμό και την παράνομη εισβολή αλλοδαπών στη χώρα μας, ποινικοποιήθηκαν με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών που αγωνίζονται νόμιμα ενάντια στον αφελληνισμό της χώρας μας. 

Επειδή φαντάζει αδιανόητο να στήνονται δικογραφίες με τέτοιες κατηγορίες, το κόμμα «Έλληνες» δημοσίευσε αυτούσια την κλήση που έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τις υπογραμμίσεις στο κείμενο, να έχουν γίνει από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθεί η απάντηση του ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, στην οποία τονίζεται ότι «αυτού του είδους οι πρακτικές, αποδεικνύουν τον τρόμο της κυβέρνησης και επιβεβαιώνουν την επερχόμενη νίκη των ΕΛΛΗΝΩΝ!»


ellinikiafipnisis.blogspot.com  


1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive