Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έχουν αποκλείσει τους απεργούς μαζί με 20 περίπου υγειονομικούς έξω από το Μαξίμου.

Μαξίμου: Απεργοί πείνας ζητούν συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Είστε υπεύθυνος για την οικονομική μας εξαθλίωση»Έχουν κλείσει την Ηρώδου Αττικού και από τις 2 μεριές. Δεν μπορεί να προσεγγίσει ούτε δημοσιογράφος ούτε πολίτης. Το zougla πήγε και δεν τους αφήνουν να περάσουν. Κανένας δεν μπορεί να περάσει στην Ηρώδου Αττικού. Πρέπει οι Αθηναίοι να αντιδράσουν Ζούμε στιγμές δικτατορίας. Ας ξέρουν όμως ότι κανένας δικτάτορας δεν είχε καλό τέλος!!!.. Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι υγειονομικοί απεργοί πείνας και ζητούν ακρόαση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με καταγγελία τους στη «Ζούγκλα», «εδώ και 30 μέρες προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον ψηφισμένο απ'το λαό Πρωθυπουργό», κάτι που ωστόσο δεν έχουν καταφέρει.

Όπως τονίζουν σε υπόμνημά τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη «εδώ κι 7 μήνες έχετε καταδικάσει εμάς και τις οικογένειές μας σε οικονομική εξαθλίωση με μια παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση, το καλοκαίρι του 2021».

Οι υγειονομικοί καθιστούν στο υπόμνημά τους ως «κύριο υπεύθυνο για την κατάσταση τους τον πρωθυπουργό, αλλά και για τον διχασμό που προκλήθηκε ανάμεσα στο υγεινομικό κόσμο».

Δείτε τη δήλωση υγειονομικού στη «Ζούγκλα»:

 https://www.zougla.gr/greece/article/maksimou-apergi-pinas-zitoun-sinomilia-me-ton-kiriako-mitsotaki---iste-ipef8inos-gia-tin-ikonomiki-mas-eksa8liosi

Δείτε στη «Ζούγκλα» το υπόμνημα - επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 19:44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive