Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΚΑΙ στη Γαλλία: Δικαστήριο Έκρινε ότι ο Θάνατος που Σχετίζεται με το Εμβόλιο COVID ήταν ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Μετάφραση: Απολλόδωρος. Corona Investigative Διάβαστε το εδώ.Στη Γαλλία, το δικαστήριο εξίσωσε τον εμβολιασμό με την αυτοκτονία, παίρνοντας το μέρος μιας ασφαλιστικής εταιρείας που αρνήθηκε να καταβάλει χρήματα στην οικογένεια ενός ασφαλισμένου εκατομμυριούχου που πέθανε από τον εμβολιασμό....

Η υπόθεση προκάλεσε τεράστια απήχηση στην κοινωνία. Ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας που πέθανε από εμβολιασμό, ο οποίος επιβεβαιώθηκε επίσημα, είχε ασφαλίσει τη ζωή του για αρκετά εκατομμύρια. Ωστόσο, μετά το θάνατό του, οι συγγενείς δεν έμειναν με τίποτα, γράφει η Unser Mitteleuropa.

Στη Γαλλία, μεγάλη απήχηση προκάλεσε η περίπτωση ενός εύπορου ηλικιωμένου παριζιάνου επιχειρηματία που είχε ασφαλίσει τη ζωή του για πολλά εκατομμύρια και πέθανε από τον εμβολιασμό COVID. Η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει χρήματα στους συγγενείς του θανόντος και το δικαστήριο έκρινε ότι η εταιρεία είχε δίκιο. Ταυτόχρονα, η ασφαλιστική εταιρεία αιτιολόγησε την άρνησή της ακριβώς με το γεγονός ότι ο θάνατος επήλθε ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού: η λήψη πειραματικών φαρμάκων και θεραπειών (συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού) εξαιρείται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η ετυμηγορία του δικαστή έχει ως εξής:

"Οι παρενέργειες ενός πειραματικού εμβολίου δημοσιοποιούνται και ο θανών δεν θα μπορούσε να δηλώσει άγνοια όταν έλαβε οικειοθελώς το εμβόλιο. Δεν υπάρχει νόμος ή κανονισμός στη Γαλλία που να τον υποχρεώνει να εμβολιαστεί. Ως εκ τούτου, ο θάνατός του είναι, στην πραγματικότητα, αυτοκτονία."

Το Δικαστήριο αναγνωρίζει τον ισχυρισμό του ασφαλιστή που θεωρεί νομικά τη συμμετοχή στο πείραμα της τρίτης φάσης, η έλλειψη αποδείξεων του οποίου δεν έχει αποδειχθεί, ως εκούσια ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση, λαμβάνοντας υπόψη τις δηλωθείσες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου καλύπτεται και αναγνωρίζεται νομικά ως αυτοκτονία. Η οικογένεια άσκησε έφεση. Ωστόσο, η υπεράσπιση του ασφαλιστή αναγνωρίζεται ως εύλογη και συμβατικά δικαιολογημένη, δεδομένου ότι αυτός ο γνωστός κίνδυνος θανάτου θεωρείται νομικά αυτοκτονία, ο πελάτης ενημερώθηκε και συμφώνησε να διακινδυνεύσει οικειοθελώς τη ζωή του χωρίς να εξαναγκαστεί σε κάτι τέτοιο.

Η ασφαλιστική εταιρεία σημείωσε ότι η αυτοκτονία, όπως και ο θάνατος από πειραματικό φάρμακο, δεν αποτελεί ασφαλιστική περίπτωση. Ο δικηγόρος της οικογένειας του Carlo Alberto Brusa δημοσίευσε το υλικό της υπόθεσης στα κοινωνικά δίκτυα και εξέφρασε την οργή του για μια τέτοια απόφαση. Φαίνεται ότι οι ασφαλιστές θα σταματήσουν πλέον να πληρώνουν σε μεγάλη κλίμακα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής, καθώς ο κίνδυνος θανάτου από τον εμβολιασμό ουσιαστικά μπλοκάρει το συμβόλαιό τους, καθιστώντας το άκυρο.

Μετά τη δημοσίευση παρόμοιων υποθέσεων στη Γαλλία, κάτι ανάλογο ακούστηκε και από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Paul Graham, Ανώτερος Αντιπρόεδρος για την ανάπτυξη πολιτικής στο Αμερικανικό Συμβούλιο Ασφαλιστών Ζωής, λέει:

"Οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής μπορεί να αρνηθούν να πληρώσουν για τα εμβολιασμένα άτομα επειδή τα εμβόλια Covid είναι "ιατρικά πειράματα". Όταν αποφασίζεται η καταβολή αποζημίωσης, λαμβάνεται υπόψη αν ο ασφαλισμένος έχει λάβει εμβόλιο COVID. Τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής είναι πολύ σαφή σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των συμβολαίων και τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν σε άρνηση πληρωμής, εάν υπάρχουν. Το εμβόλιο COVID-19 δεν είναι ένας από αυτούς. Η αξιολόγηση της ασφαλιστικής ικανότητας ενός αιτούντος δεν επηρεάζεται από την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου".

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι, κατόπιν αιτήματος, οι εγχώριες ασφαλιστικές εταιρείες υπόσχονται να μην εξαρτούν τις παροχές από την κατάλληλη κατάσταση εμβολιασμού, τόσο για όσους έχουν εμβολιαστεί όσο και για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι οι ακτιβιστές του εμβολιασμού ζητούν να τιμωρούνται οι ανεμβολίαστοι ως προς το κόστος αν παραμείνουν στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία στο άρθρο παραπέμπουν στις αναφερόμενες πηγές και στις πληροφορίες που παρέχει η Nicole Delepin, πρώην επικεφαλής της Παιδιατρικής Ογκολογικής Ιατρικής στο Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, στην ιστοσελίδα Riposte Laïque.

******

Σύνδεσμος πηγής

------------------

Δικτυογραφία :

France: Court rules COVID vaccine-related death a suicide - Athens News

https://en.rua.gr/2022/01/14/france-court-rules-covid-vaccine-related-death-a-suicide/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive