Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

«Θάνατος στους παιδοκτόνους» γράφει το οργισμένο πλήθος στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (βίντεο)

Το πλήθος φωνάζει τα τρία ονόματα των κοριτσιών που δεν βρίσκονται πια στην ζωή. Όσο νυχτώνει ολοένα και φουντώνει η οργή του πλήθους που συνεχίζει να συγκεντρώνεται έξω από σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου φωνάζοντας συνθήματα και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους....  Το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου έγραψε συνθήματα όπως «Θάνατος στους παιδοκτόνους» στα παράθυρα και φωνάζει σε όσους βρίσκονται μέσα στο σπίτι να βγουν έξω.  Ο κόσμος που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας για το χαμό τριών παιδιών, αυτή τη στιγμή νιώθει εξαπατημένος βλέποντας την εικόνα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου.  Πλέον με τον κόσμο διαρκώς να αυξάνεται, έξω από το σπίτι έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο επεισοδίων.  Στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών οδηγείται το πρωί της Πέμπτης η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα το περάσει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 11:00, θα οδηγηθεί τον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.  Η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, και δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών.  Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη, που χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική, η οποία ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της.  Η 33χρονη μητέρα συνελήφθη το απόγευμα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!  Όχημα με αστυνομικούς της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.


 

1 σχόλιο:

  1. Υπ'οψη οτι,οι περισσοτεροι που φωναζετε κατα της παιδοκτονου,αρκετες φορες με την συμπεριφορα σας,θανατωνετε τα παιδια σας.Πολλοι απο σας,που ψηφισατε "ανεμελα"εχετε σκοτωσει και το μελλον τους.Αυτα,οχι σαν αλλοθι απεναντι στην θεωρουμενη ως στυγερη δολοφονο,αλλα για να αντιληφθειτε ποσο αδικουμε τα παιδια μας.[Για την Κεραμεως που δολοφονει τις ψυχες τους,κουβεντα;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive