Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα που αποδεικνύουν χρηματοδότηση των Η.Π.Α προς βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

«Επιδημίες ασθενειών στην Ουκρανία που σχετίζονται με διαρροές παθογόνων από βιοεργαστήρια των ΗΠΑ»Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφο με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015, που επιβεβαιώνει τη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία. Πως θα το διαψεύσουν αυτό τα «Ελληνικά Βατράχια»;...

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Το Υπουργείο Άμυνας παρουσίασε έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας στην παραγωγή βιολογικών όπλων.

«Πιστεύουμε ότι εξαρτήματα βιολογικών όπλων δημιουργήθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας», δήλωσε ο αντιστράτηγος Igor Kirillov , επικεφαλής των Τμημάτων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας ( RCBZ ) των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων .

Αμερικανική χρηματοδότηση

Έδειξε επίσης ένα έγγραφο με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015, που επιβεβαίωνε την άμεση συμμετοχή του Πενταγώνου στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το τμήμα, τα χρήματα παρελήφθησαν από τα εργαστήρια του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας στο Κίεβο, την Οδησσό, το Lvov και το Kharkov, συνολικά 32 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το RIA Novosti .

«Εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι η συμφωνία για κοινές βιολογικές δραστηριότητες συνήφθη μεταξύ του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος και του ουκρανικού υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, ο πραγματικός αποδέκτης των κεφαλαίων είναι τα εργαστήρια του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας που βρίσκονται στο Κίεβο . Οδησσός , Lvov και Kharkov . Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης ήταν 32 εκατομμύρια δολάρια», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής των στρατευμάτων του RCBZ σημείωσε ότι ένας από τους επιμελητές αυτών των έργων ήταν η επικεφαλής του γραφείου DTRA (Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ) στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο, Τζοάνα Γουίντραλ.

Τα βιοεργαστήρια υλοποιούσαν ένα έργο για τη μελέτη των παθογόνων παραγόντων του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό, της λεπτοσπείρωσης και των χανταϊών, καθώς έχουν φυσικές εστίες στην Ουκρανία και τη Ρωσία και η χρήση τους θα μπορούσε να συγκαλυφθεί ως φυσικές εστίες, πρόσθεσε το τμήμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/03/To-rosiko-ypourgeio-amynas-dimosieyse-eggrafa-pou-apodeiknoun-xrimatodotisi-ton-usa-pros-viologika-ergastiria-stin-oukrania.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive