Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Μουσουλμάνος από το Μπαγκλαντές ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ την έγκυο αφεντικίνα του! «ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ», είπε

Εδώ ο Μηταράκης θα μας φέρει ακόμα 144.000, όπως ανακοίνωσε… Ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές συνελήφθη στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα αφού μαχαίρωσε την έγκυο αφεντικό του.... επειδή ήταν εξοργισμένος που του είχε αναθέσει μια εργασία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το φρικιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης σε ένα πλυντήριο και ραπτικό κατάστημα στο Marzano Appio, μια κοινότητα στην επαρχία της Καζέρτα.

Εργαζόμενοι και πεζοί λένε ότι άκουσαν «κραυγές» από το εσωτερικό της επιχείρησης καθώς η 38χρονη ιδιοκτήτρια δέχτηκε επανειλημμένα τρυπήματα με ένα ψαλίδι από τον ύποπτο, έναν 23χρονο μουσουλμάνο άνδρα ονόματι Mohammed, αναφέρει το Il Giornale .

Ο Μοχάμεντ είχε κληθεί από το αφεντικό του να εκτελέσει καθήκοντα που σχετίζονται με μια παραγγελία πελάτη όταν ξέσπασε σε οργή, λέει το θύμα.

«Δεν δέχομαι εντολές από γυναίκες, φτάνει», φώναξε ο ύποπτος στο θύμα του, το οποίο είναι πέντε μηνών έγκυος.

Την μαχαίρωσε πολλές φορές στο στήθος με «δολοφονική μανία» προτού ο σύζυγός της σπεύσει να την υπερασπιστεί.Ο μουσουλμάνος τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη και αξιολόγηση του αγέννητου μωρού της. Και οι δύο αναμένεται να είναι εντάξει.

«Ναι, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ με ΠΑΚΙΣΤΑΝ και ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ – Χρειαζόμαστε 144.000 για τα χωράφια»

el.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά και που είναι το περίεργο;Έτσι έχει μάθει έτσι κάνει το σκουπίδι από το μπαγλα-χεσε-ντες.
    Άλλωστε πολύ σύντομα με την φροντίδα του προδότη μηταράκη και των υπολοίπων προδοτών της αυτής συνομοταξίας,θα μορφωθούμε κατάλληλα κι εμείς.Εχει κανείς αντίρρηση;Οι ''σπουδές'' και η ''μόρφωση'' πάνω απ΄όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά φέρουνε όλο τό Ισλάμ καί όλη τήν Αφρική στήν Ελλάδα,θά γίνει σέ λίγο εδώ μέσα τής που@@@ας τό κάγκελο.
    Θά "φάμε" τέτοια πο@@σα σάν λαός πού θά κοιμόμαστε καί θά παραμιλάμε απ'τό γα@@@σι πού θά τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive