Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

31η Ιανουαρίου 1996 ! «Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου του 1996, κορυφώνεται και εκτονώνεται η εβραιο-Ισραηλίτικη κατασκευασμένη "Κρίση των Ιμίων" =οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ βραχονησίδες που έγιναν παράνομα ετσιθελικά "Γκρίζες Ζώνες",

με την εβραιο-αμερικανική υποτιθέμενη παρέμβαση -δηλ. προσταγή- του Αμερικανού Υπ.Εξωτερικών --ο οποίος έφερε το παρατσούκλι "θεός του ΧΑΟΥΣ"!-- και εβραίου στην καταγωγή--, Ρ. Χόλμπρουκ:....

«No ships, no troops, no table-flags»
"Όχι πλοία, Όχι στρατεύματα, Όχι επιτραπέζιες-Σημαίες"
.
*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η κρίση των Ιμίων ήταν ΚΑΙ κατασκευασμένη ΚΑΙ εβραιο-Ισραηλίτικης έμπνευσης, διότι ο φόβος και ο φθόνος των εβραίων για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους.
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ, ο εβραιοΙσπανός Διπλωμάτης "ντόν Γιοσέφ Νάζι ή Γιασσέφ Νασσί (Ισπανία 1524-Κων/πολη 1579) - Διοικητικός υπάλληλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας - Δούκας της Νάξου - και προσήλυτος κι από πάνω στον χριστιανισμό με το όνομα Joao Miquez, κάπου στο 1570, κυκλοφόρησε έναν χάρτη ονόματι <<ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ>> ο οποίος συμπεριελάμβανε, εκτός από Αραβικά/Μεσανατολίτικα κράτη, την ΚΥΠΡΟ μας!, τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ μας: Κάσο-Κάρπαθο-Ρόδο!, και την ΚΡΗΤΗ μας!
**Κι όσο για τον όρο "επιτραπέζιες-Σημαίες", προφανώς και μας ειρωνευόταν κι από πάνω ο εβραίος Χόλμπρουκ, διότι αυτά τα σημαιάκια, είναι απλά τα μικρά αντιπροσωπευτικά συμβολάκια της κάθε χώρας στις διακρατικές συναντήσεις, με τα οποία και χαρακτήρισε την ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ !!!
.
Το και καλά "στα πρόθυρα ένοπλης αντιπαράθεσης" με την Τουρκία, επεισόδιο, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ίμια, εντάσσεται στο πλαίσιο των ΕΛΛΗΝΟ-τουρκικών διαφορών στο Αιγαίο, που εμφανίστηκαν δυναμικά, και όλως τυχαίως, στο προσκήνιο, μετά την.... Μεταπολίτευση!
Και όπου Μεταπολίτευση =αφότου οι εβραίοι είχαν καταφέρει να:
1) Απομακρύνουν επιτέλους από την ΕλληνΕθνική Διοίκηση τον Γ.Παπαδόπουλο -ο οποίος είχε αρνηθεί να τους βοηθήσει στον Δ'ΑραβοΙσραηλινό Πόλεμο ονόματι "Γιόμ Κιπούρ" που λάμβανε τότε χώρα,
2) Να φάνε την Κύπρο μας χρησιμοποιώντας ως πραξικοπηματία τον επίσης εβραϊκής καταγωγής Δ.Ιωαννίδη από τους Ρωμανιώτες των Ιωαννίνων, και,
3) Να μας μπαστακώσουν με νέο Σύνταγμα τον επίσης εβραίο Κων/νο Καραμανλή -ο οποίος νομιμοποίησε το παιδάκι των εβραίων, το ΚΚΕ, όπως και τα άλλα εβραιόπαιδα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα (ΚΚΕ εσωτ., ΕΚΚΕ, ΕΔΕ, κ.λ.π.).
.
Τούρκοι κομάντος λοιπόν, αποβιβάζονται πολύ αργά την νύχτα στην Μικρή Ίμια, ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού απονηώνεται («απογειώνω» από την θάλασσα) από την φρεγάτα «Ναυαρίνο» για να επιβεβαιώσει την πληροφορία, επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες, το πλήρωμα του ελικοπτέρου αναφέρει ότι εντόπισε περί τους 10 τούρκους κομάντος με την σημαία τους, δίνεται εντολή να επιστρέψει το ελικόπτερο στην βάση του κι ενώ πετά μεταξύ των βραχονησίδων Πίτα και Καλόλιμνος αναφέρει βλάβη και χάνεται από τα ραντάρ, και αργότερα θα ανασυρθούν νεκρά και τα τρία μέλη του πληρώματος:
1) Ο Υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης,
2) Ο Υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος,
3) Ο Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός.
.
«“Ον γαρ οι θεοί φιλούσιν αποθνήσκει νέος”»
Αυτόν που οι θεοί αγαπούν, πεθαίνει νέος
. 31η Ιανουαρίου 1996
<<! «Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι» !>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive