Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Αποδοκίμασαν την Μίνα Γκάγκα κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο της Πάτρας (video)

Με συνθήματα, πανό και συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, υποδέχθηκαν την αναπληρώτρια υπουργό υγείας Μίνα Γκάγκα εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή και συνδικαλιστές, αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορονοϊό....Η κ. Γκάγκα βρίσκεται από χθες στην Πάτρα όπου έχει συναντήσεις με υγειονομικούς φορείς της περιοχής. Σήμερα επισκέπτεται το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Την ώρα που έφτανε η πομπή με το αυτοκίνητο της αναπληρώτριας υπουργού, οι συγκεντρωμένοι που κρατούσαν πανό και πλακάτ, της φώναζαν «παραιτήσου».Η Μίνα Γκάγκα προχώρησε στα ενδότερα με τους συγκεντρωμένους να αποχωρούν, χωρίς να προκληθεί μεγαλύτερη ένταση. Τα πανό που είχαν κρεμάσει στα κάγκελα του νοσοκομείου, έγραφαν «όχι στον εξαναγκασμό» και «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για κανέναν».

1 σχόλιο:

  1. Αντε ρε κιριζια.Χαθηκανε ρε τα αυγα και τα γιαουρτια;Ρε εμεις,για πλακα,τοτε γεμιζαμε την Ναυαρινου[Και στο ΑΠΘ ειχαμε γιαουτωσει καατι καθαρματα και τον ρουφιανο της ΝΟΕ που ο Χρυσοχουντιδης δεν θυμαται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive