Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Το ρωσικό S-500 μπλοκάρει τουλάχιστον τέσσερις αμερικανικές βάσεις αντιπυραυλικής άμυνας

Χάρη στην εμφάνιση των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων
S-500 Prometheus στο ρωσικό οπλισμό, η Ρωσία είναι σε θέση να αποκλείσει πλήρως τουλάχιστον τέσσερις αμερικανικές βάσεις στις οποίες έχουν αναπτυχθεί συστήματα πυραυλικής άμυνας, γεγονός που επιτρέπει, σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης, να εξασφαλιστεί ένα εγγυημένο χτύπημα κατά οποιουδήποτε εχθρού, δεδομένου ότι οι αντιπυραυλικοί... Οι Ηνωμένες Πολιτείες απλά δεν θα φτάσουν στους στόχους τους και θα καταρριφθούν πριν μπορέσουν να αποκρούσουν την επίθεση.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, τα συστήματα πυραυλικής άμυνας που αναπτύσσουν οι ΗΠΑ στη Ρουμανία είναι εγγυημένο ότι θα μπλοκαριστούν από τα ρωσικά συστήματα S-500 Prometheus. Αυτό ανοίγει την πρόσβαση σε απεργία σε όλες σχεδόν τις χώρες της Νότιας Ευρώπης. Ένα άλλο αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας που κατασκευάζεται στην Πολωνία θα μπλοκαριστεί επίσης από ρωσικά όπλα, γεγονός που αποτελεί εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα για τη Δύση μετά τις απειλές που έχουν διατυπωθεί προς τη Ρωσία.

Μεταξύ άλλων, τα ρωσικά συστήματα S-500 Prometheus καλύπτουν επίσης τα αμερικανικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας που έχουν αναπτυχθεί στην Ιαπωνία. Αυτό ισχύει επίσης για όλες τις άλλες χώρες που επιθυμούν να αναπτύξουν αμερικανικά όπλα στο έδαφός τους.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι η ανάπτυξη συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας στην περιοχή που επηρεάζεται από τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-500 Prometheus είναι όχι μόνο περιττή, αλλά και επιζήμια, καθώς οι άμυνες στις οποίες έχουν ανατεθεί σημαντικά καθήκοντα απλώς δεν θα είναι σε θέση να αναχαιτίσουν τους πυραύλους. Είναι πιθανό ότι ο ρωσικός "Προμηθέας" αναπτύχθηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει τα αμερικανικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας", - σημειώνει ο εμπειρογνώμονας. https://avia-pro.fr/news/rossiyskiy-s-500-blokiruet-ne-menee-chetyryoh-baz-pro-ssha

1 σχόλιο:

  1. Οί S-500 δέν είναι τίποτα μπροστά στούς S-600 plus,
    στούς νέους πυρηνικούς πυραύλους,στούς πυραύλους πλάσματος,αντιύλης κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive