Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Djokovic!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ;


Το φιλανθρωπικό έργο του διάσημου τενίστα είναι αξιοσημείωτο.Χρηματοδοτεί ένα δωρεάν εστιατόριο για άστεγους και άπορους. Δημιούργησε το Ίδρυμα NovakDjokovic, το οποίο διευθύνει η σύντροφος του και μητέρα των 2 παιδιών τους και το οποίο στο επίκεντρο του έχει τα παιδιά....Το 2015, το ίδρυμά του σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα κατήρτισε πρόγραμμα πρόσβασης των νεαρών Σέρβων στην εκπαίδευση και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Χαιρετίζοντας τη γενναιοδωρία του, η UNICEF τον έχρισε πρέσβη καλής θέλησης στη Σερβία τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Μεταξύ των υπολοίπων δράσεων του ιδρύματος ξεχωρίζει η δωρεά 102.000 για την κατασκευή σχολείου στην περιοχή του Trstenik ενώ συνολικά το Ίδρυμα Τζόκοβιτς έχει ανακατασκευάσει και κατασκευάσει 45 νηπιαγωγεία, βοηθώντας περισσότερα από 22.000 παιδιά στη Σερβία, ενώ έχει απασχολήσει και 1.600 εκπαιδευτικούς.
Ξεχωριστή αναφορά οφείλει να γίνει στην περσινή δωρεά 1.000.000 ευρώ προς την χώρα του ώστε να καταφέρει να εξοπλιστεί στη μάχη που έδινε με τον φονικό ιο. Δράσεις που εξηγούν γιατί ο Τζοκοβιτς αντιμετωπίζεται ως εθνικός ήρωας στη χώρα του.
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι αυτο.Βγαινουν τα πουλημενα τομαρια που το χνωτο τους μυριζει κατρουλιλας απ'το πολυ γλειψιμο και σταζουν μισος.Η συμπλεγματικοτητα σε επιπεδο κιναιδισμου.Προσπαθουν να μας πουν οτι ο Τσιτσιπας εμβολιαστηκε[αυτοι που τον βριζανε]και να του παρουν καμια κακη κουβεντα για τον Νοβακ[οχι οτι οι κουβεντες του μικρου ειναι δειγμα ωριμοτητας]Κατι σωστοτατο ειπε ο Κυργιος,που μπορει να παιδιαριζει γενικα[τζαμπα παει το ταλεντο του]αλλα ειναι κατσε καλα παιδι.Για να τελειωνουμε:Δεν κανω συζητηση ουτε για την τεχνικη ουτε την αγωνιστικητου.Συζηταω για τον αθλητη και τον ανθρωπο.Ουτε κουβεντα.Θελει πολλα κακαλα για να κρινεις τον Τζοκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive