Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Αμερικανός Πιλότος λέει ότι οι συνάδελφοί του "Πέφτουν σαν τις Μύγες με Συντριπτικό Πόνο στο Στήθος" Μετά τον Εμβολιασμό κατά του Covid-19

Ο Αμερικανός πιλότος Greg Pearson μίλησε για ένα κύμα ασθενειών μετά το εμβόλιο Covid-19, το οποίο, όπως είπε, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την αεροπορική βιομηχανία....

Ο Pearson αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Real America's Voice" ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων του πιλότων "πέφτουν σαν μύγες" με αυτό που περιέγραψε "ως σοβαρούς πόνους στο στήθος".

Μιλώντας για τη δική του εμπειρία, ο Pearson ανακοίνωσε ότι αφού έκανε το εμβόλιο Covid-19 χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο επειδή εμφάνισε σοβαρά καρδιακά προβλήματα.

Ο Pearson δήλωσε ότι πολλοί άλλοι πιλότοι όπως ο ίδιος βιώνουν και παρατηρούν το ίδιο, αλλά φοβούνται να μιλήσουν γι' αυτό. Αυτοί που δεν θέλουν να μιλήσουν φοβούνται μήπως απολυθούν ή μήπως καταστραφεί ολόκληρη η καριέρα τους ως αντίποινα για να πουν την αλήθεια.

Ο Pearson δήλωσε: "Υπάρχει ένας αριθμός πιλότων εκεί έξω που φοβούνται να βγουν μπροστά και να μιλήσουν... Φοβούνται την τιμωρία. Υπάρχουν παιδιά που θα πάνε στη δουλειά τους με συντριπτικούς πόνους στο στήθος και στο κεφάλι τους. Φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους".

Πολλοί από αυτούς τους πιλότους που πάσχουν από αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει εντελώς την κακή υγεία, εάν ο πρόεδρος Biden δεν είχε επιβάλει εντολές εμβολιασμού στο προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών.

Τώρα πολλοί από αυτούς αρρωσταίνουν, δεν είναι σίγουροι τι πρέπει να κάνουν ή αν μπορούν καν να επιδιώξουν οποιαδήποτε προσφυγή ή θεραπεία.

------------------

Δικτυογραφία:

US Pilot Says His Colleagues Are “Dropping Like Flies With Crushing Chest Pain” Post-Covid-19 Vaccination – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/07/us-pilot-says-his-colleagues-are-dropping-like-flies-with-crushing-chest-pain-post-covid-19-vaccination/

2 σχόλια:

  1. Προσευχη και αντισταση το κατα δυναμη και κατα συνειδηση στην γενοκτονια που συντελειται απο τη ΝΤΠ κατα της ανθρωποτητας με τεχνητες επιδημιες, απαγορευση χρησης αποτελεσματικων φαρμακων, λαθεμενα υγειονομικα πρωτοκολλα, ακραια δολοφονικα και δικτατορικα μετρα δηθεν για το καλο μας, επιβολη επικινδυνων ''εμβολιων''και με αλλους τροπους. Επισης αντιδραση στην προσπαθεια δολοφονιας απο τη σατανικη ΝΤΠ της ελευθεριας μας και της αποπειρας αλλοιωσης του γενετικου μας κωδικα απο τα συγκεκριμενα MRNA ''εμβολια''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται ότι λέει αλήθεια, κι ότι τα συγκεκριμένα εμβ....προκαλούν βαριές παρενέργειες κ θάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive