Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος υπ.Δικαιοσύνης Κ.Τσιάρας. «Βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR»

Θετικός στον κορωνοϊό, διαγνώστηκε ο πλήρως εμβολιασμένος κατά του ιού, υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter.... Όπως είπε, τα συμπτώματά του είναι ήπια καθώς έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19. «Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR» έγραψε, ειδικότερα.Σύμφωνα με τον υγειονομικό πρωτόκολλο, έχει μπει σε καραντίνα, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται.«Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive