Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ερωτήματα για την έκρηξη στη Συγγρού στα γραφεία της δικηγόρου Ελ.Τζούλη - Καμμένου. Ειχε κάποιες υποθέσεις εφοπλιστών η δικηγόρος; Το ... ψάχνουμε


Η έκρηξη το πρωί της Τετάρτης στη Συγγρού 3 κατέστρεψε και το δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Έλενας Τζούλη, ενώ πέραν των υλικών καταστροφών τραυματίστηκε και ένα άτομο που μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.... Στο σημείο της έκρηξης μετέβη και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ο οποίος συνομίλησε απευθείας με τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο για να κατασβέσουν τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη.

Ο ίδιος μέσω του Twitter στη συνέχεια έθεσε ορισμένα ερωτήματα ενώ μίλησε και για βόμβα φυσικού αερίου.«Ελπίζω ότι κάποιος εισαγγελέας θα επιληφθεί με αυτόφωρο για την βόμβα φυσικού αερίου και η εταιρεία όπως το κόβει αν αργήσεις να πληρώσεις δεν θα αργήσει …» έγραψε στο Twitter για να παραθέσει άλλη μία φωτογραφία γράφοντας «Και η απόδειξη …»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive