Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Εκκωφαντικός ήχος αγνώστου προελεύσεως αναστατώνει τα ξημερώματα κατοίκους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. ΒΙΝΤΕΟ




Σαν ήχος τεράστιας καρδιάς ακούγεται.  Οσοι έχουν ακούσει TRIPEX   καρδιάς, καταλαβαίνουν. ΒΙΝΤΕΟ. Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής των Μετεώρων στην συμβολή των οδών Κηφισιάς και Ακροπόλεως από τον εκκωφαντικό ήχο ο οποίος δεν γνωρίζουν από που προέρχεται.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φαινόμενο υπάρχει εδώ και πέντε εβδομάδες.....

Στο σημείο έγινε έλεγχος από κλιμάκιο της ΕΥΑΘ όπου διαπιστώθηκε ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από κάποιον αγωγό του δικτύου ύδρευσης.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για προέλευση του ήχου από την απέναντι πλευρά που είναι το περιαστικό δάσος του Σέιχ σου. Ωστόσο γεωλόγος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο απέκλεισε το γεγονός να είναι κάποιο γεολογικο φαινόμενο καθώς όπως ανέφερε θα υπήρχαν ρωγμές και μικρές κατολισθήσεις.

Ο ήχος είναι αρκετά δυνατός και τον αισθάνεσαι ακόμη και στα πόδια σαν κάποιος να χτυπάει κάτω από την γη για να βγει προς τα έξω.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τον συγκεκριμένο ήχο:

Δείτε στα βίντεο από το σύλλογο “Φίλοι του Δάσους” που ακολουθούν συγκέντρωση κατοίκων τα ξημερώματα στο σημείο.  

Σαν ήχος τεράστιας καρδιάς ακούγεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive