Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Μας αγαπούν μόνο με ...καλό καιρό! Πού είναι τώρα όλοι αυτοί οι λαλίστατοι υπουργοί, ο πρωθυπουργός που φροντίζει να εμβολιαστούμε για να μην... πεθάνουμε Μας αγαπούν μόνο με ...καλό καιρό! Πού είναι τώρα όλοι αυτοί οι λαλίστατοι υπουργοί, ο πρωθυπουργός που φροντίζει να εμβολιαστούμε για να μην... πεθάνουμε;


ΠΟΥ είναι οι διάφοροι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι λοιποί "δημοκρατικοί"  μαϊντανοί να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους και ακινητοποιημένοι στους δρόμους της πρωτεύουσας, λόγω χιονιού; Και αυτό για πάνω από 11 ώρες!....Πεθαίνω να δω τον Μητσοτάκη να πλησιάζει τους εγκλωβισμένους στα χιόνια, με κείνο το φοβερό χαμόγελο που περιφέρεται στα εμβολιαστικά κέντρα και ενθαρρύνει τους πολίτες να κάνουν την... τριακοστή δόση! (Καλά, λέει, μην πεθαίνεις διότι θα πας τζάμπα!).

Πού βρίσκονται λοιπόν όλοι αυτοί που μας....αγαπούν;

Πού εξαφανίστηκαν όλοι οι εραστές του ανυπεράσπιστου πολίτη;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive