Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ..

Ένα χειροκρότημα στο μπαλκόνι με - 7 βαθμούς Κελσίου φρονώ ότι είναι επιβεβλημένο... δεν περιγράφω άλλο λέμε...τεράστια επιτυχία.
Αντί να κάνει περικοπές φόρων, διαγραφές οφειλών, ο Κεριάκος ανακοινώνει αύξηση μισθών λες και η Ελλάδα έχει δικό της νόμισμα ώστε να κόψει παραπάνω και να διαχειριστεί τον πληθωρισμό. Το αποτέλεσμα οι ήδη χρεωμένοι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα θα επιβαρυνθούν μια αύξηση μισθού και εισφορών συνεπακόλουθα με αποτέλεσμα να προβούν σε απολύσεις λόγω έστω αυτής αύξησης του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, το δε δημόσιο θα επιβαρυνθεί επίσης μεγαλύτερη δαπάνη μισθών, συντάξεων και επιδομάτων χωρίς όμως να μπορεί να καλύψει αυτή από τις εισπράξεις φόρων και εισφορών.....

Τέλος εποχής...Αύξηση μισθών για προεκλογικούς λόγους. Θες βρε άνθρωπε να κάνεις κάτι σωστό;; Σβήσε τον γαμημένο ΕΝΦΙΑ και μείωσε έστω την φορολογία και ΦΠΑ για ένα έτος ώστε να δεις πως θα πάει ο πληθωρισμός μέχρι το τέλος 22 και το ξαναβλέπεις. Έχουν μπλέξει ή προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αύξηση ενός μισθού είναι το ίδιο με την ανταλλακτική και αγοραστική του αξία.
Το μνημόνιο θα είναι παιδική χαρά σε αυτό που έρχεται .Θυμηθείτε ότι πιθανόν στο τέλος του 22 θα παιχτεί μέχρι και το τέλος της ΕΕ. Κρατήστε ένα μάτι κατά Ιταλία πλευρά, γιατί από εκεί θα ξεκινήσει ότι ξεκινήσει.
Υ.Γ. ______ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ.......ΑΣ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ .........
Τον Καραϊβάζ φάγανε
Την πέσανε στον Χίο
Αυτό δεν είν' κυβέρνηση
Δεν είναι καν πορνείο
Να εμβολιαστείς σου είπανε
Δεν φέραν το χαπάκι
Γι' αυτό κι εγώ θα διαλαλώ
gamiesai Mitsotaki.
Είχες μαλλιά και τα 'χασες
διαβάζοντας υπόγα
Περίμενε να μπολιαστεί
μπας και σου δείξει ρόγα.
Αν δεν κατάλαβες για ποιόν
μιλώ και θες σκονάκι
Φώναξ' το hastag δυνατά
gamiesai Mitsotaki.
Αχός πολύς κι κουρνιαχτός
μα τι ειν' αυτό που ακούω
Από το Φούτζι το βουνό,
μέχρι το Ναγκασάκι
και τα στενά του Τόκιο,
φωνάζουν σύσσωμοι μαζί
gamiesai Mitsotaki
Ο άριστος καθυστερεί
το πάει κούτσα-κούτσα
Που να ξερες στις εκλογές
Κούλη θα σου ρθει πούτσα.
Μα κι ο Αλέξης φτιάχνεται
ράβει μπιχλοφανέλα
Πάρε απ' τον Τσιόδρα μέγιστε
και με τον κώλο έλα......... ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive