Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΘΗΝΑ ΕΑΛΩ...  Δεν χρειάζονται πολλά για το παρακάτω βίντεο!  Σήμερα και χθες διαβάσατε στο ΕΛ πως viral έχει γίνει το πρωτοχρονιάτικο ξεφάντωμα χιλιάδων αλλοδαπών στην πλατεία Συντάγματος.....μέχρι το…μακρινό Πακιστάν, η τηλεόραση του οποίου έκανε ειδικά αφιερώματα (θυμηθείτε  ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ).   Λίγη ώρα πριν αλλά και μετά την αλλαγή του έτους, τόσο η πλατεία Συντάγματος όσο και οι δρόμοι γύρω από αυτήν (π.χ. Ερμού) γέμισαν με αλλοδαπούς κάθε εθνικότητας που χόρευαν έξαλλα.  Ακόμα ένα βίντεο κυκλοφόρησε, με τους αλλοδαπούς να ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ  Δείτε το βίντεο της απόλυτης ξεφτιλας:

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ:

3 σχόλια:

  1. Ρε σεις,μηπως τελικα αυτα τα Πακιστανα μας δειχνουνε τον δρομο;Μηπως ο Μεγαλεξανδρος,περνωντας απο κει,τους ειπε πεντε ωραιες κουβεντες και τις πραγματοποιουν.Μηπως τελικα το να εισαι Δυτικος σε κανει τελειως κουραδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κουβέντες να τους είπε ο Μεγαλέξανδρος;;; Δεν βλέπεις πως αυτές οι κουραδόφατσες κοροϊδεύουν κατ' επέκταση και τους Νεογραικύλους, οι οποίοι "υπάκουσαν" και σαν τις κότες έκατσαν στα σπίτια τους;;; Τι θα γινόταν δηλαδή εάν εκτός απ' αυτούς τους βρωμύλους είχες και 100 με 20.000 'Ελληνες να περιφέρονται στο Σύνταγμα και στους πέριξ δρόμους. Θα γινόταν κάτι;;;; Εγώ σου λέω πως όχι! Δεν θα άνοιγε ρουθούνι! Απλά οι Νεογραικύλοι ενέδωσαν στον εκφοβισμό των πολιτικών μαφιόζων και απέδειξαν πόσο κλασομπανιέρες είναι! Μιά χούφτα μαυροκώληδες τους έβαλαν τα γυαλιά!

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΝΗ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ ΦΛΩΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive