Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Περισσότερες Αποδείξεις ότι το Ψεύτικο εμβόλιο COVID Ενσωματώνει Διευθύνσεις MAC

Υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις για τη σύνδεση της διεύθυνσης MAC του εμβολίου COVID όπως δείχνουν τα διάφορα βίντεο που συνδέονται στις παρακάτω πηγές.... Ανέφερα τον Μάιο του 2021 ότι κάποιοι άνθρωποι που έλαβαν το μη εμβόλιο COVID ανακάλυψαν ότι είχαν γίνει συζεύξιμοι μέσω Bluetooth με άλλες συσκευές μέσω μιας παραγόμενης διεύθυνσης MAC. Τώρα, έχουν έρθει στο φως περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει. Αυτό αποτελεί μέρος του ευρύτερου στόχου της απάτης COVID - να συνεργαστεί χέρι-χέρι με τις εξελίξεις της νανοτεχνολογίας, ώστε να εισαγάγει μικροσκοπική τεχνολογία στο ανθρώπινο σώμα, καθιστώντας τους ανθρώπους σε κόμβους του έξυπνου δικτύου, φέρνοντας έτσι τον συνθετικό άνθρωπο 2.0 του Απο-ανθρωπισμού (Transhumanism). Αν λάβετε υπόψη σας τη συμβατότητα Bluetooth που προκαλείται από ψεύτικο εμβόλιο, συν τους βιοαισθητήρες υδρογέλης, το οξείδιο ή το υδροξείδιο του γραφενίου, τις ζωντανές συνθετικές ίνες, τα αυτοκινούμενα πλάσματα, τις μορφές ζωής με βάση το αλουμίνιο και τα αυτοσυναρμολογούμενα νανορομπότ, προκύπτει μια πραγματικά πολύ τρομακτική εικόνα.

Πρώτα απ' όλα, τι είναι μια διεύθυνση MAC;

MAC σημαίνει Media Access Control (έλεγχος πρόσβασης στα μέσα). Μια διεύθυνση MAC είναι, στην τεχνική ορολογία, μια δεκαεξαδική διεύθυνση έξι byte- σε απλά ελληνικά, ένας αλφαριθμητικός κωδικός 12 χαρακτήρων που αποτελείται από 6 ομάδες των 2 χαρακτήρων, κάθε ομάδα διαχωρίζεται από παύλα ή άνω και κάτω τελεία. Έτσι, ένα παράδειγμα θα ήταν 44:B6:27:62:29:F0. Αυτοί είναι οι κωδικοί που ανιχνεύονται σε ομάδες ατόμων που έχουν εμβολιαστεί με COVID. Ας δούμε λοιπόν μερικά από αυτά τα βίντεο πιο προσεκτικά.

Σε αυτό το βίντεο, ο γιατρός Luis Benito εξηγεί τα βήματα που έκανε και τις παρατηρήσεις που έκανε για να καταγράψει τις διευθύνσεις MAC Bluetooth που εμφανίζονταν στο κινητό του τηλέφωνο όταν οι ασθενείς (πολλοί από τους οποίους είχαν κάνει εμβόλια COVID) έρχονταν για ραντεβού. Αυτό είναι αυτό που λέει:


Συνεχίζει να περιγράφει το πείραμά του, αναφέροντας ότι ήταν ο μόνος λειτουργός (εργαζόμενος) στο κτίριο εκτός από τους ασθενείς του:



Τα αποτελέσματα αυτού του γιατρού είναι ενδιαφέροντα, καθώς δείχνουν ένα πολύ σαφές μοτίβο. Υποδηλώνει επίσης ότι δεν είναι όλα τα εμβόλια ίδια. Χάρη στο έργο ερευνητών όπως ο Craig Paardekooper, ο οποίος αποκάλυψε ότι το 90% ή περισσότερο των τραυματισμών, των ανεπιθύμητων ενεργειών, των παρενεργειών, των αναπηριών, των νοσηλειών και των θανάτων από το ψεύτικο εμβόλιο COVID προήλθε από μόλις το 5% των παρτίδων, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ορισμένα αλλά όχι όλα τα μη εμβόλια περιέχουν νανοτσίπ με δυνατότητα Bluetooth και διευθύνσεις MAC.

Αυτό το βίντεο είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν έχει πολλές πληροφορίες. Το σημείωμα κάτω από το βίντεο στο BitChute αναφέρει ότι:

Παρόλο που αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να διεξάγουν απλές δοκιμές όπως αυτή για να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι οι εμβολιασμένοι με COVID εκπέμπουν ένα σήμα που μπορεί να ληφθεί μέσω Bluetooth από άλλες συσκευές. Εξάλλου, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο να αποδειχθεί, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, ελλείψει άλλων σημάτων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Αυτό το βίντεο είναι μια πιο ανεπίσημη απόδειξη για τη σύνδεση της διεύθυνσης MAC με το εμβόλιο. Η δημιουργός του βίντεο αφηγείται την εμπειρία της για το πώς το τηλέφωνό της έπιανε πολλές διευθύνσεις MAC Bluetooth κοντά σε ανθρώπους, με τη γνωστή συμβολοσειρά των 12 χαρακτήρων, και έλεγε "Getting Device Name ..." μέχρι που έπεσε από τη λίστα (μόλις το άτομο απομακρύνθηκε). Συνήθως, αν ένα κινητό τηλέφωνο λαμβάνει διευθύνσεις MAC μέσω Bluetooth από κοντινές συσκευές, θα έλεγε το όνομα του ατόμου ή/και της συσκευής, π.χ. το laptop του Dave, το tablet της Susan, το κινητό τηλέφωνο της Sarah κ.λπ. Το γεγονός ότι δεν το έκανε αυτό θα υποδείκνυε ότι τα ίδια τα άτομα εκπέμπουν τον κωδικό.

Πρέπει να γίνουν περισσότερες έρευνες, ωστόσο, όπως είπα προηγουμένως, αυτό είναι ένα απλό θέμα για να προσδιοριστεί. Αν αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι ενσωματώνονται με νανοτεχνολογία συμβατή με το Bluetooth, δημιουργώντας διευθύνσεις MAC, τι σαφέστερη απόδειξη χρειάζεται κάποιος για να δει ότι η εμμονή με το ψεύτικο εμβόλιο COVID είναι ένα τέχνασμα για Απο-ανθρωπιστικές (Transhumanistic) φιλοδοξίες;

Σίγουρα φαίνεται ότι πρόκειται για άλλη μια "θεωρία συνωμοσίας" που θα αποδειχθεί συνωμοσιολογικό γεγονός, παρά το γεγονός ότι αρχικά απορρίφθηκε έντονα από τους απολογητές της κυρίαρχης αφήγησης.

*****

Πηγές:

*https://thefreedomarticles.com/bluetooth-vaccine-injected-covid-non-vaccine-tries-to-connect-devices/

*https://thefreedomarticles.com/operation-coronavirus-hand-in-hand-with-nanotech-agenda/

*https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

*https://thefreedomarticles.com/strange-alive-worm-like-mask-fibers-found-in-covid-face-masks/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vaccine-life-form-aluminum-carbon-pfizer-comirnaty-shot/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vax-contents-2-more-docs-reveal-creepy-microscopy-images/

*https://www.bitchute.com/video/2J2Etmkq22Av/

*https://www.bitchute.com/video/keoCmPh3vuiG/

*https://www.bitchute.com/video/Kup4F18sgm12/

*https://www.bitchute.com/video/AEc6wkAs8rvw/

  ------------------

Δικτυογραφία:

Vaccine Mac Address: More Evidence the Vax Embeds MAC Addresses

https://thefreedomarticles.com/vaccine-mac-address-bluetooth-more-evidence/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive