Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Α.ΠορΔοσάλτες για τους Πακιστανούς στο Σύνταγμα: «Κάποιοι συμπολίτες μας που δεν πειθάρχησαν»

Ο δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΪ, Άρης ΠορΔοσάλτε, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες έχει κάνει άπειρες επιθέσεις στους ανεμβολίαστους Έλληνες τώρα έκανε μισό σχόλιο για την κατάληψη της πλατείας του Συντάγματος από τους Πακιστανούς. Ο Α.Πορτοσάλτε είπε μεταξύ άλλων για την συγκέντρωση των αλλοδαπών: «Συγκεντρώθηκαν κάποιοι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν πειθάρχησαν και έδωσαν αφορμή στην ακροδεξιά να λέει "να κοίτα"»....

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ;
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΣ). ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ....ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εσυ Πορτοσαλταδορε θεωρεις "συμπολιτες" σου ολους αυτους που εισεβαλαν με το 'ετσι θελω' στην χωρα μου, τοτε τα'χεις τελειως χαμενα και λες ασυναρτησιες.
    Ας ελθω λοιπον κι εγω και η παρεα μου στο σπιτι σου, να πηδηξω την μαντρα η' να παραβιασω την πορτα του διαμερισματος σου, και να εγκατασταθουμε στο ....σαλονι σου!
    Γιατι, η πλατεια Συνταγματος ειναι το "σαλονι" της Αθηνας μας.
    Τοτε να ιδω ποσο ανεκτικος θα εισαι μαζι μου, τσανακογλυφτη του Σκαι και του βλαχοδημαρχου τηλεπαρουσιαστη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive