Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Καιρός - Κακοκαιρία Ελπίς: Αμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τον χαμό στην Αττική Οδο.Τι λεει η κυβέρνηση των αχρήστων.ΒΙΝΤΕΟ

Tην παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό εν μέσω του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς. Με εντολή της προϊσταμένης Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης... στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριανός.


2 σχόλια:

  1. Στίς 6 ή ώρα άρχισε ό απεγκλωβισμός στήν Αττική οδό.
    Από 6 εξόδους τής Αττικής οδού
    γίνετε ό απεγκλωβισμός τών αυτοκινήτων.
    Συνολικά 6 εκχιονιστικά μηχανήματα έλαβαν μέρος στήν επιχείρηση περιοδικά.
    Ακόμα καί μέ τόν χιονιά τό 666 κάνει τήν παρουσία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας γαμιεται η προισταμενη και η προεδρος που μας γκρινιαζε;Παρακωλυση συγκοινωνιων αυτο το εγκλημα;Γιατι θα περνουσε ο γαλατας και δεν τον αφησανε.Αυτοι οι ανθρωποι που κινδυνευσαν,απλα ειπαν να βγουνε βολτα;Ασε μας ρε κουκλιτσα μου,κοιταξτε να ξελασπωσετε κανενα λαμογιο και καντε τη παπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive