Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Το 9 μεγαλύτερο του 25; Οργισμένη αντίδραση δημοτικού συμβούλου στην Σπάρτη: «Ούτε ο Παπαδόπουλος ρε παιδιά – Γ@μώ τον Μητσοτάκη» [Βίντεο]

Την «έκρηξη» ενός δημοτικού συμβούλου προκάλεσε η υπερψήφιση του τεχνικού προγράμματος του 2022 του Δήμου Σπάρτης με 9 «ναι» και 25 «όχι». Ο λόγος για τον κ. Καλομοίρη Αντώνη ο οποίος... είχε κατέβει στις εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά «εξερράγη» κατά τη διαδικτυακή συνεδρίαση και ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου, όταν άκουσε την πρόεδρο του ΔΣ, Ελένη Δαράκη, να ανακοινώνει πως το τεχνικό πρόγραμμα περνάει κατά πλειοψηφία με… 9 «ναι» και 25 «όχι».  Η αντίδραση του Αντώνη Καλομοίρη ήταν άμεση και σίγουρα θα γίνει viral: «Και πώς περνάει ρε παιδιά; Το 9 είναι μεγαλύτερο από το 25 ρε παιδιά; Τι δια…; Έχω πάει σχολείο!» είπε εν εξάλλω καταστάσει.  Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε ο Παπαδόπουλος ρε παιδιά. Γ%#& τον Μητσοτάκη».  «Δια της ατόπου απαγωγής κύριε συνάδερφε», του απαντά ο Δημήτριος Αποστολάκος.  Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive