Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

56 Γερμανοί γιατροί υπογράφουν έγγραφο με 7 εξαιρετικά επιχειρήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Το έστειλαν στο γερμανικό κοινοβούλιο

Στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί εύκολα γιατί οποιοσδήποτε γιατρός ή επιστήμονας υγείας μιλά ενάντια στο «συστημικό αφήγημα» δέχεται σκληρή κριτική, εξοντώνεται και ονομάζεται «ψεκασμένος» από τα παπαγαλάκια του συστήματος...Γιατροί και επιστήμονες από όλο τον κόσμο μιλούν ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, παρέχοντας αποδείξεις ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και ότι οι εντολές είναι παράλογες, αλλά η φωνή τους δεν ακούγεται. Σε αυτό το άρθρο, παραπέμπω σε ένα έγγραφο που έστειλαν 56 γερμανοί γιατροί στο γερμανικό κοινοβούλιο, στο οποίο παρείχαν 7 επιχειρήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τα οποία πρέπει να διαβαστούν από ΟΛΟΥΣ.


Πηγή: 7argumente.de

Απόδοση & Σχόλια: Ελλήνων Αφύπνιση


Όλα τα επιχειρήματά τους βασίζονται στην επιστήμη και είναι απολύτως λογικά. Είναι συνεπείς με τις θέσεις χιλιάδων επιστημόνων στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Σκανδιναβία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά δυστυχώς θα αγνοηθούν.

Ακολουθεί το έγγραφο (εδώ και σε pdf):

Αγαπητοί βουλευτές της γερμανικής Bundestag,

Με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με την πιθανή εισαγωγή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, διατυπώσαμε επτά επιστημονικά επιχειρήματα τα οποία, από την άποψή μας, αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη επιστημονική βάση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Κατά την άποψή μας, αυτό μιλά ξεκάθαρα ενάντια στην καθιέρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αντιμετωπίζουμε την πιθανή απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό με μεγάλη ανησυχία και, ως εκ τούτου, παρακαλούμε για ανεξάρτητη επιστημονική εξέταση των σύνθετων προβληματικών περιοχών που περιγράφονται στο κείμενο προτού λάβετε μια απόφαση για αυτό το θέμα.



 

1 σχόλιο:

  1. Ήρθε η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - Οι Άγ. Γέροντες προειδοποιούν - "ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ !!!"
    https://www.youtube.com/watch?v=up6TARdtZD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive