Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει Yποχρεωτικούς Eμβολιασμούς και συζητά την Kατάργηση του Κώδικα της Νυρεμβέργης (προσπαθώντας να Προλάβει τη Σύλληψή τους για Έγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας) ΒΙΝΤΕΟ


Όπως σημείωσε περίφημα ο Mark Twain: η ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται πάντα, αλλά κάνει ομοιοκαταληξία. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen πήρε τα πρωταγωνιστικά στοιχεία μιας σκοτεινής περιόδου της ιστορίας και τώρα τάσσεται ανοιχτά υπέρ της επανάληψής τους.Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να ακούσουν τον εαυτό τους; Αυτό είναι τρέλα.Ο σύζυγος της κ. von der Leyen είναι ο Heiko von der Leyen, διευθυντής της αμερικανικής εταιρείας.... βιοτεχνολογίας Orgenesis, η οποία ειδικεύεται στην ιατρική έρευνα που περιλαμβάνει κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες.

Αυτό θα ήταν μια διεστραμμένη και αρρωστημένη πλοκή μέσα σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας- ωστόσο, είναι πολύ πραγματικό.


Η Αυστρία έχει ήδη ανακοινώσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς COVID, οι οποίοι θα εφαρμοστούν από τον Φεβρουάριο του 2022. Η Ελλάδα αποφάσισε πρόσφατα να επιβάλει πρόστιμο 100 ευρώ (85 λίρες) το μήνα σε όλους τους μη εμβολιασμένους πολίτες για τη μη συμμόρφωσή τους και η Γερμανία ανακοίνωσε την Πέμπτη ένα πανεθνικό λουκέτο για τους μη εμβολιασμένους, καθώς οι ηγέτες της υποστήριξαν τα σχέδια για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς τους επόμενους μήνες. Ο επερχόμενος καγκελάριος της Γερμανίας, Olaf Scholz, δήλωσε ότι υποστηρίζει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2022.

Αυτοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι τρελοί [και ΠΡΕΠΕΙ να διωχθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας].

Οι νέες δίκες της Νυρεμβέργης 2021-2022: Τελευταία ενημέρωση από τον Dr. Reiner Fuellmich.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ :

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή τη στιγμή για τη Ρωσία να εισβάλει στην Ουκρανία και για τον αμερικανικό λαό να πει στους εκλεγμένους αξιωματούχους μας ότι αυτό δεν μας αφορά. Αν η επιστροφή στην εποχή όπου οι φασιστικές κυβερνητικές αποφάσεις είναι αποδεκτές από τους λαούς στην Ευρώπη, τότε ας πολεμήσουν ή ας πέσουν - εμείς έχουμε τις δικές μας λαβές τσεκουριών, πίσσα και φτερά να κουβαλήσουμε.


Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, η Naomi Wolf βλέπει τι έρχεται...

Δείτε το βίντεο ε δ ώ :

"Είναι αρκετά αξιοσημείωτο πώς ο Όμικρον πυροδότησε ξαφνικά αυτό το τελευταίο κύμα ολοκληρωτισμού. Αμφιβάλλω αν η χρονική στιγμή ή η ανακοίνωση ήταν τυχαία."

Πηγή: TheConservativeTreehouse.com

------------------

Δικτυογραφία:

It is quite remarkable how Omicron suddenly triggered this latest wave of totalitarianism. I doubt the timing or delivery was accidental.

https://humansarefree.com/2021/12/european-union-debates-abolishing-the-nuremberg-code.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive