Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Συντριβή UFO στο Όρος Μακεδονία της Αυστραλίας με Ολοκάθαρες Φωτογραφίες Βιντεο


Συντριβή UFO στο Όρος Μακεδονία της Αυστραλίας με Ολοκάθαρες Φωτογραφίες
Γράφει ο Σπύρος Μακρής. Εκείνοι που λένε ότι οι φωτογραφίες με UFO είναι πάντα θολές και πολύ μακριά για να μπορέσουν να αναγνωρίσουν, τώρα, δεν μπορούν να πουν το ίδιο για τις εικόνες που τραβήχτηκαν από δύο άνδρες στην Αυστραλία....

Είναι τόσο καθαρές οι φωτογραφίες, από ένα μεγάλο αντικείμενο που θεωρείται ως εξωγήινο διαστημικό όχημα, όπου – τρόπος του λέγειν – θα μπορούσε κάποιος να δει και το κουτάκι μπύρας που θα έπινε ο εξωγήινος πιλότος του.

Η περίπτωση αυτή έχει συγκαταλεχθεί στη MUFON, όπως υποστηρίζεται, με τον “στρογγυλό” αριθμό 99.500, ενώ υπάρχει και στον ιστότοπο του UFO Stalker.

Ποια είναι, λοιπόν, η υποτιθέμενη ιστορία του και πως προέκυψαν αυτές οι εικόνες τόσο καθαρές και “ζωντανές”;

Όταν έγινε ο εντοπισμός από τους δύο άντρες, έβγαλαν φωτογραφίες και έφυγαν από το σημείο για να φέρουν μαζί και κάποιους ακόμα φίλους τους και να τους δείξουν το μυστηριώδες αντικείμενο. Όταν επέστρεψαν, λίγες ώρες αργότερα, ο χώρος είχε καθαριστεί και δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε τριγύρω η κίτρινη ταινία ασφαλείας της αστυνομίας, αλλά όλα τα άλλα εξαφανίστηκαν. Ευτυχώς, όμως, οι ίδιοι είχαν τις φωτογραφίες.

Συντριβή UFO στο Όρος Μακεδονία της Αυστραλίας με Ολοκάθαρες Φωτογραφίες

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που απεικονίζεται και έχει “ανέβει” σε πάμπολες ιστοσελίδες που ασχολούνται με UFOs, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα;

Οι σκεπτικιστές επικεντρώθηκαν στην ιδέα ότι τα υποτιθέμενα συντρίμμια φαινόταν να προέρχονται από μια ταινία. Θα μπορούσε να έχει πιθανότητες μία τέτοια εκδοχή, καθώς το Όρος Μακεδονία χρησιμοποιήθηκε το 2009 για σκηνές της ταινίας επιστημονικής φαντασίας “Knowing” και της ταινίας τρόμου “Do not be afraid of the dark”. Αλλά…

Ωστόσο, αυτές οι σκηνές γυρίστηκαν τέσσερα χρόνια πριν ανακαλυφθεί η υποτιθέμενη συντριβή του UFO, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε αρκετός χρόνος ώστε τα “σκηνικά” που ξεχάστηκαν να μαζευτούν από τα κινηματογραφικά συνεργεία, να διαβρωθούν, να σκουριάσουν και να ξεφτίσουν από τις καιρικές συνθήκες, ή να βανδαλιστούν.

Στη συνέχεια υπάρχει η “κίτρινη ταινία ασφαλείας της αστυνομίας”. Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος αυτής της υπόθεσης. Για ποιό λόγο θα καλούσε κάποιος την αστυνομία – και αυτή θα πήγαινε – για να απομακρύνει σκηνικά από παλιές κινηματογραφικές ταινίες;

Ας λάβουμε υπόψιν, ότι το Όρος Μακεδονία βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από την τοποθεσία Hanging Rock, το διάσημο γεωλογικό σχηματισμό που έχει μεγάλη πνευματική και πολιτιστική σημασία για τις φυλές Dja Dja Wurrung, Woi Wurrung και Taungurung.

Συντριβή UFO στο Όρος Μακεδονία της Αυστραλίας με Ολοκάθαρες Φωτογραφίες

Περίεργα πράγματα, περίεργη ιστορία, περίεργο περιστατικό. Άραγε, το μυστηριώδες αντικείμενο να αποτελεί συντρίμια ενός εξωγήινου διαστημικού οχήματος, μέρος σκηνικού κάποιας ταινίας, ή κάποιο είδος φάρσας; Δείτε και ένα σχετικό βίντεο:

 https://www.youtube.com/watch?v=gpfHl-xSOkg


What Just Crashed In Australia? 2018

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive