Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Στην Αθήνα ο Ποντί(σ)φηκας! Ο αρχιερέας της ΝΤΠ!

Την περασμένη φορά, είχε έρθει για να νομιμοποιήσει τους λαθρό, τώρα έρχεται για να «στείλει» τους… εδώ (εμάς)! Ήδη απαγορεύτηκε η διαδήλωση - διαμαρτυρία για τα πρόστιμα των 100 ευρώ... Σύμπτωση, ε;;;;,,, Ως γνωστόν, οι σφήκες είναι εξαιρετικά επιβλαβείς και σκοτώνουν τις εργάτριες μέλισσες… Εκτός, όμως, από τον Ποντί(σ)φηκα, «Σφήκες» αποκαλεί ο Αριστοφάνης και τους δικαστές, στην ομώνυμη κωμωδία του. Θα έλεγα πως δεν άλλαξαν καθόλου τα πράγματα από τον καιρό του μέχρι σήμερα, 2.500 σχεδόν χρόνια τώρα… Ντορέτα Πέππα

2 σχόλια:

  1. φατσα αρχιμαφιοζου Δον Χορχε Μπεργκολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποντίσφηκας...ποντίσφιγκας...σφίγκας...σφίγκτης...Και τι να σφίγγει άραγες;;;Το τιμόνι;; τη μανιβέλα;; τη ροδέλα;; το πόμολο; ποιός ξέρει άραγες;;;Πάντως την αχλαδιά την σφίγγει και την τινάζει καλά...στανταράκι αυτό...Εξ ου και το χρωματιστό που του κρέμεται...στην μπροστινή ανάρτηση...Καθ'όσον η πισινή ανάρτηση έχει σπαστό διαφορικό με περαστές ροδέλες σύσφιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive