Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Δεν ήταν ποτέ εμβόλιο.Του Πέτρου Αργυρίου

Ακόμη κι αν ήταν, με 4 δόσεις τον χρόνο είναι πλέον φάρμακο που ανήκει στην κατηγορία θεραπειών υποκατάστασης. Επομένως, θα πρέπει να αποδεχτείς την δια βίου ασθένεια σου και την ανεπάρκεια σου και ως εκ τούτου, την εξάρτηση σου. Δεν ήταν εμβόλιο. Δάνειο ήταν. Πρέζα που σε έκανε να πιστεύεις ότι θα 'παιρνες την ζωή σου... από πίσω. Έτσι, για κάθε δόση της ζωής σου και των δικαιωμάτων σου, θα πρέπει να κάνεις την επόμενη δόση σου σαν πρεζάκι του δρόμου.... Τσιμπήσου λίγο να δεις αν ξύπνησες. Ναι. Τσιμπήσου λίγο. Και το τρολάρισμα με την πεφωτισμένη ανθρωπιστική πάρτη σου, τελειωμό δεν έχει. Αν τυχόν η Ο επικρατήσει, θα παρακαλάς για τα καινούρια εμβόλια γιατί αυτά που σου κάνουν τώρα, θα είναι πρωτόγονα και μπορεί ακόμη και να διευκολύνουν την νέα παραλλαγή. Παρακάλα από την Δέλτα να μείνει για πολύ καιρό ακόμη και να πεθαίνουν πιο συχνά οι ανεμβολίαστοι από εσένα, έτσι για να χεις για κάτι να καμαρώνεις. Έτσι είναι τα ενεχυροδανειστήρια φίλε μου φασίστα. Τους έδωσες την ζωή σου; Ακέραια δεν θα την πάρεις ποτέ πίσω. Θα την παίρνεις σπασμένη, σε κομματάκια, σε δόσεις. Το μόνο που σου μένει είναι να βλέπεις να σπάνε τους ανεμβολίαστους με τα φασιστικά τους μέτρα. Κι έτσι έγινες ναζί. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είσαι. Δεν ήταν ποτέ απλά εμβόλιο. Ήταν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο της πλήρους υποταγής και τυφλής συμμόρφωσης. Πετρος Αργυριου

3 σχόλια:

  1. Κόφτε το πια αυτό με τους ναζί. Εχει καταντήσει γελοίο. Σιωνιστές είναι τα καθαρματα που μας επιβάλλουν όλη αυτήν την κατάσταση. Οι ναζί ήταν οι μοναδικοί εχθροί τους. Φτάνει πιά με την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάζετε τόν διάβολο μέσα σας
    νά κάνει ό,τι θέλει,στό κορμί σας,στό μυαλό σας,στή ζωή σας.
    ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συγκεκριμένα γραφόμενα είναι η πραγματικότητα για όσους το γνωρίζουν, διαβάζουν και αντιδρούν. Οι υπόλοιποι ζωή στα κατσικομουλαρα μάς. Που λέει και η παροιμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive