Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στο Άγιο Όρος ο Άρης Σερβετάλης – Παραβρέθηκε σε αγρυπνία στη Μονή Βατοπεδίου (φωτο)

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην αγρυπνία για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, η οποία εορτάσθηκε χθες με το παλιό ημερολόγιο που ισχύει στο Άγιον Όρος, της οποία προεξάρχει ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, παρουσία μοναχών αλλά και προσκυνητών.... Νεκτάριο στην ταινία “ο Ανθρωπος του Θεού”, στην οποία και αναφέρθηκε και μίλησε για τον ρόλο του και την εικόνα στην σύγχρονη εποχή.Ο ηθοποιός, επισκέφθηκε την μονή μετά τις έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν δέχεται τον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και μη.

 

1 σχόλιο:

  1. να εχετε υποψην σας οτι ο εφρεμ εχει περασει στο αλλο στρτοπεδο, οπως ο νεκταριος μουλατσιωτης ετσι και αυτος, να ευχομαστε για τους καλογερους εκει γιατι τοσα χρονια ποιος ξερει ποσους εχει διαβάλει

    ψαξτε τις δηλωσεις του για τα εμβολια και θα καταλαβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive