Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Τελικά, η Μητροπολιτική Αστυνομία Διεξάγει Ποινική Έρευνα για την Κυκλοφορία των Εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο

 

Ο Άγγλος ιατρικός αντιφρονών Sam White και η νομική του ομάδα παρουσίασαν τη Δευτέρα στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι "σημαντικά και αδιάσειστα στοιχεία" για τα ζητήματα ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 - και τώρα ξεκίνησε ποινική έρευνα....

Οι δικηγόροι που ενεργούν εκ μέρους του Dr. White στην τρέχουσα νομική του αμφισβήτηση κατά της βρετανικής κυβέρνησης και της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας απαίτησαν να σταματήσει αμέσως η διάθεση του εμβολίου.

Ένα από τα θέματα που ανέφερε η νομική ομάδα του White στην αστυνομία είναι η κυβερνητική εντολή ότι όλο το προσωπικό του NHS πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένο μέχρι την 1η Απριλίου. Ο White το χαρακτηρίζει "εκβιασμό" για να αναγκάσει τους συναδέλφους του "να κάνουν το εμβόλιο ή να χάσουν τη δουλειά τους".

Ο White έγινε γνωστός τον Φεβρουάριο, όταν τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το NHS επειδή δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, το οποίο ήταν πολύ επικριτικό για την εξάρτηση του NHS από τα μη πλήρως δοκιμασμένα εμβόλια αντί της χρήσης αποτελεσματικών θεραπευτικών μέσων όπως η ιβερμεκτίνη.

Το βίντεο έγινε viral, προσελκύοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, παρόλο που το Twitter το κατέβασε μετά από μόλις τρεις ημέρες - αλλά οδήγησε επίσης στο να τεθεί ο White σε διαθεσιμότητα από το NHS. Μια επιτυχημένη εκστρατεία Crowdfunder (χρηματοδοτημένη απο πολίτες) του επέτρεψε να ασκήσει επιτυχώς έφεση κατά της απόφασης αυτής.

Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, στις 17 Δεκεμβρίου, ο White και η νομική του ομάδα υπέβαλαν αίτηση για την ανάληψη δεσμεύσεων από τον Οργανισμό Ρύθμισης Ιατρικών και Υγειονομικών Προϊόντων (MHRA) του Ηνωμένου Βασιλείου για την απόσυρση των εμβολίων COVID εντός επτά ημερών. Εάν δεν συμμορφωθούν, η PJH Law σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για "ασφαλιστικά μέτρα στο Ανώτατο Δικαστήριο χωρίς άλλη ειδοποίηση" για να τους αναγκάσει να το πράξουν, ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του White.

Η MHRA είναι ένας βρετανικός κυβερνητικός οργανισμός που ρυθμίζει τα φάρμακα, τις ιατρικές συσκευές και τα συστατικά του αίματος για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Ο White πιστεύει ότι η MHRA έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά τα εμβόλια COVID.

Η πλήρης περίληψη των αποδεικτικών στοιχείων μπορεί να διαβαστεί εδώ.

Το έγγραφο ασκεί κριτική στον νόμο του Ηνωμένου Βασιλείου για τον κορονοϊό του 2020, ο οποίος χαλάρωσε τους κανόνες για την πιστοποίηση των πιστοποιητικών θανάτου, πράγμα που σημαίνει ότι οι γιατροί που τα υπογράφουν μπορεί να είχαν μόνο περιορισμένη γνώση του θανόντος, όπως είχε ήδη αναφερθεί στο Just the News τον Μάιο του 2021. Σύμφωνα με τους νέους αυτούς κανόνες, σε ορισμένες περιπτώσεις τα πιστοποιητικά θανάτου υπογράφηκαν από γιατρούς που ΔΕΝ είχαν καν αναλάβει τη θεραπεία του ασθενούς.

Ο νόμος αναφέρει: "Σε περίοδο έκτακτης ανάγκης, οποιοσδήποτε γιατρός μπορεί να συμπληρώσει το ιατρικό πιστοποιητικό αιτίας θανάτου (MCCD), όταν είναι πρακτικά αδύνατο να το κάνει ο θεράπων ιατρός".

Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την εγκυρότητα των επίσημων αριθμών θανάτου του COVID.

Επίσης, η αύξηση των αποτεφρώσεων έναντι των ταφών σήμαινε ότι οι μεταθανάτιες νεκροψίες/νεκροτομές έχουν μειωθεί περαιτέρω. Οι δικηγόροι του White παραθέτουν τα λόγια του Βρετανού νεκροθάφτη John O'Looney, ο οποίος έγραψε στον επικεφαλής ιατροδικαστή ζητώντας να επαναληφθούν οι πλήρεις ανακρίσεις και οι νεκροτομές, καθώς:

Ο White είναι ιδιαίτερα εξοργισμένος που τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ που χρησιμοποιούνται στις ενέσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ δημοσιευθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι ασθενείς δεν ήταν σε θέση να δώσουν τη συγκατάθεσή τους μετά από ενημέρωση. Σε συνέντευξή του πρόσφατα, επικαλέστηκε τον όρκο του Ιπποκράτη των γιατρών, ο οποίος περιλαμβάνει το να μην κάνεις κακό και να μην χορηγείς τοξίνες.

Οι βρετανικές αρχές δημόσιας υγείας υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. "Τα εμβόλια COVID-19 που έχουν εγκριθεί για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ανταποκριθεί σε αυστηρά πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας", αναφέρει το NHS στον ιστότοπό του. "Μπορεί να προκαλέσουν κάποιες παρενέργειες, αλλά δεν τις παθαίνουν όλοι. Οι όποιες παρενέργειες είναι συνήθως ήπιες και δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από μία εβδομάδα, όπως ένα πονεμένο χέρι από την ένεση, αίσθημα κόπωσης, πονοκέφαλος, αίσθημα πόνου, αίσθημα ή αδιαθεσία. Σοβαρότερες παρενέργειες, όπως αλλεργικές αντιδράσεις ή θρόμβωση του αίματος, είναι πολύ σπάνιες".

Η Μεγάλη Βρετανία έχει μέχρι στιγμής αποφύγει πολλά από τα αυστηρά μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολίαστων που επιβάλλονται σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε οίκους ευγηρίας στην Αγγλία διατάχθηκαν να εμβολιαστούν πλήρως κατά του COVID-19 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021 -εκτός αν εξαιρούνται ιατρικά- ή να χάσουν τη δουλειά τους. Και, στις 30 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός Boris Johnson επανέφερε την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου σε καταστήματα και άλλους δημόσιους χώρους.

Ο White θεωρεί ότι η χρήση μάσκας ενέχει τους δικούς της κινδύνους για την υγεία. "Οι μη κλινικές μάσκες, ειδικά σε ένα μη κλινικό περιβάλλον, δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να προστατεύσουν κανέναν", υποστήριξε. "Στην πραγματικότητα, υπάρχει άφθονη προσφορά επιστημονικών στοιχείων που αποδεικνύουν ότι προκαλούν σημαντική βλάβη. Για μένα, αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για τα παιδιά, τη νευροανάπτυξη και τη νευροπλαστικότητά τους".

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο ειδικός σε θέματα μολυσματικών ασθενειών Keith Neal, υπερασπίστηκε τη χρήση των μασκών, αντικρούοντας τον ισχυρισμό ότι προκαλούν στέρηση οξυγόνου. "Οι λεπτές χάρτινες ή υφασμάτινες μάσκες δεν οδηγούν σε υποξία", δήλωσε. "Οι χειρουργοί χειρουργούν επί ώρες φορώντας τις. Δεν αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα"

Είναι σκληρό να υποβάλλονται οι εργαζόμενοι σε μια μη ασφαλή ιατρική παρέμβαση. Επιπλέον, το Covid είναι ένας ιός που εξαπλώνεται με αερολύματα και δεν μεταδίδεται με τη βλέννα. Είναι σαν να χρησιμοποιείς έναν φράχτη με αλυσίδες για να κρατήσεις την άμμο έξω".


Δείτε περισσότερα εδώ: justthenews.com

------------------

Δικτυογραφία:

Finally, Police Open Criminal Probe into U.K. Vaccine Rollout

https://principia-scientific.com/finally-police-open-criminal-probe-into-u-k-vaccine-rollout/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive