Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Το 1918, οι Eπιστήμονες Aπέδειξαν ότι οι Iοί ΔΕΝ είναι Μεταδοτικοί

 

Όπως τεκμηριώνεται από τον Arthur Firstenberg, ερευνητή, σύμβουλο και λέκτορα για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία και το περιβάλλον με 40 χρόνια εμπειρίας, τα μόνα πειράματα που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι οι ιοί είναι μεταδοτικοί πραγματοποιήθηκαν κατά την πανδημία γρίπης του 1918 και τα πειράματα αυτά απέτυχαν 100%....

Οι λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στο The State of Science, Microbiology and Vaccines Circa 1918 ("Η κατάσταση της επιστήμης, της μικροβιολογίας και των εμβολίων γύρω στο 1918") του John M Eyler PhD:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862332/

Επιπλέον, τα αποτελέσματα των πειραμάτων απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι:

Τα πειράματα έδειξαν επίσης ότι τα εμβόλια δεν ωφελούν σε τίποτα απολύτως.

Στο καλά τεκμηριωμένο και ελεγμένο από ομοτίμους κριτές έγγραφο, αναφέρεται το εξής [με προσθήκη διαστήματος για να βοηθηθεί ο αναγνώστης]:

Σήμερα, περισσότερο από έναν αιώνα αργότερα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ένα ελεγχόμενο πείραμα (controlled experiment) ΔΕΝ έχει αποδείξει ότι οι ιοί είναι μεταδοτικοί και ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν ή θεραπεύουν τους ανθρώπους από την ασθένεια.

Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει διατάξει ότι θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας προσώπου στα καταστήματα από τις 24/07/2020, ισχυριζόμενη ότι έτσι θα σταματήσει η εξάπλωση του COVID-19.

Με άλλα λόγια, οι εντολές χρήσης Μάσκας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια "μάσκα" για ακόμη περισσότερα κυβερνητικά ψέματα, στην υπηρεσία μιας απροκάλυπτα κακόβουλης ατζέντας.

------------------

Δικτυογραφία:

Scientists Proved Viruses Are Not Contagious in 1918

https://www.thebernician.net/scientists-proved-viruses-are-not-contagious-in-1918/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive