Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ. ΓΑΡΥΦΑΛΑ - ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΠΕΤΑΜΕ; ΠΙΑΤΑ ΣΠΑΜΕ; ΩΠΑ, ΩΠΑ ΠΑΜΕ !!

ΘΑΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΆ? ΚΛΕΊΝΕΙ ΤΡΑΠΈΖΙΑ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: Dimple 15αρι ξηροκαρπια κ τα σχετικά. Eleni Hipolite Galanopoulou

5 σχόλια:

  1. Χα χα χα, ανέκδοτο για πολλά γέλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό "πρόγραμμα" θά έχει καί οριεντάλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν περιλαμβάνει φυάλι κερασμένη κρασί ή τσίπουρο, δεν παίζει.
    Τι κράτηση είναι αυτή; Φάνταζομαι θα κρατηθεί αυστηρή σειρά πρωτεραιότητας μέχρι του solt out που επιτρέπει ο νόμος 60%-70% γεμάτη κόσμο.
    Με τα γνωστά φτηνιάρικα αντίδωρο και κοινωνία θα την βγάλουν οι τριπλο-εμβολιάσμένοι για να σε ακούμε να σολάρεις ένα τρίωρο από άμβωνος...
    Εγώ είμαι ανεμβολίαστος, θα ακούσω τη λειτουργία από το σπίτι, στο ραδιόφωνο ή ζωντανά από την τηλεόραση. Όσο για τα Rapid test, μια από τα ίδια Bioteck test όπως και Bioteck-pfizer(Μπουρλάς) εμβόλια, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει δηλαδή, άρα εγώ μακριά από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ενδοιασμό τι να επιλέξω. Κράτηση στον Σταμάτη Γονίδη και ένα κρασί STAGON από τα αμπέλια του παππού του συνθέτη-τραγουδιστή ή εκκλησία κράτηση κάποια από τις εκκλησίες της μητρόπολής σου; Το δικό σου πρόγραμμα τι περιλαμβάνει, του Σταμάτη μεγάλες επιτυχίες στο πεντάγραμμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. B. Παπακωνσταντίνου20 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:19 μ.μ.

    .. στα παιδιά που και'σένα σε φτύνουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive