Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Δεν θέλουν ΧΟΥΝΤΑ, θέλουν ΧΟΥΝΤΑΡΑ τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: Έτσι να μπαίνουν οι Έλληνες σε σπίτια τα Χριστούγεννα – ΓΕΛΙΑ στο στούντιο, vid

Χαμός με Ποροσάλτε και πολύχρωμη κλώσα Παγώνη… Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μαζί με τον δημοσιογράφο, Άρη ΠορΔοσάλτε, έδωσαν νέο ρεσιτάλ! «Ποια Χριστούγεννα;.... Ο καθένας να προσπαθήσει να διαφυλάξει την οικογένειά του, να πάρει μέτρα προστασίας για να μη βρεθεί σε ράντζο», είπε η Παγώνη και συνέχισε: «Οι έλεγχοι, τα μέτρα και οι εμβολιασμοί είναι αυτά που θα μας σώσουν».   Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος, Άρης ΠορΔοσάλτε, δήλωσε:  «Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι μόνο εμβολιασμένοι με τρίτη δόση ή δεύτερη Johnson και ταυτότητα μαζί και μπαίνεις στο σπίτι για να ξέρουμε ποιος είναι ποιός».  Δείτε το βίντεο:



1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive