Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

"Tσιμπήθηκες;" ΔΑΓΚΩΣΟΥ τώρα. ΠΟΛΛΑ τα ΔΙΣ$ στην "παρέα" των ντίλερ του Μπουλά, Μητσοτάκη, Πλεύρη, 'Αδωνι, Κικίλια κ.λ.π. Η Pfizer αυξάνει την πρόβλεψη πωλήσεων εμβολίου Covid-19 στα 36 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2021

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία  Pfizer  αύξησε  την πρόβλεψή της για το 2021, για τα έσοδα της από το εμβόλιο για τον Covid στα 36 !! δισεκατομμύρια δολάρια !!!

και προέβλεψε επιπλέον πωλήσεις 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το επόμενο έτος, από τα ενισχυτικά εμβόλια (τρίτη δόση) και εμβόλια για τα παιδιά μας... που έχουν ξεκινήσει την διανομή τους. Το Covid jab, που ονομάζεται Comirnaty και αναπτύχθηκε με τη γερμανική BioNTech, συνέβαλε σε έσοδα 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων τους τρεις μήνες έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Αυτό ήταν περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών εσόδων της Pfizer ύψους 24 δισ. δολαρίων το τρίμηνο, τα οποία αυξήθηκαν κατά 134% σε σχέση με την προηγούμενη χρονία. Τους πρώτους έξι μήνες του έτους, τα έσοδα της Corminaty ήταν 11,3 δισ. δολάρια. 

Η Pfizer, η οποία μοιράζεται τα κέρδη από το εμβόλιο Covid ισοποσα με την BioNTech, αύξησε την πρόβλεψή της για τις πωλήσεις του Corminaty για το 2021 από 33,5 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο, καθώς αναμένει να παραδώσει 2,3 δισεκατομμύρια δόσεις φέτος. Μαζί με την BioNTech, συνεχίζει να αναμένει την παραγωγή 3 δισεκατομμυρίων δόσεων μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, αν και δεν θα παραδοθούν όλες μέχρι τότε. Για το επόμενο έτος, έχει μέχρι στιγμής συμφωνήσει συμβόλαια για 1,7 δισ. δόσεις.

Το εμβόλιο ήταν το πρώτο που πήρε έγκριση για χρήση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ για ενήλικες πέρυσι, και πιο πρόσφατα για παιδιά και ενισχυτικές δόσεις.

Μαζί με την αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna, η Pfizer κατέχει τη μερίδα του λέοντος στα παγκόσμια έσοδα της φαρμακευτικής βιομηχανίας από τα εμβόλια Covid.

Πολλές δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, έχουν αρχίσει να δίνουν τρίτες αναμνηστικές δόσεις σε ηλικιωμένους και ευάλωτους ανθρώπους. 

Ωστόσο, τα αναμνηστικά εμβόλια είναι αμφιλεγόμενα επειδή στις χώρες χαμηλού εισοδήματος μόνο το 3,7% των ανθρώπων έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά του Covid. Περίπου 7,1 δισεκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως και σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη έχει λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο.

Πηγή: Theguardian.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive