Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Η ταυτότητα του ιού: SARS-COV-2: Τα υγειονομικά/επιστημονικά ιδρύματα παγκοσμίως "δεν έχουν κανένα αρχείο" απομόνωσης/καθαρισμού του SARS-COV-2.

 

Απαντήσεις βάσει του Νόμου περί Αιτημάτων Ελευθερίας Πληροφοριών...

Από την Christine Massey (μέσω του Fluoride Free Peel) 20 Νοεμβρίου 2021

******

Σημείωμα του Global Research

Θέτουμε υπόψη των αναγνωστών μας αυτή την προσεκτικά τεκμηριωμένη μελέτη.
 Ενώ οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν στις 7 Ιανουαρίου 2020 ότι είχαν απομονώσει και ταυτοποιήσει "έναν νέο τύπο ιού" δεν δόθηκαν λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, στις 28 Ιανουαρίου 2020, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δήλωσε ότι ο νέος ιός της κορόνας είχε απομονωθεί.  

Το κεντρικό ερώτημα που τίθεται σε αυτή τη μελέτη είναι το εξής: Υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις ότι ο ιός SARS-CoV-2 απομονώθηκε από "μη αλλοιωμένο δείγμα που ελήφθη από ασθενή που νοσεί";

Η μελέτη παρέχει τεκμηρίωση που βασίζεται σε αιτήματα Ελευθερίας της Πληροφόρησης (Freedom of Information Requests) που απευθύνονται σε ιδρύματα Υγείας / Επιστημών σε μεγάλο αριθμό χωρών.

 

Οι απαντήσεις σε αυτά τα αιτήματα επιβεβαιώνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία καταγραφή απομόνωσης/καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε από τα πολυάριθμα ιδρύματα υγείας/επιστημών με τα οποία ήρθαν σε επαφή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ιολογίας του Βερολίνου, ο ΠΟΥ τον Ιανουάριο του 2020 ΔΕΝ είχε στη διάθεσή του λεπτομέρειες σχετικά με την απομόνωση και την ταυτότητα του SARS-CoV-2.

Επιπλέον, επειδή οι σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό δεν ήταν διαθέσιμες, ο ΠΟΥ αποφάσισε σύμφωνα με τη συμβουλή του Ινστιτούτου Ιολογίας του Βερολίνου να "προσαρμόσει" την αλυσιδωτή αντίδραση αντίστροφης μεταγραφής πολυμεράσης σε πραγματικό χρόνο (rRT-PCR) χρησιμοποιώντας τον "παρόμοιο" ιό SARS του 2003 (που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε SARS-1) ως "σημείο αναφοράς" για την ανίχνευση γενετικών τμημάτων του ιού SARS-CoV-2 του 2019. 

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η εντελώς λανθασμένη δοκιμή RT-PCR χρησιμοποιείται όχι μόνο για την ανίχνευση του ιού, αλλά τώρα χρησιμοποιείται για την "ανίχνευση" των παραλλαγών/μεταλλάξεων του SARS-CoV-2.

Τα υποστηρικτικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων από τα ιδρύματα Υγείας / Επιστημών, το CDC κ.λπ. παρέχονται σε αυτή τη μελέτη. Επίσης, περισσότερα έγγραφα μπορούν να αναζητηθούν κατεβάζοντας τα σχετικά αρχεία pdf που συνέταξαν οι ερευνητές.

Michel Chossudovsky, Global Research, 4 Αυγούστου 2021

 

(Το Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) είναι "μια ιογενής αναπνευστική νόσος που προκαλείται από έναν κοροναϊό που σχετίζεται με το SARS" και εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα τον Φεβρουάριο του 2003).

******

Ενημέρωση στις 29 Οκτωβρίου 2021: Έχουμε πλέον καταγεγραμμένα 127 ιδρύματα σε περισσότερες από 25 χώρες – Όλα απέτυχαν να παράσχουν ή να παραθέσουν έστω και ένα (1) αρχείο που να περιγράφει τον καθαρισμό του υποτιθέμενου ιού COVID από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς στον πλανήτη, από οποιονδήποτε. Όλα τα έγγραφα είναι δημόσια διαθέσιμα.

*

Θα μπορούσε ένας λογικός άνθρωπος να αναμίξει ένα δείγμα ασθενούς (που περιέχει διάφορες πηγές γενετικού υλικού και ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι περιέχει κάποιον συγκεκριμένο ιό) με διαμολυσμένα νεφρικά κύτταρα πιθήκου, εμβρυϊκό ορό βοοειδών και τοξικά φάρμακα, και στη συνέχεια να ισχυριστεί ότι το παρασκεύασμα που προκύπτει είναι "απομονωμένο SARS-COV-2" και να το στείλει διεθνώς για χρήση σε κρίσιμες έρευνες (συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης εμβολίων και δοκιμών);

 

Διότι αυτό είναι το είδος της δόλιας μαϊμού επιχείρησης που πλασάρεται ως "απομόνωση του ιού" από ερευνητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

 

Μόνον ένα (1) από τα πολλά παραδείγματα παρουσιάζεται παρακάτω - πρόκειται για μια μελέτη που αναφέρεται από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας ως εργασία "η οποία οδήγησε στην απομόνωση του SARS-CoV-2 σε καλλιέργεια". (Μπορείτε να εντοπίσετε το οξύμωρο σε αυτό το απόσπασμα;)

3873898aa423198917681bf5f06a51e9.jpg

Εάν είστε νέοι στο θέμα της "απομόνωσης/καθαρισμού ιών", σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε διαβάζοντας τη Δήλωση για την απομόνωση ιών των Dr. Andrew Kaufman, Dr. Thomas Cowan και Sally Fallon Morell, MA ή να παρακολουθήσετε αυτό το 5λεπτο βίντεο από τον Dr. Cowan εδώ.

 

c1939d1ce6b3ab41454af4a9c9380448.png

 

Ένας συνάδελφος στη Νέα Ζηλανδία (Michael S.) και εγώ (CM) έχουμε υποβάλει αιτήματα Ελευθερίας της Πληροφορίας σε ιδρύματα σε διάφορες χώρες αναζητώντας αρχεία που να περιγράφουν την απομόνωση του ιού SARS-COV-2 από οποιοδήποτε ανόθευτο δείγμα που ελήφθη από ασθενή που νοσεί.

 

Τα αιτήµατά µας δεν περιορίστηκαν σε αρχεία αποµόνωσης που πραγµατοποιήθηκαν από το αντίστοιχο ίδρυµα, ούτε περιορίστηκαν σε αρχεία που συντάχθηκαν από το αντίστοιχο ίδρυµα, αλλά ήταν ανοιχτά σε οποιαδήποτε αρχεία που περιγράφουν την αποµόνωση/καθαρισµό του ιού "COVID-19" (γνωστού και ως "SARS-COV-2") που πραγµατοποιήθηκε από οποιονδήποτε, ποτέ, οπουδήποτε στον πλανήτη.

 

Μέχρι στιγμής (9 Ιουλίου 2021) 27 καναδικά ιδρύματα έχουν δώσει τις απαντήσεις τους: Public Health Agency of Canada B.1". .1. 7" ή αλλιώς "Alpha"), (και ένα άλλο απο το Public Health Agency of Canada, σχετικά με την “παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου” ή αλλιώς “B.1.1.7” ή αλλιώς “Alpha”), Health Canada, το National Research Council of Canada, Vaccine and Infectious Disease Organization-International Vaccine Centre (VIDO-InterVac), Canadian Institutes of Health Research, Natural Sciences and Engineering Research Council of Canada, Ontario Ministry of Health, Institut National de Sante Publique du Quebec, British Columbia’s Ministry of Health (σχετικά με την “παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου”), British Columbia’s Centre for Disease Control, British Columbia’s Provincial Health Services Authority (2 απαντήσεις, 1 σχετικά με το "SARS-COV-2, 1 σχετικά με την "παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου" ή αλλιώς "B. 1 .1.7" ή αλλιώς "Alpha"), Vancouver Coastal Health Authority (σχετικά με την "παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου" ή αλλιώς "B.1 .1. 7" ή αλλιώς "Alpha"), Newfoundland Labrador Department of Health & Community Services, McGill University, the City of Toronto, Toronto Police, the Region of Peel (Ontario), KFL&A Public Health (Kingston, Frontenac, Lennox and Addington, Ontario, σχετικά με “οποιαδήποτε παραλλαγή”), Grey Bruce Health Services, Peterborough Public Health (Ontario), Peterborough Police Service (Ontario), Aylmer Police Service (Ontario), Hastings Prince Edward Public Health (Ontario), the University of Toronto, Sunnybrook Health Sciences Centre, McMaster University and Mount Sinai Hospital (Toronto) (σημειώστε ότι ερευνητές από τα 4 τελευταία ιδρύματα είχαν δηλώσει δημόσια ότι είχαν "απομονώσει τον ιό", όπως και η VIDO-Intervac).

 

Κάθε ίδρυμα απέτυχε να παράσχει έστω και ένα (1) αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση ή αλλιώς τον καθαρισμό οποιουδήποτε "ιού COVID-19" απευθείας από δείγμα ασθενούς που δεν είχε προηγουμένως νοθευτεί με άλλες πηγές γενετικού υλικού. (Αυτές οι άλλες πηγές είναι συνήθως κύτταρα νεφρού πιθήκου ή αλλιώς "Vero" και εμβρυϊκός ορός βοοειδών).

 

 Η απάντηση από ένα (1) επιπλέον καναδικό ίδρυμα έχει καθυστερήσει πολύ: Δημόσια Υγεία του Οντάριο - Public Health Ontario (αίτημα που υποβλήθηκε στις 16 Ιουλίου 2020). Στις 3 Ιουνίου 2021 το PHO παρείχε τη δικαιολογία του για την παράλειψη απάντησης: "είμαστε πολύ απασχολημένοι με το COVID-19".

 

Κάντε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους για να αποκτήσετε πρόσβαση στις απαντήσεις των καναδικών ιδρυμάτων. Μετακινηθείτε πιο κάτω σε αυτή τη σελίδα για τις απαντήσεις από ιδρύματα εκτός Καναδά.

 

 Ακολουθούν 5 συγκεντρωτικά pdf που περιέχουν απαντήσεις FOI από 79 ιδρύματα σε 22 χώρες/δικαιοδοσίες, σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό/ύπαρξη του "SARS-COV-2", καθώς και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από συγγραφείς μελετών που ισχυρίστηκαν ότι "απομόνωσαν τον ιό" και ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον επικεφαλής του Συμβουλευτικού Εργαστηρίου Διαγνωστικής Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας Λοιμωδών Παθογόνων στο Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας, το οποίο ενημερώθηκε τελευταία στις 13 Ιουλίου 2021 (σημείωση: πολλές από αυτές τις απαντήσεις ελήφθησαν από άλλους αποστολείς FOI εκτός του Michael S. και εμένα, όπως αναφέρεται πιο κάτω σε αυτή τη σελίδα):

·      Μέρος 1

·      Μέρος 2

·      Μέρος 3

·      Μέρος 4

·      Μέρος 5

 

Επιστρέψτε εδώ (στη σελίδα στην οποία βρίσκεστε) για τακτικές ενημερώσεις.

6768994a46d6f72c62fcee731932aaa5.png

Πολυάριθμα ιδρύματα έχουν επίσης καταστήσει ρητά σαφές ότι η απομόνωση/καθαρισμός απλώς δεν γίνεται ποτέ στην ιολογία και ότι η "απομόνωση" στην ιολογία σημαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σημαίνει στα καθημερινά αγγλικά/ελληνικά. Αυτό αποδεικνύεται επίσης σε κάθε έγγραφο "απομόνωσης ιού" που έχουμε δει οποτεδήποτε, για οποιονδήποτε υποτιθέμενο "ιό".

 

 Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια λίστα με δυνατότητα αναζήτησης των ιδρυμάτων- μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτή τη σελίδα για να δείτε κάθε απάντηση- παρακάτω είναι στιγμιότυπα οθόνης της λίστας από τις 12 Αυγούστου 2021 (η λίστα αναρτήθηκε πριν προστεθούν οι 3 νεότερες απαντήσεις).

e86a3bbfe61c37d5921f162010103083.png

 

 

2ab1b352c5020ce9201eea03e5f6b549.png

 

 

f348cd4784766ca3b26cd0f5d6dbf771.png

 

 

adeeba6f239149797a8c1889c8524bd0.png

 

Σημειώστε ότι ορισμένα ιδρύματα δεν συνεργάστηκαν πλήρως. Το Πανεπιστήμιο του Auckland, η Δημόσια Υγεία της Ουαλίας, το Imperial College του Λονδίνου.

 

Και ναι, γνωρίζουμε τις πολλές δημοσιεύσεις στις οποίες οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι "απομόνωσαν τον ιό".

 

Εξετάσαμε πολλές τέτοιες μελέτες και δεν έχουμε δει ακόμη μία όπου πράγματι το έκαναν. Το να ισχυρίζεσαι ότι έχεις κάνει κάτι και το να το κάνεις πραγματικά είναι μερικές φορές 2 διαφορετικά πράγματα, ακόμη και στην επιστήμη με ομότιμους κριτές.

 

Και ναι, γνωρίζουμε τα πολλά δημοσιευμένα υποτιθέμενα "γονιδιώματα SARS-COV-2" - αυτά στην πραγματικότητα κατασκευάστηκαν, δεν ανακαλύφθηκαν. Και ναι, γνωρίζουμε ότι έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες του ΕΜ, δήθεν του "ιού", ωστόσο μια φωτογραφία κάποιου πράγματος δεν σας λέει τι είναι αυτό το πράγμα, από πού προήλθε ή τι κάνει. Πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τις Μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν για την "απομόνωση του ιού" / την απόκτηση των εν λόγω φωτογραφιών / την απόκτηση των υποτιθέμενων γονιδιωμάτων, και τότε είναι που καταρρέουν απολύτως όλα με το "COVID-19".

 

Απαντήσεις σε αιτήματα FOI από ιδρύματα στις ΗΠΑ, την Ινδία, τη Δημοκρατία της Αφρικής, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία, την Ιρλανδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τη Σλοβενία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουκρανία, την Κολομβία, την Ουρουγουάη, την Πορτογαλία, τη Βραζιλία, τη Δημοκρατία της Κολομβίας, το Ιλίσιο του Μαν κ.λπ., καθώς και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) της Γερμανίας και διάφορους "συγγραφείς απομόνωσης ιών".

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που τώρα ευγενικά μοιράστηκαν πρόσθετες απαντήσεις που έλαβαν σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό/ύπαρξη του "SARS-COV-2". Ορισμένοι προτιμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, ενώ άλλοι κατονομάζονται παρακάτω.

 

Σημειώστε επίσης ότι έχουμε συμπεριλάβει παρακάτω απαντήσεις από το CDC των ΗΠΑ και μερικά ιδρύματα της Νέας Ζηλανδίας σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό μιας σειράς άλλων υποτιθέμενων "ιών", δηλ. "HIV", "ιός ιλαράς", "ιός πολιομυελίτιδας", "HPV", "ιός Έμπολα", "ιός Ζίκα", "XMRV", "HTLV1", "HTLV-III/LAV", 2003 "SARS-COV", "ιός MERS", οποιοσδήποτε "κορονοϊός" του κοινού κρυολογήματος, οποιοσδήποτε "ιός" στα προγράμματα "ανοσοποίησης" τους. Και πάλι, κανένας από αυτούς δεν έδωσε κανένα αρχείο ή παραπομπή σε αρχεία που να περιγράφουν την απομόνωση/καθαρισμό οποιουδήποτε "ιού" από δείγμα ασθενούς.

 

Στον επόμενο σύνδεσμο θα δείτε μια απάντηση FOI "δεν υπάρχουν αρχεία απομόνωσης/καθαρισμού του SARS-COV-2" από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Καταγραφής Τοξικών Ουσιών και Ασθενειών (CDC/ATSDR), με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2020: δείτε αυτό.

64f7ae5ff3749c79ac1822ddc41f8d08.png

 

Την 1η Μαρτίου 2021 για άλλη μια φορά το CDC ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να μην έχει κανένα αρχείο απομόνωσης "SARS-COV-2" που να έχει πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ... απλά όχι με τόσες πολλές λέξεις. Αντ' αυτού, το CDC υπονόησε παράλογα ότι η απομόνωση του "SARS-COV-2" θα απαιτούσε τον πολλαπλασιασμό ενός "ιού" χωρίς κύτταρα ξενιστή και επομένως είναι αδύνατη. Δείτε αυτό.

6b5da6873be6126702c7ae0f2e098448.png

3 Μαρτίου 2021: Το CDC αποτυγχάνει και πάλι να παράσχει/παραθέσει οποιαδήποτε αρχεία που να περιγράφουν την απομόνωση/καθαρισμό του "SARS-COV-2" από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ... ΑΛΛΑ δεν θα το πει πλέον απλά (όπως έκανε στις 2 Νοεμβρίου)- αντί γι' αυτό το κάνει και παραθέτει τη δική του απατηλή μελέτη (των Harcourt et al.): βλ. αυτό.

4b234f2f4dcef4c0a37b2be7ccb62b50.png

[Σημειώστε ότι κάποιος προώθησε ευγενικά μια άλλη απάντηση FOI από το CDC με ημερομηνία 30 Δεκεμβρίου 2020 σχετικά με τον υποτιθέμενο "SARS-COV-1" του 2003 και όλους τους "κορονοϊούς του κοινού κρυολογήματος" - το CDC δεν έχει κανένα αρχείο για την απομόνωση οποιουδήποτε. Εδώ είναι ένα προσωρινό pdf της αναθεωρημένης επιστολής.... ένα καλύτερο pdf θα ακολουθήσει.

 

 Και... στις 15 Μαρτίου 2021 απάντηση FOIA του CDC : κανένα αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού του "ιού Ebolavirus" από κανέναν, πουθενά, ποτέ: δείτε αυτό.

 

Και... στις 19 Μαρτίου 2021, το CDC των ΗΠΑ (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) και η Υπηρεσία Καταγραφής Τοξικών Ουσιών και Ασθενειών (ATSDR) παραδέχονται ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για απομόνωση/καθαρισμό του "ιού Ζίκα" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ: δείτε αυτό.

 

Και... στις 23 Μαρτίου 2021 το CDC παραδέχτηκε σε απάντηση FOIA ότι δεν έχει κανένα αρχείο για "HIV" που να έχει καθαριστεί/απομονωθεί από δείγμα ασθενούς, από κανέναν, πουθενά, ποτέ.

 

[Σημείωση : ίσως παρατηρήσετε μια περίεργη αναφορά στη "γρίπη" στο FOIA αίτημά μου, ωστόσο αυτή η λεπτομέρεια δεν επηρέασε καθόλου το αίτημα, διότι η αναφορά έγινε στο πλαίσιο της αναφοράς μου σε κάποιο παράδειγμα του είδους του αρχείου που έψαχνα. Η αναφορά ήταν αποτέλεσμα απρόσεκτης επεξεργασίας εκ μέρους μου ... Είχα ανακυκλώσει το προηγούμενο αίτημά μου FOI προς το CDC σχετικά με τον καθαρισμό οποιουδήποτε "ιού της γρίπης" και παρέλειψα να επεξεργαστώ αυτό το μέρος όταν προσάρμοσα το κείμενο για το αίτημά μου για τον HIV]. Βλέπε αυτό.

06ae4d334ea0b7e85cb28c16423ed0ea.png

Το CDC δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού/απομόνωσης του "XMRV".

Το CDC δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού/απομόνωσης του "HTLV-1".

Το CDC δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού/απομόνωσης "HTLV-III/LAV".

 

12 Απριλίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού "ιού της γρίπης" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ: βλ. αυτό.

 

 7 Ιουνίου 2021: To CDC παρείχε απαντήσεις σε 4 ξεχωριστά αιτήματα, παραδεχόμενοι ότι δεν έχουν κανένα αρχείο καθαρισμού "ιού" από δείγμα ασθενούς μέσω διαβροχής, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από κανέναν, οπουδήποτε, ΠΟΤΕ, για τους ακόλουθους "ιούς":

 "SARS-COV-2"

"HPV"

"ιός της ιλαράς"

 

Οποιοσδήποτε "ιός" που αποτελεί στόχο των προγραμμάτων "εμβολιασμού" του CDC για την παιδική ηλικία ή τους ενήλικες: [Σημείωση: υπήρχε μια αναφορά στη "γρίπη" σε αυτό το αίτημα, αλλά δεν επηρεάζει καθόλου το αίτημα, διότι ήταν στο πλαίσιο ενός παραδείγματος του είδους του αρχείου που έψαχνα... απρόσεκτη επεξεργασία εκ μέρους μου όταν ανακύκλωνα το προηγούμενο αίτημά μου FOIA για τον "ιό της γρίπης"]. Δείτε αυτό.

3b7d11351d76af67d18c15e42c6e5956.png

10 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο για τον "ιό MERS" που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω διαβροχής, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από κανέναν, οπουδήποτε, ποτέ: βλ. αυτό.

 

10 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει καταγραφεί κανένας "ιός της πολιομυελίτιδας" που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω εκχύλισης, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από κανέναν, πουθενά, ποτέ: δείτε αυτό.

 

Τώρα γυρνάμε πίσω στο "SARS-COV-2" ....

24 Ιουνίου 2021, απάντηση FOIA:

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Anthony Fauci απέτυχε να παράσχει/παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από δείγμα ασθενούς από οποιονδήποτε, οπουδήποτε.

 

Το NIAID με παρέπεμψε στην αντιεπιστημονική μελέτη του CDC από τους Harcourt et al., ακόμη και αφού τους ενημέρωσα για την απάντηση του CDC στις 7 Ιουνίου 2021 "δεν υπάρχουν αρχεία". Έχω απευθυνθεί στο Γραφείο του NIAID που είναι αρμόδιο για τις FOIA.

 

Οι επικοινωνίες μεταξύ εμού και του NIAID παρέχονται εδώ.

1abeecc3b21b485fb68c1bb2d485f946.png

 

Η μελέτη του CDC που επικαλείται το NIAID δεν καθάρισε τίποτα από δείγμα ασθενούς. Πρόκειται για την ίδια μελέτη για την οποία ο Dr. Thomas Cowan έγραψε το 2020 ("Only Poisoned Monkey Kidney Cells 'Grew' the 'Virus'"), όπου ασχολήθηκε επίσης με την απατηλή φύση του κατασκευασμένου από τους συγγραφείς "γονιδιώματος SARS-COV-2" (όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο).

6ac3b3bbe96d575acd757f4b9639f675.png

 

 

f33b1734df45ce4885ce413942e8e1bc.png

 

Προηγουμένως, το 2020, ο Ron Bublitz είχε ήδη υποβάλει στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) την ερώτηση που φαίνεται παρακάτω. Η αλληλογραφία του έχει αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο, μαζί με την υπεκφυγής απάντηση που δόθηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος ελεγχόμενης αλληλογραφίας και δημόσιων ερωτήσεων του NIH/NIAID, κλάδος νομοθετικών υποθέσεων και διαχείρισης αλληλογραφίας. Δείτε αυτό. Εδώ είναι ένα pdf που δείχνει το κείμενο και μια φωτογραφία των πραγματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

c41afba25029aecb12aace4b6d116682.png

 

 

af964e28c251102b1f51a4aba9a73475.png

 

Ο Ron παραχώρησε ευγενικά ένα στιγμιότυπο οθόνης των επικοινωνιών του με το NIAID, το οποίο φαίνεται παρακάτω.

fba93932897a53387189e6aadfeb19e8.png

 

Σημειώστε ότι το NIH/NIAID απέτυχε να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις του Ron Bublitz και απλώς παρέπεμψε στην ίδια μελέτη του CDC από τους Harcourt et al. που αναφέρθηκε παραπάνω και η οποία επιδίδεται στην τυπική δόλια προσέγγιση της "επιχείρησης μαϊμού" για τη λεγόμενη "απομόνωση" - όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης).

a01875d5e6dc190501daa41fb51f98cb.png

Αφού μια σειρά από αιτήματα για την Ελευθερία της Πληροφορίας που άρχισαν τον Απρίλιο του 2020 δεν απέδωσαν καμία ικανοποιητική απάντηση, ο Ricardo Maarman (που συνεργάζεται με τον Dr. Faiez Kirsten) προκάλεσε την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Δυτικού Ακρωτηρίου τον Μάιο του 2021 να παράσχει αποδείξεις για "τον ιό" που υποτίθεται ότι δικαιολογεί τα καταστροφικά μέτρα αποκλεισμού της κυβέρνησης αυτής.

 

(Πιο συγκεκριμένα, ο Ricardo αμφισβήτησε τον Πρόεδρο, το Εθνικό Υπουργείο Υγείας, την κυβερνητική συμβουλευτική επιτροπή COVID-19 και τον Υπουργό Συνεργατικής Διακυβέρνησης και Παραδοσιακών Υποθέσεων. Και η απαντητική ένορκη βεβαίωση συντάχθηκε κυρίως από τον εκτελούντα χρέη εκτελεστικού διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Μεταδοτικών Νοσημάτων της Νότιας Αφρικής).

 

Η κυβέρνηση απέτυχε να προσκομίσει αποδείξεις ή έστω πειστικά στοιχεία και στις σελίδες 29+ της απαντητικής ένορκης βεβαίωσης (που αρχίζει από τη σελίδα 31 του pdf) αποκάλυψε ότι βασίστηκε σε μια "καθιερωμένη" αλλά αντιεπιστημονική προσέγγιση για την "απομόνωση του ιού".

2b5c22db20fb8384a586c3bbe35b1d27.png

Η ένορκη βεβαίωση της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής υπονοεί έντεχνα ότι τα αξιώματα του Koch (ή μια παραλλαγή τους) έχουν εκπληρωθεί για τον υποτιθέμενο "ιό", ενώ στην πραγματικότητα κανένα από αυτά δεν έχει εκπληρωθεί. Δεν περιέχει καμμία αναφορά για τον καθαρισμό (purification) των σωματιδίων που έχουν εμφανιστεί σε εικόνες ΗΜ (μέσα σε κυτταρικές καλλιέργειες, ΠΟΤΕ καθαρισμένα ή σε δείγματα ασθενών!) που υποτίθεται ότι είναι "ο ιός", ή τον χαρακτηρισμό ή την αλληλουχία των καθαρισμένων σωματιδίων, ή οποιοδήποτε ελεγχόμενο πείραμα (controlled experiment) που να περιλαμβάνει καθαρισμένα σωματίδια.

 

Και η συζήτηση της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής σχετικά με τα κριτήρια Bradford-Hill αποσιωπά το γεγονός ότι τα κριτήρια αυτά προϋποθέτουν την ύπαρξη και έγκυρη μέτρηση του δυνητικά αιτιολογικού παράγοντα που ερευνάται, όταν η πραγματικότητα είναι ότι καμμία δοκιμή δεν έχει ποτέ επικυρωθεί ή θα μπορούσε να επικυρωθεί για τα σωματίδια που δεν έχουν ποτέ καθαριστεί, δεν έχουν ποτέ χαρακτηριστεί, δεν έχουν ποτέ αλληλουχηθεί και δεν φέρονται ως "ο ιός".

---------

Υπάρχει ο ιός; Ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί; "Η μεγαλύτερη απάτη στην ιατρική ιστορία"

---------

Η δικαστής έκρινε ότι το θέμα δεν είναι επείγον και διέγραψε το θέμα από τον κατάλογό της. Ο Ricardo θα συνεχίσει την υπόθεση. Η προκήρυξη της αίτησης, τα πρακτικά της ακρόασης, η δικαστική απόφαση, άλλα έγγραφα και συνεντεύξεις σχετικά με την υπόθεση αυτή έχουν αναρτηθεί σε ειδικό δικτυακό τόπο: δείτε εδώ.

d5d6340e6aa8c0265eed149c653bfbc3.png

 

 

Ένα δικαστικό έγγραφο της Λισαβόνας με ημερομηνία 19 Μαΐου 2021 είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του Andre Dias, PhD (όπως αναφέρει η Celia Farber στο "The Truth Barrier", celiafarber.substack.com).

 

Η διεύθυνση URL του δικαστικού εγγράφου είναι εδώ (και το έχουμε σώσει  εδώ).

 

Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη συνέντευξη της κ. Farber στις 28 Ιουνίου 2021 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον Dias, ο οποίος είναι ειδικός στη μοντελοποίηση πνευμονικών ασθενειών, η δικαστική απόφαση αφορά την αίτηση ενός πολίτη προς το Υπουργείο Υγείας, "ισοδύναμη με ένα αίτημα Ελευθερίας της Πληροφορίας... που κατέληξε στο δικαστήριο - με επιδημιολογικά και στατιστικά ερωτήματα", και "το δικαστήριο επισημοποίησε επίσης ότι το υπουργείο δεν έχει στοιχεία ή αναφορές σχετικά με την ύπαρξη του ιού...".

 

 Η κ. Farber ενημερώνει ότι η αγγλική μετάφραση της δικαστικής απόφασης βρίσκεται στα σκαριά και θα κοινοποιηθεί στον ιστότοπό της μόλις ετοιμαστεί. Ακολουθεί στιγμιότυπο οθόνης από το αρχικό έγγραφο που δείχνει μερικά από τα ερωτήματα που είχαν τεθεί στο Υπουργείο Υγείας της Πορτογαλίας, για τα οποία προφανώς δεν είχαν απαντήσεις.

460d08e4b54ff651b9ed85bd5cc27560.png

 

bd1aa3aa816cc823c889e473db84887d.png

 

 

Ιούλιος 2021: Το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας παρείχε/παραθέτει μηδενικά αρχεία καθαρισμού του "SARS-COV-2" για την υποβάλλοντα το FOI, Marcella Picone. Το Υπουργείο αρχικά ισχυρίστηκε ότι το αίτημα (που ο υπόλοιπος κόσμος κατάλαβε μια χαρά) «ήταν ασαφές», αλλά παραδέχθηκε επίσης ότι: "οι πληροφορίες ανύπαρκτες". Στη 2η απάντησή τους προς την κ. Picone εξήγησαν ότι παρακολουθούν την έρευνα που διεξάγεται από άλλες χώρες. Βλ. σελ. 2, 13, 14. Πλήρεις απαντήσεις: βλ. εδώ.

 

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία Υγείας της Βραζιλίας (Anvisa) είναι ένας FDA-όπως ο FDA που εγκρίνει τις κομπογιαννιτιές. Στην απάντησή τους στο αίτημα FOI προς την Marcella Picone, εξήγησαν ότι δεν έχουν κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" και δεν υποχρεούνται από το νόμο, επομένως δεν είναι (κατά τη γνώμη τους) υποχρέωσή τους να βεβαιωθούν ότι "ο ιός" υπάρχει πραγματικά. Πλήρης ανακοίνωση: βλ.εδώ.

2f865a45d9151b0086ba52a669a5893d.png

 

Στον επόμενο σύνδεσμο (από την ιστοσελίδα του βραβευμένου ερευνητή δημοσιογράφου Torsten Engelbrecht και συν-συγγραφέα του βιβλίου Virus Mania) υπάρχει ένα email από τον Dr. Michael Laue, επικεφαλής του Συμβουλευτικού Εργαστηρίου Διαγνωστικής Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας Λοιμωδών Παθογόνων στο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) της Γερμανίας, ένα ινστιτούτο που ανήκει "στο χαρτοφυλάκιο του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας" και υπεύθυνο για τον έλεγχο και την πρόληψη ασθενειών: δείτε αυτό.

47e3b06da67b5c645d6d141d5b532abf.png

 

Ο σύνδεσμος για την περίληψη του άρθρου των Turonova et al., που δόθηκε από τον Dr. Laue στο παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα, είναι εδώ- το πλήρες κείμενο της εργασίας είναι εδώ: Η in situ δομική ανάλυση της ακίδας του SARS-CoV-2 αποκαλύπτει την ευελιξία που μεσολαβείται από τρεις αρθρώσεις).

 

Το σημείο εκκίνησης για την εργασία αυτή είναι ένα λεγόμενο απομονωμένο στέλεχος του ιού SARS-COV-2 με την ονομασία "MUC-IMB1" (αναφέρεται απλώς ως "MUC-1" στο υποστηρικτικό υλικό της εργασίας). Οι Turonova et al. πιστώνουν τον G. Dobler του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας της Bundeswehr για την παροχή αυτού του "απομονωμένου ιϊκού στελέχους".

 

Επικοινώνησα με τον Dr. Gerhard Dobler για να επιβεβαιώσω τις λεπτομέρειες σχετικά με το "MUC-1" (το οποίο φέρει διάφορα ονόματα, μεταξύ των οποίων Germany/BavPat1/2020), και αποδεικνύεται ότι το MUC-1 είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα της μεθοδολογίας της μαϊμού που αναφέρεται στην κορυφή αυτής της σελίδας. (Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περισσότερες λεπτομέρειες δημοσιεύονται εδώ: MUC-1 ή αλλιώς MUC-IMB1: άλλη μια απάτη των Corman/Drosten). Το MUC-1 δεν είναι απομονωμένος/καθαρισμένος "ιός" ούτε αποδείχθηκε ποτέ ότι περιέχει "ιό".

 

(Ο Dr. Andrew Kaufman σχολίασε πρόσφατα την ίδια εργασία των Turonova et al. για να δείτε τη βιντεοσκοπημένη περίληψή του πηγαίνετε στο "Bonus Video": δείτε αυτό).

 

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Torsten Engelbrecht υπάρχουν σύνδεσμοι με απαντήσεις σε email από συγγραφείς μελετών "SARS-COV-2", ξεκινώντας από την εργασία των Zhu et al που αναφέρθηκε παραπάνω από τον Dr. Michael Laue. Κανένας δεν παρείχε κανένα στοιχείο ή διαβεβαίωση σχετικά με τον καθαρισμό του "ιού". Τα παρακάτω είναι αντιγραμμένα και επικολλημένα από την αρχική σελίδα του Torsten:

  • "Na Zhu et al.(NEJM): "[Δείχνουμε] μια εικόνα ιζηματοποιημένων σωματιδίων του ιού, όχι καθαρισμένων" (βλ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).
  • Leo L. M. Poon, Malik Peiris (Nature Medicine): "Η εικόνα είναι ο ιός που εκκολάπτεται από ένα μολυσμένο κύτταρο. Δεν είναι καθαρισμένος ιός" (βλ. Email).
  • Sharon R. Lewin et al.(The Medical Journal of Australia): ""Η εκχύλιση νουκλεϊκού οξέος πραγματοποιήθηκε σε απομονωμένο υλικό που ανακτήθηκε από μολυσμένα κύτταρα. Το υλικό αυτό δεν φυγοκεντρήθηκε, επομένως δεν καθαρίστηκε μέσω διαβάθμισης σακχαρόζης ώστε να υπάρχει ζώνη πυκνότητας ως τέτοια. Οι εικόνες ΗΜ ελήφθησαν απευθείας από υλικό κυτταρικής καλλιέργειας" (βλ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).
  • Myung-Guk Han κ.ά. (Osong Public Health and Research Perspectives): "Δεν μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τον βαθμό καθαρισμού επειδή δεν καθαρίζουμε και δεν συμπυκνώνουμε τον ιό που καλλιεργείται σε κύτταρα" (βλ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).
  • Wan Beom Park κ.ά. (Journal of Korean Medical Science): "Δεν λάβαμε ηλεκτρονική μικρογραφία που να δείχνει τον βαθμό καθαρισμού" (βλ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)".

13 Ιανουαρίου 2021: Το Υπουργείο Υγείας και Υπηρεσιών Φροντίδας της Νορβηγίας απέτυχε να παράσχει ή να παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο απομόνωσης του "SARS-COV-2" από δείγμα από συμπτωματικό ασθενή, όπου το δείγμα δεν είχε νοθευτεί με πρόσθετο γενετικό υλικό, από οποιονδήποτε και οπουδήποτε, για τον αιτούντα Martiens Bekker. Αίτημα και απάντηση με αγγλική μετάφραση: βλ. εδώ

be318252d97daa7d30314cc1753a95a2.png

 

25 Απριλίου 2021: η Νορβηγική Διεύθυνση Υγείας (η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και Υπηρεσιών Φροντίδας) απέτυχε να παράσχει ή να παραθέσει έστω και ένα (1) αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, και αντ' αυτού παρέσχε μια ανόητη δικαιολογία: βλ. αυτό.

c8f42c434c9ac2493e09e8076ec44396.png

 

Μάιος, 2021 Το Ινστιτούτο Σταθερής Βιολογικής Έρευνας Clemente της Ουρουγουάης (που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού) και η Σχολή Χημείας του Πανεπιστημίου της Δημοκρατίας δεν παρείχαν/παραθέτουν κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2", από κανέναν και πουθενά, για την αιτούσα María Bettina Galo. Και οι δύο απαντήσεις: βλ.εδώ.

 

7 Ιουνίου 2021: Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ουρουγουάης απέτυχε να παράσχει ή να παραθέσει για την αιτούσα María Bettina Galo κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει το αίτημα: βλ. αυτό.

efc20e43e92964e98e7c24c2e7b42c3c.png

 

30 Μαρτίου 2021: Η Υγειονομική Αρχή του Oregon επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καταγεγραμμένο αρχείο καθαρισμού οποιουδήποτε 'SARS-COV-2' από οποιοδήποτε δείγμα ασθενών στον κόσμο: Δείτε την πλήρη διατύπωση του αιτήματος και την απάντηση: δείτε αυτό.

0756de413fac485e668526ce71c2856e.png

22 Μαΐου 2021: Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας της Δημοκρατίας της Κολομβίας παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από δείγμα ασθενούς, από κανέναν και πουθενά. Ολόκληρη η επιστολή εδώ.

e22c79ef46a746c8d712955607ce076e.png

3 Μαΐου 2021: Το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικών Ερευνών (ICMR, "το κορυφαίο όργανο στην Ινδία για τη διαμόρφωση, το συντονισμό και την προώθηση της βιοϊατρικής έρευνας") απέτυχε να παράσχει/παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" για τον αιτούντα (ο οποίος ζήτησε να κρατήσει το όνομά του και τον αριθμό του φακέλου του μυστικό)- αντ' αυτού ανέφεραν ένα τυπικό παράδειγμα απάτης της "επιχείρησης με τις μαϊμούδες". Σημειώστε ότι το ICRM είχε ισχυριστεί με δόλο ότι παρακολουθούσε "τον ιό" σε όλη την Ινδία, ότι είχε απομονώσει τη φανταστική παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι έχει αναπτύξει ένα κομπογιαννίτικο εμβόλιο COVID-19, ότι μοιράζεται τα δικαιώματα ιδιοκτησίας της κομπογιαννίτικου εμβολίου και ότι είναι μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Εργατικού Δυναμικού Υγείας του ΠΟΥ. Πλήρης απάντηση εδώ.

1e5e20def2e35f8e24082859d37ee3f2.png

28 Ιουνίου 2021, το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικών Ερευνών (ICMR) για άλλη μια φορά αδυνατεί να παράσχει/παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" και επικαλείται περισσότερη απάτη των "μαϊμούδων", αυτή τη φορά μέσω του Εθνικού Ινστιτούτου Ιολογίας τους. Σημειώστε το λογότυπο και την αναφορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο υποσέλιδο της επιστολής. Εδώ είναι η διεύθυνση URL για την εικόνα.

643350df56bd76bdf67be19c204bcc2d.jpg

 

Ακολουθεί μια 2η απάντηση FOI της 28ης Ιουνίου 2021 από το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικών Ερευνών, που αποτυγχάνει και πάλι να παράσχει/παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" και παραθέτει τα ίδια αντιεπιστημονικά έγγραφα, αυτή τη φορά σε απάντηση στον αιτούντα Trinayan Das. Στο ICMR τέθηκαν επίσης πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με την PCR, και απάντησε ότι είναι το "χρυσό πρότυπο" για την ανίχνευση ("με μεγάλη ακρίβεια"! "επιβεβαιώνει την παρουσία"!!). Πλήρης απάντηση εδώ.

69c7b26f2a47b0f0c1473fbfb237a73e.png

 

Προσωπικά δεν μπορώ να διαβάσω αυτά τα τσεχικά έγγραφα, αλλά μου είπαν:

 

Univerzita Karlova: "Αυτό από το Νο.1 πανεπιστήμιο στην Τσεχία. Ως απάντηση, μας ενημερώνουν, ότι "υπάρχει ευρεία συναίνεση στη διεθνή επιστημονική κοινότητα" σχετικά με την ακριβή αλληλουχία RNA του SARS-Cov2, για τη χημική και πρωτεϊνική δομή του και ότι προκαλεί COVID19".

 

Έτσι, η Univerzita Karlova απέτυχε να παράσχει οποιοδήποτε αρχείο που να αποδεικνύει τον καθαρισμό ή την ύπαρξη "του ιού": βλ. αυτό.

3efcc33e7dd07dc0f61361b9c4d6b972.png

Υπουργείο Υγείας της Τσεχίας: "Αυτή είναι η απάντηση του τσεχικού υπουργείου Υγείας. Όταν ζητήθηκε απόδειξη της ύπαρξης του ιού SARS-Cov2...".

 

Οι αναφορές που παραθέτει το Υπουργείο είναι στα αγγλικά και δεν περιγράφουν τον καθαρισμό ενός υποτιθέμενου ιού, πόσο μάλλον την επιστημονική μελέτη ενός τέτοιου ιού. Ολόκληρη η επιστολή εδώ.

9d148de420432ef588f36905121ada56.png

 

Προσωπικά δεν μπορώ να διαβάσω αυτό το επόμενο έγγραφο από το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2021, αλλά μου λένε ότι το Υπουργείο δήλωσε εδώ ότι δεν έχουν απομονωμένο ιό "SARS-COV-2", ούτε σκοπεύουν να αποκτήσουν.

3610077d787b9aab82b105e3195764e4.png

 

Το ολλανδικό Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού δεν παρείχε/παραθέτει για τον αιτούντα κανένα αρχείο πραγματικών πειραμάτων καθαρισμού και ελέγχου για να δείξει ότι υπάρχει "SARS-CoV-2": βλ. αυτό.

 

26 Απριλίου 2021: Για άλλη μια φορά το ολλανδικό υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού απάντησε σε ένα αίτημα FOI που στάλθηκε στην υπηρεσία του RIVM (Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος) σχετικά με τον καθαρισμό του "ιού"- η υπουργός παρείχε/παραθέτει μηδέν τέτοια αρχεία για την Gabriëlle Rutten, και αντ' αυτού επικαλέστηκε αντιεπιστημονικές κυτταροκαλλιέργειες. Πλήρης αλληλογραφία εδώ.

8151b06543580c7c588e6d0cd49bd8a1.png

18 Φεβρουαρίου 2021: Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας της Νήσου Μαν παραδέχτηκε σε απάντηση FOI προς τον κ. Steven Gardner ότι:

·      "ο ιός" δεν έχει απομονωθεί/καθαριστεί,

·      Τα PCR  διενεργούνται σε 45 κύκλους!

 

και έδωσε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις αλληλουχίες που χρησιμοποιούνται στις "δοκιμές" PCR. Πλήρες μη επεξεργασμένο pdf εδώ.

5af87c55af520b28ed84c8310bef787f.png

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας και το ερευνητικό ινστιτούτο της Νέας Ζηλανδίας, το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Έρευνας, παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν κανένα αρχείο απομόνωσης του "SARS-COV-2": βλ. εδώ.

 

Εδώ είναι 5 σελίδες καθαρού χρυσού, που αποδεικνύουν αριστοτεχνική υπεκφυγή συν εκπληκτική ανικανότητα ή/και απάτη από το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας. Αντί να παράσχουν τα αρχεία των αιτήσεων απομόνωσης/καθαρισμού του "SARS-COV-2" και αποδείξεις ακριβών διαγνωστικών δοκιμών, φλυαρούσαν για γονιδιώματα και καλλιέργειες του φανταστικού ιού που δεν απομονώθηκε ποτέ, δήλωσαν ότι οι δοκιμές PCR έχουν επικυρωθεί σε όλο τον κόσμο και αποτελούν το χρυσό πρότυπο και ανέφεραν μια προκαταρκτική έκθεση του Φεβρουαρίου 2020 ("The Pathogenicity of SARS-CoV-2 in hACE2 Transgenic Mice") που χρησιμοποίησε το λεγόμενο στέλεχος "SARS-COV-2" που είχε επινοηθεί από τους Zhu et al. και ισχυριζόταν ότι τα αξιώματα του Koch είχαν εκπληρωθεί. Δείτε αυτό.

d19ffd49f1803afb27fc2c0af7187b5c.png

 

 

Δεν υπάρχουν αρχεία που να περιγράφουν την απομόνωση του SARS-COV-2 από δείγμα που δεν είχε ήδη νοθευτεί με άλλο γενετικό υλικό, παραδέχεται το Υπουργείο Πρωθυπουργού και Υπουργικού Συμβουλίου της Νέας Ζηλανδίας: βλ. αυτό.

 

22 Μαρτίου 2021, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, η πρωθυπουργός Jacinda Ardern και το υπουργικό συμβούλιο της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαιώνουν ότι εξακολουθούν να μην έχουν κανένα αρχείο που να περιγράφει τον καθαρισμό "του ιού" και συνεπώς μηδενική απόδειξη της ύπαρξής του, και επιλέγουν να επικαλεστούν αντ' αυτού δόλιες μελέτες (τη διαβόητη μελέτη των Harcourt et al. που αναφέρθηκε παραπάνω και την αυστραλιανή εργασία που αναφέρεται στην κορυφή αυτής της σελίδας). Πλήρης απάντηση σε μορφή pdf εδώ.

8e660b066a4ac4d660144406c91bf021.png

 

19 Απριλίου 2021, απαντώντας σε αίτημα που τους είχε διαβιβαστεί από το γραφείο της πρωθυπουργού Jacinda Ardern, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαιώνει ότι κανένα αρχείο που να περιγράφει τον καθαρισμό του "SARS-COV-2" δεν βρίσκεται στην κατοχή του Υπουργείου ή οποιασδήποτε "υπηρεσίας που υπόκειται στο νόμο". Πλήρης απάντηση σε μορφή pdf εδώ.

 

23 Απριλίου 2021 Το Γραφείο της Πρωθυπουργού Jacinda Ardern, Νέα Ζηλανδία, επιβεβαιώνει και πάλι ότι δεν διαθέτουν κανένα αρχείο που να περιγράφει τον καθαρισμό του "SARS-COV-2" από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ. Πλήρης απάντηση σε μορφή pdf εδώ.

 

Το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ήταν απογοητευτικά μη συνεργάσιμο, το μόνο ίδρυμα από τις 8 Οκτωβρίου που δεν παραδέχεται απλά ότι δεν έχει τέτοια αρχεία, επιλέγοντας αντ' αυτού μια πρόχειρη "απόρριψη" του αιτήματος του συναδέλφου μου. Ας το παραδεχτούμε, αν το Πανεπιστήμιο είχε πράγματι τέτοια αρχεία (τα οποία κανείς άλλος στον πλανήτη δεν φαίνεται να έχει) και είναι δημόσια διαθέσιμα, το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ θα παρείχε περήφανα συνδέσμους/παραπομπές. Αλλά δεν το έκαναν. Δείτε αυτό.

 

Το Πανεπιστήμιο Otago της Νέας Ζηλανδίας, όπου ο καθηγητής Miguel Quiñones-Mateu, Ph.D. ισχυρίστηκε πριν από μήνες ότι "απομόνωσε τον ιό", απάντησε ότι και εκείνο δεν έχει "κανένα αρχείο" που να περιγράφει την απομόνωση του SARS-COV-2 από δείγμα που δεν είχε ήδη νοθευτεί με άλλο γενετικό υλικό: Δείτε αυτό.

 

30 Μαρτίου 2021 Το Πανεπιστήμιο Otago της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να μην έχει κανένα αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού του "SARS-COV-2", από κανέναν και πουθενά. Πλήρης απάντηση pdf εδώ.

4c8ac930d0cd0e337250d6e40db8693d.png

 

[BONUSES: Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ιού που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Εμβολιασμών της Νέας Ζηλανδίας: Δείτε αυτό.]

 

Το Ινστιτούτο Ερευνών της Νέας Ζηλανδίας, το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Έρευνας, επίσης παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ιού που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Εμβολιασμών της Νέας Ζηλανδίας και εξισώνει την "απομόνωση" με την καλλιέργεια: δείτε αυτό.

cecf033ca937ee33d2d1d358ef9e551c.png

 

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας προφανώς δεν έχει κανένα αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση του υποτιθέμενου "SARS-COV" του 2003 ή οποιουδήποτε "κοροναϊού του κοινού κρυολογήματος" από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ, αλλά δεν ήταν πρόθυμο να το παραδεχτεί. Αντ' αυτού υπονόησαν ψευδώς ότι ο Michael S. είχε ζητήσει πράγματα που δεν είχε ζητήσει. Δείτε αυτό.

20fa6aee7490a132cd875f00c0072b4a.png

 

Το βασιλικό ινστιτούτο της Νέας Ζηλανδίας, το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Έρευνας, για άλλη μια φορά εξισώνει την "απομόνωση" με την καλλιέργεια και αυτή τη φορά παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο σχετικά με την απομόνωση του "SARS-COV-1" ή οποιουδήποτε "ιού" στο πρόγραμμα ανοσοποίησης της Νέας Ζηλανδίας και απλώς "αγνόησε" ένα ερώτημα σχετικά με την απομόνωση οποιουδήποτε "κορονοϊού του κοινού κρυολογήματος". Νομίζω όμως ότι ξέρουμε την απάντηση, έτσι δεν είναι; Δείτε αυτό.

 

9 Μαρτίου 2021: Το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Έρευνας της Νέας Ζηλανδίας παραδέχεται ότι δεν έχει ακόμη κανένα αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού του "SARS-COV-2" (που να έχει πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε στον πλανήτη, οπουδήποτε, ποτέ): Δείτε αυτό.

 

Μία από τις αναπληρώτριες υπουργούς Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, η Jenny Salesa, δεν έχει "κανένα αρχείο": Δείτε αυτό.

ee03d518befdf38e4076f86652ba4f10.png

 

Ένας άλλος από τους Αναπληρωτές Υπουργούς Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, η Julie Anne Genter, δεν έχει "κανένα αρχείο": δείτε αυτό.

Και ένας άλλος από τους Αναπληρωτές Υπουργούς Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, ο Peeni Henare, δεν έχει "κανένα αρχείο": δείτε αυτό.

 

Το ίδιο, "κανένα αρχείο" λέει το Bay of Plenty District Health Board, Tauranga Hospital, Νέα Ζηλανδία: δείτε αυτό.

 

16 Ιουνίου 2021: Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας - έδρα της χρηματοδοτούμενης από τον Bill Gates ερευνήτριας Christine Carson, η οποία έχει περάσει αμέτρητες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο χρόνο επιμένοντας ότι: "ναι, ο ιός COVID-19 έχει απομονωθεί" - παρείχε/παραθέτει μηδενικά αρχεία απομόνωσης/καθαρισμού του "SARS-COV-2" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ: δείτε αυτό.

97111efe00920cb8cad170bc43e41d65.png

 

 

Σε αυτόν τον επόμενο σύνδεσμο θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα απάντηση FOI "κανένα αρχείο" από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας: δείτε αυτό.

ac47571317ec14faa708b91d11122b5b.png

 

Ίδια παραδοχή από το Ινστιτούτο Peter Doherty της Αυστραλίας για τις λοιμώξεις και την ανοσία (το οποίο είχε ισχυριστεί δημοσίως ότι "απομόνωσε τον ιό").

 

Ίδια παραδοχή από τον Κοινοπολιτειακό Οργανισμό Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Αυστραλίας - CSIRO ("ο εθνικός οργανισμός επιστημονικής έρευνας της Αυστραλίας"), ο οποίος συμμετέχει στις δοκιμές εμβολίου "COVID-19" με τη χρήση του λεγόμενου "απομονωμένου SARS-COV-2" από το Ινστιτούτο Doherty: βλ. αυτό.

47c5d3d591701737a54fb536c2dd7ba4.png

 

22 Μαρτίου 2021, ο Οργανισμός Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας εξακολουθεί να μην έχει κανένα αρχείο για "SARS-COV-2" που να έχει καθαριστεί από ασθενή, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε: δείτε αυτό.

 

Η επόμενη επιστολή FOI που φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης είναι απάντηση σε αίτημα που υποβλήθηκε κατόπιν συμβουλής του Υπουργείου Υγείας της Αυστραλίας και έφτασε σε εμάς μέσω του John Blaid. Με αποδέκτη τη Mary-Jane Liddicoat, η επίσημη αλλά χωρίς ημερομηνία επιστολή συντάχθηκε κάποια στιγμή μετά τις 9 Μαρτίου 2021 από τον Dr. Nick Coatsworth, εκτελεστικό διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών, Canberra Health Services (CHS), ACT Government (κυβέρνηση του Australian Capital Territory).

 

[Όταν εξετάζετε την απάντηση του Coatsworth, λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα στοιχεία που μας έδωσε ο Darren Christison, δημοσιογράφος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας: "Πρόκειται για τον ίδιο Δρ Nick Coatsworth, ο οποίος είναι το "αγόρι της αφίσας" για την προσπάθεια της αυστραλιανής κυβέρνησης να εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους μέχρι να ουρήσουν το δηλητήριο, και έχει γίνει μόνιμη παρουσία στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες (βλ. αυτό). Είναι επίσης ο ίδιος Dr Nick Coatsworth που πρόσφατα, σύμφωνα με την Sydney Morning Herald, "επέπληξε ένα "σκληροπυρηνικό κοπάδι ακτιβιστών γιατρών" που διαδίδει παραπληροφόρηση και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στα εμβόλια" (βλ. αυτό)].

 

Ο Coatsworth παραδέχθηκε ότι οι Υπηρεσίες Υγείας της Καμπέρα δεν διαθέτουν κανένα αρχείο σχετικό με το θέμα της απομόνωσης (ή αλλιώς καθαρισμού) του υποτιθέμενου "SARS-COV-2". Ολόκληρη η επιστολή του βρίσκεται εδώ.

a1edd21f5b7e3f707008adfba4f651f3.png

19 Μαρτίου 2021: Το Australian Capital Territory / Canberra Health Services απέτυχε για άλλη μια φορά να παράσχει / παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς στον πλανήτη (αποδεικνύοντας έτσι ότι εξακολουθούν να έχουν μηδενικές αποδείξεις ότι "ο ιός" πράγματι υπάρχει). Πλήρεις ανακοινώσεις: βλ.αυτό.

 

[BONUS: Ο Οργανισμός Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Αυστραλίας (CSIRO) ("ο εθνικός οργανισμός επιστημονικής έρευνας της Αυστραλίας") παραδέχεται επίσης ότι δεν έχει κανένα αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ιού στο εθνικό πρόγραμμα "ανοσοποίησης" της Αυστραλίας, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ: δείτε αυτό].

76d66472acc6c0f6b20b1cacc5a00134.png

16 Μαρτίου 2021: Υπουργός & Υπουργείο Υγείας της Δυτικής Αυστραλίας επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς στον πλανήτη (και επομένως μηδενική απόδειξη ότι "ο ιός" υπάρχει), και ότι η PathWest Laboratory Medicine κάνει μόνο την κομπογιαννίτικη εκδοχή της "απομόνωσης του ιού". Πλήρεις ανακοινώσεις: βλ. αυτό.

 

28 Απριλίου 2021: Ο υπουργός Υγείας και Ευημερίας της Νότιας Αυστραλίας επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς στον πλανήτη (και συνεπώς μηδενική απόδειξη ότι "ο ιός" όντως υπάρχει). Πλήρεις ανακοινώσεις: βλ.αυτό.

 

25 Μαΐου 2021: Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Αυστραλία, επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν κανένα αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς στον πλανήτη (και συνεπώς μηδενική απόδειξη ότι "ο ιός" υπάρχει πραγματικά). Πλήρεις ανακοινώσεις: βλ.αυτό.

 

Κανένα αρχείο απομόνωσης του "SARS-COV-2", παραδέχεται το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου (σημείωση: δεν υπάρχουν ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, αλλά 4 τέτοιες απαντήσεις από το DHSC - η πιο πρόσφατη με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου 2020): Δείτε αυτό.

7ca38721a2df9cfb9a930cc516df335d.png

[Σημείωση: Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου μας έχει αφήσει να περιμένουμε ήδη 2 μήνες σε ένα αίτημα FOI για ανάλυση (το πολύ) 3 ημερών σχετικά με την υποτιθέμενη "νέα παραλλαγή" τους που ανακοινώθηκε από τον Matt Hancock στις 14 Δεκεμβρίου 2020: Δείτε αυτό].

 

Το Κυβερνητικό Γραφείο Επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει κανένα αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού του "SARS-COV-2": δείτε αυτό.

e81c446992116f96997908fe24c068d6.png

Τα ίδια, από το Γραφείο Υπουργικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου και το Γραφείο του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, σε απάντηση σε ερώτημα του Marc Horn. Βλέπε εδώ και εδώ.

 

Εδώ είναι μια πρόχειρη απάντηση σε αίτημα FOI από τον Οργανισμό Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (που αποκτήθηκε από τον κ. Αθανάσιο Κάνδια). Ο οργανισμός δεν παρείχε/παραθέτει κανένα αρχείο σχετικά με την απομόνωση "SARS-COV-2". Η απάντησή τους περιλαμβάνει έναν (προφανώς απατηλό) ισχυρισμό ότι τέτοια αρχεία είναι διαθέσιμα στο δημόσιο τομέα, αλλά δεν παρείχαν κανένα σύνδεσμο/παραπομπή, παρά το γεγονός ότι τους ζητήθηκε η τοποθεσία οποιωνδήποτε τέτοιων αρχείων. Αποσπάσματα παρουσιάζονται παρακάτω. Πλήρης απάντηση εδώ. Το Pdf εδώ.

 

4 Μαΐου 2021: Το Πανεπιστήμιο του Warwick (Ηνωμένο Βασίλειο) παραδέχεται ότι δεν διαθέτει κανένα αρχείο που να περιγράφει τον καθαρισμό του "SARS-COV-2" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ: δείτε αυτό.

 

Όσον αφορά το "BNT162b2", το συστατικό mRNA στο "εμβόλιο Covid-19" της Pfizer-BioNTech, το οποίο υποτίθεται ότι μεταγράφεται από το υποτιθέμενο αντίστοιχο γενετικό πρότυπο που υποτίθεται ότι κωδικοποιεί την υποτιθέμενη πρωτεΐνη ιϊκής αιχμής (S) του υποτιθέμενου "ιού SARS-COV-2", ο Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχθηκε στην ερευνητική δημοσιογράφο Frances Leader ότι: το γενετικό πρότυπο στο οποίο βασίζεται ("BNT162b2") "δεν προέρχεται απευθείας από έναν απομονωμένο ιό από ένα μολυσμένο άτομο", αλλά "δημιουργήθηκε μέσω ενός συνδυασμού γονιδιακής σύνθεσης και τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA". Η ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι διαθέσιμη εδώ και σε μορφή pdf εδώ.

a26b298d38a64e1c05d812ea9546ae56.png

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες Ηλεκτρονικού Μικροσκοπίου (ΕΜ) του καθαρισμένου "SARS-COV-2", δεν υπάρχει δημοσίευση με ομότιμους κριτές με το γονιδίωμα του καθαρισμένου "SARS-COV-2", δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι "ο ιός" προκαλεί "COVID-19", κ.λπ." - λέει το υπουργικό συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου σε απάντηση των ερωτημάτων που φαίνονται παρακάτω από τον Bartholomeus Lakeman- ολόκληρη η επιστολή εδώ και διατηρείται εδώ.

9aa72ec259f2f866b4af4d7d6e4a4a02.png

 

 

Δεν υπάρχουν αρχεία σχετικά με την απομόνωση του "SARS-COV-2" από ένα αμιγές δείγμα, λέει η Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, σε απάντηση σε ερώτημα του Marc Horn: δείτε εδώ.

 

Το ίδιο, από τη Βουλή των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου, σε απάντηση σε ερώτημα του Marc Horn: δείτε αυτό.

 

(Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια σειρά από αιτήματα FOI "COVID-19" που υπέβαλε ο Marc Horn σε διάφορες υπηρεσίες).

 

Τα ίδια, από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας σε απάντηση του Αθανάσιου Κάνδια: δείτε αυτό.

33e168a33cdf94af3d372a8c00bc9334.png

Το ίδιο, για 2η φορά από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας σε απάντηση του συναδέλφου μου στη ΝΖ: δείτε αυτό.

 

Η Δημόσια Υγεία της Ουαλίας παρείχε στην Dr. Janet Menage μια πρόχειρη δικαιολογία για τη μη σωστή υποστήριξη του αιτήματός της (η Dr. Menage υπέβαλε καταγγελία στην ομάδα "Εταιρικών Παραπόνων" της PHW)- δείτε την απάντηση της PHW εδώ.

e7e4faa51601ebab99cf46334a8d3fa1.png

Εδώ μια 2η και πιο πρόσφατη ύποπτη απάντηση από τη Δημόσια Υγεία της Ουαλίας, η οποία δεν παρέχει κανένα αρχείο, ή αναφορά οποιουδήποτε αρχείου, απομόνωσης/καθαρισμού "SARS-COV-2" που έγινε από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ. Δείτε αυτό.

 

Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας απάντησης Ελευθερίας της Πληροφορίας από το University College Dublin, που εξηγεί ότι το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Ιών της Ιρλανδίας δεν έχει κανένα αρχείο που να περιγράφει "πώς καθαρίστηκε ο Νέος Κορονoϊός". Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες.

e6b2816bca7916dc9c8f3a38a373c6ed.png

 

Το Statens Serum Institut της Δανίας δήλωσε στον Alex Holmsted ότι (μετάφραση): "Το Statens Serum Institut μπορεί να δηλώσει ότι έχουμε πλέον πραγματοποιήσει μια ενδελεχή έρευνα για έγγραφα που έχουν πείσει το Statens Serum Institut για την πραγματική ύπαρξη του SARS-CoV-2, της υποτιθέμενης αιτίας του COVID19 και επιπλέον, έχουμε προσπαθήσει με κάποιο άλλο τρόπο να εντοπίσουμε σχετικά έγγραφα. Το Statens Serum Institut μπορεί να σημειώσει ότι δεν έχουμε στην κατοχή του τα ζητούμενα έγγραφα...". Δείτε αυτό.

 

Απρίλιος 2020: Η Public Health England παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε ψεύτικο υλικό ιού για την αξιολόγηση των δοκιμών "COVID-19", το «χρυσό πρότυπο» δεν είναι ο απομονωμένος ιός και άλλα. Δείτε αυτό.

0fba2e4a10bf86c14fce3c81ba710cf3.png

 

 

Δεν υπάρχουν αρχεία σχετικά με την απομόνωση του "SARS-COV-2" από ένα αμιγές δείγμα, δήλωσε η Public Health England στον Andrew Johnson, καθηγητή τεχνολογίας σε βρετανικό πανεπιστήμιο: δείτε αυτό. Αυτό είναι το κείμενο του Andrew σχετικά με το αίτημά του FOI: δείτε αυτό.

 

Πριν από μήνες, η Επιστημονική Επιτροπή StandUpX δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2020 προς τον Βρετανό Πρωθυπουργό, Boris Johnson. Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο από την επιστολή τους, απαιτώντας επιστημονικές αποδείξεις για τον υποτιθέμενο "ιό COVID-19". (Ολόκληρη η επιστολή τους μπορεί να προβληθεί ή/και να μεταφορτωθεί εδώ).

3abe3523a149bfdd14e060b83f9935e0.png

 

Το μέλος της Επιτροπής StandUpX Piers Corbyn διατύπωσε επίσης το αίτημα προφορικά έξω από την έδρα της βρετανικής κυβέρνησης- βίντεο με το αίτημα είναι διαθέσιμο σε αυτό το url (όχι το ενσωματωμένο βίντεο παρακάτω - αυτό είναι ένα διαφορετικό βίντεο με τον Piers Corbyn - το WordPress δεν ενσωματώνει το βίντεο με το αίτημα για κάποιο λόγο, οπότε κάντε κλικ σε αυτό το url για να δείτε το αίτημα, όχι στην εικόνα παρακάτω):

 

Εδώ είναι ένα βίντεο με τον Piers Corbyn να ζητάει από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου τη μη-απομόνωση του θεωρητικού "ιού SARS-COV-2". ΣΦΑΛΜΑ: Στην περιγραφή κάτω από το βίντεο (στη σελίδα bitchute) οι συγγραφείς της δημοσίευσης σχετικά με το τεστ Drosten PCR αναφέρονται ως "Drosten et al" ενώ θα έπρεπε να αναφέρεται "Croman et al".

 

Το StandUpX έχει μια αίτηση με τίτλο: "Εάν δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός υπάρχει, να τερματιστούν όλες οι δράσεις Lockdowns/Μάσκες/Συστήματα εντοπισμού και παρακολούθησης/Εμβολιασμού". Αν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ απομόνωσης και δόλιας μαϊμού επιχείρησης, παρακαλώ σκεφτείτε να το υπογράψετε, εδώ: δείτε αυτό.

 

Τον Απρίλιο το μέλος της επιτροπής StandUpX Dr. Kevin Corbett MSc PhD (@KPCResearch στο Twitter) δημοσίευσε μια εργασία που περιγράφει ζητήματα γύρω από τη μη-απομόνωση του θεωρητικού ιού SARS-COV-2. Παρακάτω παρατίθεται ένα στιγμιότυπο από την εργασία του με τίτλο "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ 'ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ', 'SARS-CoV-2', ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ;", στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση εδώ.

240a00bcf43ef045335ad5bffef257be.png

Μαντεύω ότι ο "ΠΟΥ" συμβούλευσε την Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (και τον υπόλοιπο κόσμο) να μην απομονώνουν "τον ιό" ως διαγνωστική διαδικασία ρουτίνας, και ο "ΠΟΥ" ενθαρρύνει τη συγχώνευση της απομόνωσης με την καλλιέργεια; Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης από τη σελίδα 4 του εγγράφου προσωρινής καθοδήγησης με ημερομηνία 2 Μαρτίου 2020 "Laboratory testing for coronavirus disease 2019 (COVID-19) in suspected human cases" που παραχωρήθηκε ευγενικά από τον Dr. Corbett της StandUpX και τη σελίδα 8 του εγγράφου Diagnostic testing for SARS-CoV-2 Interim guidance 11 September 2020.

4f32a6301213b6cd12c3be87408c24c3.png

 

 

aa6e9fbba7de99691bb8fb3ea494cc30.png

Ενημέρωση, 1 Οκτωβρίου 2020: Ο συνάδελφός μου στη Νέα Ζηλανδία έλαβε πρόσφατα μια απάντηση "κανένα αρχείο" από το Public Health England - πανομοιότυπη με την παραπάνω απάντηση "κανένα αρχείο - no records" που δόθηκε ήδη στον Andrew Johnson. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη 2η απάντηση από το PHE εδώ.

 

Ενημέρωση 1 Νοεμβρίου 2020: Ο Marc Horn ζήτησε επίσης από το Public Health England αρχεία που να περιγράφουν την "απομόνωση SARS-COV-2" από δείγμα που δεν έχει παραποιηθεί με πρόσθετο γενετικό υλικό. Απάντηση: δεν υπάρχουν αρχεία. Δείτε αυτό.

Άλλη μια απάντηση FOI από το Public Health England με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2020, " κανένα αρχείο - no records", σε απάντηση σε αίτημα του Αθανάσιου Κάνδια για αρχεία (σχετικά με την απομόνωση του SARS-COV-2) που κατέχει το National Biological Standards Board (Εθνικό Συμβούλιο Βιολογικών Προτύπων). Δείτε αυτό.

 

Δεν υπάρχουν αρχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ο υποτιθέμενος "ιός SARS-COV-2" προκαλεί συμπτώματα "COVID-19" αναφέρει το Public Health England, σε απάντηση σε ερώτημα του Marc Horn. Σημειώστε ότι το PHE επικαλείται 3 δημόσια διαθέσιμες μελέτες, καμμία από τις οποίες δεν περιλαμβάνει απομόνωση του "SARS-COV-2" από δείγμα που δεν έχει αλλοιωθεί με πρόσθετο γενετικό υλικό. Δείτε αυτό.

 

27 Ιουλίου 2021: Στην Αγγλία, το Pennine Acute National Health Service Trust και το Salford Royal National Health Service Foundation Trust αποκάλυψαν σε απαντήσεις FOI:

  • ότι έχουν συνολικά μηδενικά αρχεία σχετικά με τον "SARSCov2" που ικανοποιούν τα αξιώματα του Koch (και ναι, γνωρίζουμε ότι μια αυστηρή εφαρμογή των αξιωμάτων του Koch δεν θα ήταν δυνατή, ακόμη και αν ο φανταστικός "ιός" υπήρχε πραγματικά- σημειώστε ότι τα ιδρύματα αυτά παρείχαν πολλά μη ζητηθέντα δεδομένα, αλλά κανένα απολύτως αρχείο σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό του "ιού"),
  •   Οι δοκιμές PCR έχουν διεξαχθεί με έως και 42 κύκλους,
  •   <10 παιδιά πέθαναν εντός 28 ημερών από θετικό τεστ covid,
  •   "η αιτία θανάτου δεν καταγράφεται στα κλινικά μας συστήματα".

Η πλήρης απάντηση εδώ.

a5eca47e7fd970677665aff7d602385d.png

Δεν υπάρχουν αρχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ο υποτιθέμενος "ιός SARS-COV-2" προκαλεί συμπτώματα "COVID-19", λέει η Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, σε απάντηση σε ερώτημα του Marc Horn: δείτε εδώ.

 

Δεν υπάρχουν αρχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ο υποτιθέμενος "ιός SARS-COV-2" προκαλεί συμπτώματα "COVID-19" , λέει η Βουλή των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου, σε απάντηση σε ερώτημα του Marc Horn: δείτε αυτό.

 

Η Αρχή Υγείας και Ασφάλειας της Βρετανίας επιβεβαίωσε για τον Αθανάσιο Κάνδια στις 3 Νοεμβρίου 2020 ότι δεν κατέχει καμία πληροφορία σχετικά με την απομόνωση του "SARS-COV-2". Βλέπε αυτό. (Διατηρείται εδώ).

 

Το Imperial College του Λονδίνου κατόρθωσε να παράσχει/παραθέσει μηδενικά αρχεία στην εξόχως μη-πληροφοριακή απάντηση του στο αίτημα βάσει της Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOI) με ημερομηνία 12 Μαρτίου 2021 σχετικά με: την απομόνωση/καθαρισμό του φανταστικού "SARS-COV-2" (από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ): Δείτε αυτό.

 

Η Kepa Ormazabal υπέβαλε αίτημα Ελευθερίας της Πληροφορίας στο Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας για βιβλιογραφικά αρχεία μελετών που περιγράφουν την απομόνωση του "SARS-COV-2" ("ο όρος "απομόνωση" χρησιμοποιείται με την έννοια που δίνει το λεξικό της Real Academia Espanola")- η απάντηση του Υπουργείου δεν έδωσε κανένα αρχείο: βλ. αυτό.

 

Η διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων, Andrea Ammon, παραδέχθηκε ότι δεν διαθέτει καμία τεκμηρίωση, ούτε καν για τη μεθοδολογία του ECDC που να αποδεικνύει την ύπαρξη ενός ιού, πόσο μάλλον την απόδειξη του SARS-COV-2: βλ. αυτό.

26a50fbb510952682c1ec7622eb8ee86.png

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Λουμπλιάνας της Σλοβενίας, η Ιατρική Σχολή του έχει εμπλακεί στην: "...εφαρμογή των πιο πρόσφατων μοριακών διαγνωστικών διαδικασιών- μια προσπάθεια απομόνωσης του ιού σε κυτταροκαλλιέργειες [οξύμωρο], η οποία αποτελεί προϋπόθεση για τη δοκιμή αντι-ιικών παραγόντων και εμβολίων...". Η Σχολή παραδέχτηκε επίσημα στις 30 Νοεμβρίου 2020 ότι δεν διαθέτει κανένα αρχείο (ακόμη και αν έχει ληφθεί από άλλους) απομόνωσης του "SARS-COV-2" ή απόδειξης αιτιώδους σχέσης με το "COVID-19"- επίσης ότι 40 κύκλοι PCR έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλη τη Σλοβενία από την έναρξη των δοκιμών. Η πρωτότυπη απάντηση της Σχολής και η αγγλική μετάφραση είναι διαθέσιμες εδώ.

c9ae41b7e3c4c20231ec149211040b71.png

Πιο πρόσφατα, το Υπουργείο Υγείας της Σλοβενίας δήλωσε ότι δεν είχε κανένα αρχείο σχετικά με τον καθαρισμό του "SARS-COV-2", τις δοκιμές PCR κ.λπ. και μετέφερε ένα αίτημα FOI στο Ινστιτούτο Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας (IMI) του Πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνα. Το ΙΜΙ παραδέχθηκε τελικά τον Φεβρουάριο του 2021 ότι δεν διαθέτει αρχεία σχετικά με τον καθαρισμό του "ιού" και ότι οι δοκιμές PCR έχουν διεξαχθεί με τη χρήση έως και 40 κύκλων. Οι επιστολές είναι εδώ.

 

Και ακόμα πιο πρόσφατα, το Εθνικό Εργαστήριο Υγείας, Περιβάλλοντος & Τροφίμων της Σλοβενίας (Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, NLZOH - "το κεντρικό και μεγαλύτερο εργαστήριο δημόσιας υγείας της Σλοβενίας που ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, τις διαγνωστικές και μικροβιολογικές δραστηριότητες δημόσιας υγείας, τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις διαφόρων τύπων δειγμάτων, καθώς επίσης και με ερευνητικές δραστηριότητες") απέτυχε να παράσχει ή να παραθέσει οποιοδήποτε αρχείο καθαρισμού του "SARS-COV-2" ή απόδειξη της ύπαρξής του, παρά την παρέμβαση του Επιτρόπου Πληροφοριών. Η NLZOH επικαλέστηκε επίσης ένα "επιχειρηματικό απόρρητο" στις απαντήσεις σχετικά με ερωτήματα που αφορούσαν τη δοκιμή PCR. Βλέπε αυτό.

 

9 Ιουλίου 2021: Το κύριο ιατρικό κέντρο της Σλοβενίας - Univerzitetni klinični center Ljubljana, UKCLJ (Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Λιουμπλιάνας) - παρέχει/παραθέτει μηδενικά αρχεία απομόνωσης/καθαρισμού του "SARS-COV-2", αλλά παρ' όλα αυτά ισχυρίζεται ότι πληρούνται τα αξιώματα του Koch και παραθέτει τυπικά έγγραφα "μαϊμού δουλειές-monkey business": βλ. αυτό.

7f3b8cbdafd07832b619c3d3e00579fb.png

18 Ιουνίου 2021: Το Υπουργείο Υγείας της Αργεντινής υποδεικνύει έντονα σε μια απάντηση FOI στην Ana Maria Daverede (σχετικά με τις ανούσιες δοκιμές PCR "COVID-19") ότι και το ίδιο δεν έχει κανένα αρχείο για τον καθαρισμό "του ιού". Στο σημείο 4 αναφέρουν ότι "μη έχοντας διαθέσιμα απομονωμένα ιικά δείγματα ..." (Επίσης στο σημείο 9: "δεν χρησιμεύει για τη διάκριση της μεταφοράς, της μόλυνσης, της ασθένειας, της μεταδοτικότητας, της μεταδοτικότητας ...") Βλέπε αυτό.

 

ΒΙΝΤΕΟ: Παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ο κοροναϊός: Develan la gran farsa. Δείτε αυτό.

 

Αίθουσα ντροπής- Hall of Shame

Στις 15 Φεβρουαρίου 2021 η Kepa Ormazabal υπέβαλε αίτημα FOI σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό του "ιού" φαντάσματος στο Γραφείο του Προέδρου της Χώρας των Βάσκων (Ισπανία) και στο Υπουργείο Υγείας και σε όλα τα εξαρτώμενα ιδρύματα. Μήνες αργότερα, η Kepa έγραψε:

"Σύμφωνα με το νόμο, έχουν 30 ημέρες για να απαντήσουν- 60 εάν η ερώτηση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Σήμερα είναι 2 Μαΐου και δεν έχω ακούσει τίποτα από αυτούς".

975a2ed097d01d5c1ee8b66094afeb39.png

Στις 30 Μαρτίου 2021 η Kepa Ormazabal υπέβαλε ένα άλλο αίτημα FOI σχετικά με την απομόνωση/καθαρισμό του "ιού" φαντάσματος στη ναυαρχίδα της ισπανικής έρευνας, Consejo Superior de Investigaciones Científicas /Ανώτατο Συμβούλιο Επιστημονικής Έρευνας (η παρακάτω εικόνα δείχνει την παραλαβή του αιτήματος από το θεσμικό όργανο). Μήνες αργότερα η Kepa γράφει: "Και πάλι, δεν απάντησαν και, ως εκ τούτου, η σιωπή τους αρνείται την πρόσβαση στις πληροφορίες που μπορεί να κατέχουν σε σχέση με το ερώτημά μου".

 

"Το CSIC και η κυβέρνηση των Βάσκων είναι δημόσιοι οργανισμοί και, ως εκ τούτου, πρέπει να συμμορφώνονται με τον νόμο Ley de transparencia, buen gobierno y acceso a la información pública/Νόμος της διαφάνειας, της χρηστής διακυβέρνησης και της πρόσβασης στις δημόσιες πληροφορίες. Το άρθρο 20.4 του εν λόγω νόμου ορίζει ότι, εάν μετά από 30 ημέρες δεν έχει υπάρξει απάντηση από τη δημόσια διοίκηση, η σιωπή αυτή πρέπει να εκλαμβάνεται ως απόρριψη του αιτήματος πρόσβασης στις ζητούμενες δημόσιες πληροφορίες".

307c35f63798cf78dfc2cb07f4060ecd.png

Ακολουθεί μια εξοργιστική ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ εμού και του Imperial College του Λονδίνου, έδρα του ατιμασμένου μοντελοποιητή του "COVID-19" καθηγητή Neil Ferguson και της αναπληρώτριας διευθύντριας της Εθνικής Υπηρεσίας Λοιμώξεων και διευθύντριας των Υπηρεσιών Μικροβιολογίας Αναφοράς της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, της Βρετανίδας ιολόγου, καθηγήτριας Maria Zambon FMedSci FRCPath. Το Κολλέγιο δεν έχει σαφώς κανένα αρχείο που να περιγράφει την απομόνωση/καθαρισμό του "SARS-COV-2", αλλά δεν επιθυμεί να το παραδεχθεί: βλ.αυτό

90bb2ebfd5c86515dfbb4b5e1aeed523.png

 

Εφεδρικά αποθετήρια FOI και ένα μικροσκοπικό Url

Αυτή η συλλογή απαντήσεων FOI υποστηρίζεται ευγενικά από έναν φίλο, εδώ. Και έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα pdf της συλλογής εδώ:

·      Μέρος 1

·      Μέρος 2

·      Μέρος 3

·      Μέρος 4

Και κάποιος ευγενικά έφτιαξε αυτό το εύκολο στην απομνημόνευση μικρό URL για τη συλλογή FOI - ανακατευθύνει στη σελίδα στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή εδώ.

 

Έτσι, "Τι στην ευχή συμβαίνει; "

Σε αυτό το σημείο μπορεί να ξύνετε το κεφάλι σας και να αναρωτιέστε τι στο καλό συμβαίνει. Αν ναι, η συλλογή παρουσιάσεων, άρθρων και γεγονότων (όχι θεωριών) στη σελίδα που συνδέεται παρακάτω θα σας αποκαλύψει την απάτη και το τέχνασμα που κρύβεται πίσω από την ψεύτικη πανδημία που είναι γνωστή ως "COVID-19".

Θα θέλατε να βοηθήσετε;

Εάν θέλετε να υποβάλετε το δικό σας αίτημα FOI σε άλλο θεσμικό όργανο ή να λάβετε μια ενημερωμένη απάντηση από ένα θεσμικό όργανο στο οποίο έχει ήδη υποβληθεί αίτημα FOI, παραθέτουμε ένα προτεινόμενο υπόδειγμα που μπορεί να σας βοηθήσει:

Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μου τυχόν απαντήσεις που θα λάβετε)!

 

Και τέλος...

Στις 26 Νοεμβρίου 2020, σε μια διαμαρτυρία στο Τορόντο, μου δόθηκε μια αυθόρμητη ευκαιρία να παραδώσω ένα μήνυμα στην καναδική κυβέρνηση σχετικά με την παράδοση του "COVID-19", μέσω των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Απολαύστε το.

Στις 28 Νοεμβρίου 2020 έδωσα μια ομιλία στη διαμαρτυρία του The Line Canada κατά του εγκλεισμού- ξεκινάει στα 19 λεπτά σε αυτό το βίντεο:

Video thumb

fe8b902fd36a57ad37cd3736cb85932e.png

 

------------------

Δικτυογραφία:

The Identity of the Virus: Health/ Science Institutions Worldwide "Have No Record" of SARS-COV-2 Isolation/Purification. - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization

https://www.globalresearch.ca/foi-reveal-health-science-institutions-around-world-have-no-record-sars-cov-2-isolation-purification-anywhere-ever/5751969?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles 

3 σχόλια:

  1. Εάν σας ενδιαφέρει, υπάρχουν σειρά εγγράφων και βημάτων που έχουν γίνει και στην Ελλάδα. Και υπάρχει αναφορά στα όσα εδώ αναφέρατε. Το θέμα έχει φτάσει τώρα και στα ανώτατα Δικαστήρια της χώρας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότεραΘα μπορουμε να επικοινωνήσουμε. Επίσης, υπάρχει ειδική σελίδα στο FB με την ονομασία Fight for the Truth, όπου υπάρχουν όλα τα έγγραφα αναρτημένα. Ευχαριστώ. Β. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που μεταφράστε όλο το αρχείο. Ως ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται, έχει γίνει και στην Ελλάδα και αρκετή εργασία για το ίδιο θέμα από το τέλος του 2021. Αυτά τα έγγραφα και άλλα, είχαν συμπεριληφθεί στο φάκελο των αποδεικτικών. Η υπόθεση βρίσκεται στα Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας. Έχουν γίνει και διάφορες εκπομπές για το θέμα αυτό. Μάλιστα σε μια τελευταία, ενώθηκε η πλευρά της Ελλάδας (Show Us the ID of the Virus) και της Νότιας Αφρικής (Show us the Virus) σε μια εκπομπή στ' αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους, στην οποία ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα. Είναι όλα ανεβασμένα στην ομάδα "Fight For The Truth" στο ΦΒ. Εάν σας ενδιαφέρει, μπορούμε να επικοινωνήσουμε για περαιτέρω στοιχεία Β. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το μήνυμα είναι για εσάς που έχετε τη σελίδα. Δεν είναι για δημοσιοποίηση. Το τηλέφωνο μου ειναι: 6909110061. Εάν δεν απαντήσω, στείλτε μου μήνυμα να σας καλέσω. Έχω και what's app, viber, signal & telegram

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive