Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης εγκαινιάζουν άλλη μία τρομο-"παραλλαγή" του COVID για να καλύψουν το κύμα θανάτων μετά από τα εμβόλια

Σημαντικό να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε: Η συντριπτική πλειονότητα των νέων κρουσμάτων COVID εμφανίζεται σε πλήρως εμβολιασμένους, σε όλο τον κόσμο. Όπως παρατηρήσατε τις τελευταίες δύο ημέρες, οι παγκόσμιοι εταιρικοί μάγοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν ξεράσει άλλη μία τρομολαγνική "παραλλαγή"... ("scariant") που ονομάζεται "Nu" και τώρα υπερθεματίζουν γι' αυτό, ισχυριζόμενοι ότι έχει πάνω από "30 τρομακτικές μεταλλάξεις" και μπορεί να εξαπλωθεί ταχύτερα από οτιδήποτε άλλο στην ιστορία.

Το υποκείμενο μήνυμα, φυσικά, είναι ότι όλοι πρέπει να σταματήσουν να αντιστέκονται και να υπακούσουν αμέσως στις απαιτήσεις της (διεφθαρμένης) κυβέρνησης.

Αυτό που εξαπλώνεται ταχύτερα, φυσικά, είναι η υστερία των μέσων ενημέρωσης. Ένα επιβατικό αεροπλάνο που αναχώρησε από τη Νότια Αφρική και προσγειώθηκε στο Άμστερνταμ εμποδίστηκε να αποβιβαστεί, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο αεροπλάνο οι επιβάτες της Νότιας Αφρικής, και όλα αυτά λόγω της υστερίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης για το νέο τρομο-"παραλλαγή" του Covid.

Μέρος του μηνύματος που μεταδίδεται σε αυτόν τον πανικό των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι ότι όλα τα εμβόλια και τα ενισχυτικά που έχουν ήδη κάνει οι άνθρωποι είναι προφανώς άχρηστα έναντι αυτής της νέας παραλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση με τη συμμόρφωση όλων στα "διαβατήρια εμβολιασμού" εκμηδενίζεται και ξεκινά πάλι απο την αρχή.

Το Associated Press αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί έχουν ήδη χάσει το μυαλό τους για αυτή τη νέα τρομο-μεταλλαγμένη μορφή του Covid και ότι ο πρωθυπουργός Naftali Bennett είναι στα πρόθυρα να κηρύξει "κατάσταση έκτακτης ανάγκης". Σύμφωνα με το AP, η νέα παραλλαγή ανιχνεύεται σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα που ταξιδεύουν στο Ισραήλ. Ο Bennett ήδη υποδαυλίζει τη φωτιά, προειδοποιώντας ότι τα ταξίδια και τα σύνορα θα κλειδώσουν, ενώ ο ισραηλινός στρατός θα κυνηγάει άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα από τις χώρες αυτές και θα τα ρίχνει σε στρατόπεδα καραντίνας για το Covid:

"Η κυβέρνηση δήλωσε αργότερα ότι όλες οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής θα θεωρούνται "κόκκινες χώρες" από τις οποίες απαγορεύεται σε ξένους υπηκόους να ταξιδεύουν στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί απαγορεύεται να επισκέπτονται τις χώρες αυτές και όσοι επιστρέφουν από αυτές πρέπει να περάσουν μια περίοδο απομόνωσης.
Ο ισραηλινός στρατός θα εργαστεί για να εντοπίσει όλα τα άτομα που έχουν επισκεφθεί τις "κόκκινες" χώρες την τελευταία εβδομάδα και θα τους δώσει εντολή να μπουν σε απομόνωση, ενώ διεξάγονται έλεγχοι", ανέφερε.

Με τον αυστραλιανό στρατό να κυνηγά τώρα και να εμβολιάζει βίαια τους ιθαγενείς (Αβορίγινες), οι τρομοκρατικές κυβερνήσεις του κόσμου εντείνουν την τελική τους επίθεση κατά της ανθρωπότητας, και αυτή η συντονισμένη εκστρατεία υστερίας των μέσων ενημέρωσης "Nu variant" έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει τόσο πολύ φόβο στα μυαλά των πολιτών του κόσμου ώστε να συμφωνήσουν με την πλήρη τυραννία και τη γενοκτονία.

Όπως εξηγώ στο σημερινό σύντομο podcast της Ενημέρωσης για την Κατάσταση, όλα αυτά είναι μια εκστρατεία που προσπαθεί να επιτύχει την παγκόσμια συμμόρφωση με την κυβερνητική τυραννία. Όλα τα μέσα ενημέρωσης ενεργούν ως δημοσιογράφοι-τρομοκράτες, προωθώντας τη μαζική υστερία για να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε συμμόρφωση (και σε περισσότερα εμβόλια). Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες τρέχουν τα σάλια τους για τα πιθανά νέα κέρδη από ένα ολόκληρο νέο κύμα εμβολίων, τα οποία φυσικά θα προκαλέσουν περισσότερες μεταλλάξεις και θα οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερες παραλλαγές το 2022 και μετά.

Το όλο θέμα είναι μια στημένη εγκληματική απάτη που έχει τις ρίζες της στην απάτη και το κακό. Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ με τη συμμόρφωση προς αυτό. Οι λαοί του κόσμου πρέπει να ξεσηκωθούν ειρηνικά και να σταθούν δυνατά ενάντια στις εκστρατείες φόβου, τη βιοτρομοκρατία και την κυβερνητική γενοκτονία.

Ο λόγος για τον οποίο αυτό το "σκιάχτρο" μόλις κυκλοφόρησε σε μια συντονισμένη εκστρατεία φόβου από τα μέσα ενημέρωσης, φυσικά, είναι επειδή η ανθρωπότητα ξυπνάει και μαθαίνει να αντιστέκεται στην τυραννία των κοβίδων. Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές διπλασιάζουν τις επιθέσεις τους κατά της ανθρωπότητας, ξεπαγώνοντας περισσότερα βιολογικά όπλα από τη συλλογή του Fauci στο ψυγείο, ενώ παράλληλα σφυροκοπούν την ψυχή του πληθυσμού με ανελέητες εκστρατείες φόβου στα μέσα ενημέρωσης.

Τα καλά νέα σε όλα αυτά; Αν έχετε φυσική ανοσία κατά του Covid, έχετε φυσική ανοσία και σε όλες τις παραλλαγές.

Όμως, οι αδαείς μάζες που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα εμβόλια "κατά του Covid" έχουν καταστρέψει μεγάλο μέρος της ανοσοποιητικής τους λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον εξαιρετικά ευάλωτες σε οποιαδήποτε νέα πραγματική παραλλαγή που μπορεί να εμφανιστεί, εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει στη πραγματικότητα.

Παρατηρήστε, επίσης, πόσο βολικό είναι ο συγχρονισμός με όλα αυτά, όπου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν τώρα μια δικαιολογία για το γιατί τόσοι πολλοί εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν και έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Φταίει η παραλλαγή!

Πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό podcast εδώ:

------------------

Δικτυογραφία:

Fake Media Launches Another COVID 'Scariant' to Cover Up Wave of Vaccine Deaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive