Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Παγκόσμια πρωτοτυπία Εθνικής εμβέλειας! Πρωτοτύπησε ο εκπρόσωπος της Γερμανικής Διοίκησης στο προτεκτοράτο «Ελλάδα» σε δημόσια ομιλία του περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών. Δήλωσε πως είναι πρωθυπουργός του 40% των εμβολιασθέντων και όχι του συνόλου των Ελλήνων πολιτών....

Έκπληκτος ο λαός άκουσε δια στόματος εκπροσώπου του στην Βουλή περί απόδοσης Ελευθερίας -κατά τον παραλογισμό του- μόνο σε υποτακτικούς μπολιασμένους και βολεμένους ψηφοφόρους του, που την αξίζουν. Ως όψιμος δικτατορίσκος περιθωριοποίησε τους «ανυπότακτους» πολίτες, οι οποίοι υποχρεούνται στο εξής να μην τον θεωρούν και να μην τον αποκαλούν «πρωθυπουργό τους», αλλά μηδέν εις το πηλίκον.
Συνεπώς ο μη δεχόμενος να εμβολιαστεί πολίτης δεν έχει υποχρέωση να τον αποκαλεί με την θεσμική του ιδιότητα, όπως έκανε μέχρι τώρα για οποιονδήποτε Έλληνα Πρωθυπουργό, παρά τις ενστάσεις του για τις πολιτικές του απόψεις. Γιατί ο ανατριχιαστικός λόγος του κομπάρσου που υποδύεται τον πρωθυπουργό, με μόνο την εκφώνηση του φασιστικού και διαχωριστικού διαγγέλματός του, προτρέπει σε διαγραφή του.
Δηλαδή στους Ελεύθερους Έλληνες, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και το στηρίζουν έμπρακτα, με το να μην υποκύπτουν στις απειλές και τους αβάσιμους εκβιασμούς του, αφαιρεί την Ελευθερία, ως να είναι ιδιοκτησία του. Το φασιστικό μίασμα που για την Εξουσία πρόδωσε την πίστη στον Θεό, στην Πατρίδα και στον Λαό από τον οποίο απορρέει η Εξουσία του, θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, αυτό της προδοσίας.
Την ίδια τύχη θα έχουν και τα μπολιασμένα πειραματόζωα, που έβαλαν το «τσιπάκι» μέσα τους, αγνοώντας τις τραγικές συνέπειες. Πίστεψαν τον διεφθαρμένο κυβερνήτη τους - που ξεπέρασε και τον Αίσωπο στα ψέματα - που τα έδινε μικρά στην αρχή, μέχρι να τα συνηθίσει το πόπολο… βλέποντας δε πως τα δέχεται παθητικά, τους έριξε τον βαρύ εξοπλισμό του με τεστ και θανατερά σκευάσματα. Η άγνοια τους οδήγησε σε οδυνηρά λάθη, που στοιχίζουν ακριβά. Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό «δεν υπάρχει μόνο κάτι σάπιο στην Ελληνική Δανιμαρκία». Είναι όλη σάπια από την κεφαλή της, όρα ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

1 σχόλιο:

  1. Ειναι πασιφανές οτι οι νεο-έλληνες δεν μπορούν να ξεπεράσουν το κατοχικό σύνδρομο. Αλλοι μας καταστρέφουν, άλλους κατηγορούν. Ετσι μπράβο γκοϊμ. Ποτέ δεν πρέπει να κατηγορείς εκείνον που κρατά το λουρί σου, όταν αυτός ανήκει στον εκλεκτό λαό του γιαχβέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive