Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας παραδέχεται ότι το "εμβόλιο" Covid είναι γονιδιακή θεραπεία


"ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, τα εμβόλια mRNA είναι ένα παράδειγμα αυτού του είδους γονιδιακής θεραπείας. Πάντα μου αρέσει να λέω, ότι αν είχαμε κάνει έρευνα, πριν από δύο χρόνια, στο κοινό, "θα ήσασταν πρόθυμοι να πάρετε γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την εγχύσετε στο σώμα σας;"... πιθανώς θα είχαμε ποσοστό άρνησης 95%. Νομίζω ότι αυτή η πανδημία έχει ανοίξει τα μάτια πολλών ανθρώπων στην καινοτομία με τρόπο που ίσως δεν ήταν εφικτός πριν".



  Ο άνθρωπος που το είπε αυτό ονομάζεται Stefan Oelrich. Το είπε δημόσια, σε μια ομιλία του στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία. Είναι πρόεδρος του τμήματος φαρμακευτικών προϊόντων της Bayer, μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο. Σωστά, ελεγκτές γεγονότων, η Μεγάλη Φαρμακευτική μόλις παραδέχθηκε ότι τα εμβόλια Covid19 mRNA είναι γονιδιακή θεραπεία και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα συμφωνούσαν να τους γίνει ένεση με αυτά υπό κανονικές συνθήκες.

Οι εγκληματίες επινόησαν μια ψεύτικη πανδημία και τη χρησιμοποίησαν για να διεξάγουν ένα πείραμα γονιδιακής θεραπείας στην ανθρωπότητα.   https://www.conservativewoman.co.uk/theres-something-happening-here-what-it-is-is-increasingly-clear/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive