Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Γιατί οι "εμβολιασμένοι" μισούν τους "ανεμβολίαστους"; από τον Jean-Pierre Aussant.

Πράγματι, πρέπει να τεθεί το ερώτημα. Λαμβάνοντας λογικά υπόψη ότι οι εμβολιασμένοι πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου (διότι διαφορετικά, όπως θα έλεγε ο κύριος ντε Λαπαλίς, και εκτός αν ήταν ψυχιατρικοί ασθενείς, δεν θα είχαν εμβολιαστεί...), γιατί αυτό το αυξανόμενο μίσος προς τους μη εμβολιασμένους;...

Ο λόγος είναι απλός....

Είναι ότι στην αρχή της "Επιχείρησης Corona", σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είπαν δυνατά και ξεκάθαρα: "Όχι, δεν θα εμβολιαστώ".

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και με την αυξανόμενη πίεση του συστήματος υπέρ του υποχρεωτικού εμβολίου, πολλά τμήματα του πληθυσμού ενέδωσαν τελικά (ομολογουμένως, περισσότερο ή λιγότερο γρήγορα, ανάλογα με το άτομο και την ικανότητα του κάθε ατόμου να αντισταθεί στην πίεση και στη διαδικασία πολιτικού εκφοβισμού και εκφοβισμού από τα μέσα ενημέρωσης).

Προφανώς, αυτοί οι άνθρωποι που στην αρχή και μάλιστα με κάποιο "μεγάλο στόμα" ορκίστηκαν σε όλους τους μεγάλους θεούς τους ότι δεν θα εμβολιαστούν ποτέ, κατέληξαν ξαφνικά να αλλάζουν γνώμη και να αρνούνται τον εαυτό τους. Αυτό είναι που θα ήθελαν να "ξεχάσουν". Αλλά αυτοί οι ενοχλητικοί "μη εμβολιασμένοι" άνθρωποι τους υπενθυμίζουν συνεχώς ότι ήταν ακόμα δυνατό να αντισταθούν, να πουν "όχι" στην πλύση εγκεφάλου. Οι ανεμβολίαστοι αντανακλούν έτσι την εικόνα της δικής τους δειλίας. Αυτό είναι το αφόρητο για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ότι το θάρρος ορισμένων αναδεικνύει τη δειλία άλλων. Τους αναγκάζει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Βασικά, αν οι "μη εμβολιασμένοι" εμποδίζουν τους εμβολιασμένους να κοιμηθούν ήσυχοι, αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι εμβολιασμένοι φοβούνται μήπως κολλήσουν τη γρίπη της κορώνας (στην οποία συχνά δεν πιστεύουν περισσότερο από τους μη εμβολιασμένους), αλλά επειδή οι μη εμβολιασμένοι τους αναγκάζουν να δουν τον εαυτό τους όπως είναι, τους αναγκάζουν να ασφυκτιούν ηθικά κάτω από το βάρος της πειθήνιας συμπεριφοράς τους και της ακολουθίας της κυρίαρχης σκέψης, κάτι που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Εξαιτίας των ανθρώπων που είναι ανθεκτικοί στα εμβόλια, οι οποίοι κρατούν το λόγο τους και παραμένουν πιστοί στην αρχική τους πεποίθηση, οι εμβολιασμένοι συνειδητοποιούν ότι, πέρα από τις χειρονομίες και τις "διθυραμβικές" δικαιολογίες τους για να εξηγήσουν την αλλαγή της γνώμης τους, είναι στην πραγματικότητα μόνο σκλάβοι, υποταγμένοι στο σύστημα, που λίγοι μήνες πίεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ήταν αρκετοί για να το συντρίψουν.

Αυτή η "αναγκαστική" ευαισθητοποίηση των σκλάβων είναι ο βασικός λόγος του μίσους τους για τους "ανεμβολίαστους".

1 σχόλιο:

  1. Παίζει νά είναι ευκολόπιστοι,
    άπιστοι,ανεύθυνοι,επιπόλαιοι,
    κλπ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive